MaZZeo 14 178 Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu Ja na sam początek przygody z singlem miałem buga z nieśmiertelnym AI restart checkpointa nie pomogl, musialem zrestartować cała misję https://gamerdvr.com/gamer/mazzeopl/video/191281528 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 435 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu A co do samego Case'a to ciekawe, czy w kolejnej części zostaną wyjaśnione wątki: Spoiler Czy Case przeżył, czy kolejny niemy bohater główny do zabicia Czy Harrow przeżyła duszenie? Na koniec sceny słychać dźwięk jakby otwarcia drzwi, pytanie czy napór wody czy nie Kto był głosem w głowie Case'a? Harrow? Fajny jest jeden moment, jak po misji w laboratorium możemy porozmawiać z Woodsem i pojawią się opcja dialogowa, w której przyznajemy się, że byliśmy pacjentem 0 kołyski. Ale od razu głos w głowie kontruje "Nie wolno nam o tym mówić". Kto stał za zabiciem rodziców Harrow? Kim jest ziomek w ostatniej scene włamujący się do komputera Livingstone'a? Gdzieś czytałem, że historia ma byc częściowo dalej rozwijana w Warzone, ale zobaczymy. Bardziej wolałem, jak historia jest dalej rozwijana w formie misji Spec Ops jak w MWII 2022. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi