A_Bogush 390 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada 3 minuty temu, Donatello1991 napisał(a): A jaka bronią grasz? Ogolnie to pomimo tempa gry i początkowego ADHD, zacząłem grać bardziej zachowawczo i to daje najlepsze efekty. Na kazzdej mapie znajdujesz sobie dobre spoty. Po prostu obserwujesz radar i obserwujesz w każdym meczy na każdej mapie jak ludzie biegają. Ja gram Rankedy w codach i z automatu od początku wiem co na każdej mapie robić. Oczywiście reflex i trening to podstawa. Jak grałem z top 250 to była ich główna rada. Napierdalać w opór, uczyć się map, spawnow. A biegam z tą bronią co była domyślnie ustawiona, chyba XM4. Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada 42 minuty temu, A_Bogush napisał(a): A biegam z tą bronią co była domyślnie ustawiona, chyba XM4. Czyli AR. Spróbuj Asem. Cytuj
Sven Froost 486 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Ile razy byliscie w best play? Mi wlasnie wpadl aczik za trzecie Cytuj
czeskimaster 3 260 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada W multi, można całkowicie wyłączyć asystę celowania? Kiedyś próbowałem wyłączyć na single player, to powiem że dużo pocisków szło w eter, więc podejrzewam że w multi będzie katorga. Chodzi oczywiście o pada. Cytuj
Chewie 141 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Też ciągle biegam z pierwszym zestawem, chyba na razie nie ma sensu robić swojego bo wszystkie attachmenty zablokowane. Ostatnie 10 lat głównie grałem w CSa i battlefieldy więc przez pierwsze 2 mecze był lekki szok kulturowy ale w miarę szybko ogarnąłem. Jedną mapę zagrałem snajperem ale trochę wydaje się to bezcelowe bo te mapki są malutkie i za chwilę masz kogoś na plecach. Myślałem, że te wślizgi będą mnie wkurwiać ale są całkiem spoko. Ludzie cały czas latają jak kurczaki bez głowy ale kamperów też nie brakuje. Już na jednej mapce widziałem jak jeden koleś przez cały mecz ustawiał sobie na schodach mine i kampił w oknie. Wracają wspomnienia z COD4 i claymore Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada 1 godzinę temu, Sven Froost napisał(a): Ile razy byliscie w best play? Mi wlasnie wpadl aczik za trzecie Co drugi trzeci mecz, a mam już 175 meczy. 1 Cytuj
ElGritar 15 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Dzisiaj oczywiście poszedł nerf AR, bo wg streamerów były za mocne. Buffa z kolei dostały SMG... Balans zupełnie zepsuty, takie PP wali na dystans lepiej niż AR, a w dodatku na start ma duży magazynek. Spawny imo jeszcze gorsze niż były. SBMM chyba też podkręcili, bo trafiam na coraz cięższe lobby, a w drużynie dobiera mi debili, którzy w ogóle nie potrafią grać pod objective. Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada 6 godzin temu, ElGritar napisał(a): Dzisiaj oczywiście poszedł nerf AR, bo wg streamerów były za mocne. Buffa z kolei dostały SMG... Balans zupełnie zepsuty, takie PP wali na dystans lepiej niż AR, a w dodatku na start ma duży magazynek. Spawny imo jeszcze gorsze niż były. SBMM chyba też podkręcili, bo trafiam na coraz cięższe lobby, a w drużynie dobiera mi debili, którzy w ogóle nie potrafią grać pod objective. A coś mi nie pasowało w nocy. Teraz jasne czemu. Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Co do płatnego " lepszego " dźwięku. Cytuj
Rozi 575 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Uff, po kilkunastu godzinach wiem, że dobrze zrobiłem, nie kupując tej gry na PS5. SBMM wylazło na wierzch, problemy z utratą pakietów, hit registration, popsutymi headshotami (nie ma mnożnika, czaicie? Xd), dziwnym balansem broni, no nie nie nie. Sprawdzę z ciekawości integrację z Warzone, i to tyle. 2 1 Cytuj
Rozi 575 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada No to macie klimaty militarne xddd https://x.com/charlieINTEL/status/1854342139993350401?t=4VQzLJ5MaIgu3F6sXkGPgQ&s=19 1 Cytuj
Bzduras 12 447 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada W sensie mamy być zaskoczeni, że CoD to poletko dla skórek klaunów, miki nimaż i innych pajaców po tylu latach wrzucania do tej serii skórek klaunów, miki nimaż i innych pajaców? To tak z pięć części temu chyba był na to czas, a nie dzisiaj, gdzie od day one skacze tam myszka miki z różowymi pajacami w multiku. Cytuj
firana140 621 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 5 hours ago, Bzduras said: W sensie mamy być zaskoczeni, że CoD to poletko dla skórek klaunów, miki nimaż i innych pajaców po tylu latach wrzucania do tej serii skórek klaunów, miki nimaż i innych pajaców? To tak z pięć części temu chyba był na to czas, a nie dzisiaj, gdzie od day one skacze tam myszka miki z różowymi pajacami w multiku. Ja tam akurat od mw19 gralem tylko w cold war i to sie strasznie rzucilo w oczy, jak po meczu 3 takie same dziecinne skiny spamuja te same dziecinne emotki. Jednak zostane przy zombiakach do konca gamepassa. Kiedys jak strzelanki probowaly cos nowego to wszedzie komentarze "they want cod audience", a teraz activision chyba chce fortnite audience. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Można gdzieś obejrzeć jakie są nagrody za karnet? Nigdzie tego nie widzę, a wydawać w ciemno 130 zł to tak słabo. Cytuj
meffju41 11 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Poczekaj aż wypuszczą ten sezon. Zobaczysz sam i ocenisz czy warto kupić. MW3 jak dla mnie miało słabiutką zawartość tych nagród. Jedynie parę schematów broni. Skórki, operatorzy raczej kiepskie były. No i wiedz też, że kupisz raz to kolejne masz za darmo. Przy założeniu, że będziesz grał. Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada 4 godziny temu, Faka napisał(a): Można gdzieś obejrzeć jakie są nagrody za karnet? Nigdzie tego nie widzę, a wydawać w ciemno 130 zł to tak słabo. Co prawda karnet jeszcze nie opisany, ale dużo będzie się działo w 1 sezonie. Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Poprawili widzę stabilność fps. Przedtem skakało od 200 do 300, teraz stabilnie 300 i lekko w górę. Cytuj
Faka 3 987 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Fajnie, że będzie nowa lokacja w zombie. No nic, trzeba czekać do 14 listopada. Cytuj
Donatello1991 1 415 Opublikowano piątek o 05:59 Opublikowano piątek o 05:59 4 godziny temu, Whisker napisał(a): Jest już latka na PS5 Pro? Nie i raczej nie będzie. Ta gra tego nie potrzebuje. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano piątek o 06:19 Opublikowano piątek o 06:19 20 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Nie i raczej nie będzie. Ta gra tego nie potrzebuje. Ale była na liście Pro Enhanced więc być musi pytanie tylko kiedy Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano piątek o 21:27 Opublikowano piątek o 21:27 Nie macie wrażenia, że dzisiaj w multi było totalnie zjebane pozycjonowanie dźwięku na słuchawkach? Dźwięki strzelaniny dochodziły z poza mapy Cytuj
Hubert249 4 277 Opublikowano piątek o 22:40 Opublikowano piątek o 22:40 Godzinę temu, Czezare napisał(a): Nie macie wrażenia, że dzisiaj w multi było totalnie zjebane pozycjonowanie dźwięku na słuchawkach? Dźwięki strzelaniny dochodziły z poza mapy Nie. U mnie wszystko ok. Pewnie Spencer sabotuje wersję na PS5. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi