Skocz do zawartości

Call of Duty: Black Ops 6

Rekomendowane odpowiedzi

Coś mnie naszło, naczytałem się rzeczy, zobaczyłem nową zawartość pierwszego sezonu, zobaczyłem Nuketown świąteczne, coś we mnie pękło, poczułem narkotyk i kupiłem na Plejkę.

:banderas:

Zmiana pada robi swoje, Zombiaki są cudowne w tej części, no i tak po prawdzie kurwuję na te gry, a kupowałem każdą część oprócz MWIII XD Dzisiaj napierdalam od godziny 12, no zagryzło.

Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos, jestem w szoku bo spodziewałem się klasyki a tutaj szok. Kampania nigdy nie brzmiała lepiej, dobry zestaw audio to stwierdzam że warto mieć. Na Pro ogrywam chociaż nie miałem gry wcześniej więc ciężko porównać jak dużo jest lepiej.

Edytowane przez Whisker

Siemanko.

Gram na PC z Game Pass i dzisiaj napotkałem dziwny błąd o nazwie 0x887a0007 a dokładnie chodzi o DirectX

Próbuje go rozwiązać na różne sposoby ale na razie bez skutku.

Słyszeliście coś o tym problemie ?

Z góry dziękuję za pomoc.

spacer.png

55 minut temu, Whisker napisał(a):

Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos, jestem w szoku bo spodziewałem się klasyki a tutaj szok. Kampania nigdy nie brzmiała lepiej, dobry zestaw audio to stwierdzam że warto mieć. Na Pro ogrywam chociaż nie miałem gry wcześniej więc ciężko porównać jak dużo jest lepiej.

Dolby Atmos jest już od Black Ops – Cold War z 2020 roku. Też mam Dolby Atmos w domu oczywiście z głośnikami w suficie i cod faktycznie robi tu niesamowitą robotę. Samoloty nad głową, wybuchy z każdej strony, prawdziwa strefa wojny w salonie.

• Plusik 1
13 hours ago, Whisker said:

Kupiles lepsze audio?

Przez długi weekend ostro nap..lałem, rzecz jasna w multi. Kampanii singlowej nie poświęciłem ani sekundy. Doszedłem do 1 prestiżu 48 stopnia i wręcz czuję, że gdybym pograł jeszcze półgodziny dłużej to bym się nabawił dyskopatii nadgarstków :D Do zwykłego TDM 6x6 dodali w rozdaniu kilka mapek, w tym trzy małe tzw jak ja to nazywam - rozpierduszne, czyli Pit, Stakeout i Warhead. Fenomenalnie się gra! Zdania już nie zmienię. To najlepszy CoD od czasu BO2. Póki co ozłociłem Carkowa, a teraz wziąłem na warsztat SWAT-a i Goblina MK2. O dziwo ten pierwszy to wyborówka, a ten drugi szturmowiec, choć IMO powinno być odwrotnie, gdyż SWAT to trójstrzałowiec w serii, a ten drugi samopowtarzalny. Zastanawiam się co odblokować na stałe w drugim prestiżu i chyba wezmę trzecią ostatnia snajperkę...No a za trzy dni wchodzi 1 sezon, a w nim trzy funkiel nowe mapy:ohboy: 2400 CoD Points na zakup sezonu mam zachomikowane od czasu poprzedniej odsłony ;) 

W dniu 10.11.2024 o 20:26, soulfly777 napisał(a):

Dolby Atmos jest już od Black Ops – Cold War z 2020 roku. Też mam Dolby Atmos w domu oczywiście z głośnikami w suficie i cod faktycznie robi tu niesamowitą robotę. Samoloty nad głową, wybuchy z każdej strony, prawdziwa strefa wojny w salonie.

Atmos niestety nie pomoże na całkowicie płaskie dźwięki. Jak się przesiadłem z pierwszego Modern Warfare to była po prostu przepaść jakościowa.

Singiel na prawdę dowiózł :obama:

Jedyne co mi się nie podoba, to momentami opancerzone gąbki na pocisk,przeciwnicy, podobni do tych z The Division. Średnio, to pasuje do CoD. A tak to wszystko elegancko, profesjonalnie, najwyższa półeczka. 

Oczywiście przymykając oko na głupoty, typu podnoszenie hajsu czy rzeczy których nie było w roku 1991.