Qbon 318 Opublikowano sobota o 16:44 Udostępnij Opublikowano sobota o 16:44 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano sobota o 17:38 Udostępnij Opublikowano sobota o 17:38 Lece pierwszy prestiz i 15 lvl. A jak tam u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano sobota o 20:48 Udostępnij Opublikowano sobota o 20:48 3 godziny temu, Sven Froost napisał(a): Lece pierwszy prestiz i 15 lvl. A jak tam u Was? Lecę z kampanią, jest zajebista nie licząc tej misji na otwartej mapie. Mam nadzieję, że tylko jedna była. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 573 Opublikowano sobota o 21:37 Udostępnij Opublikowano sobota o 21:37 Coś mnie naszło, naczytałem się rzeczy, zobaczyłem nową zawartość pierwszego sezonu, zobaczyłem Nuketown świąteczne, coś we mnie pękło, poczułem narkotyk i kupiłem na Plejkę. Zmiana pada robi swoje, Zombiaki są cudowne w tej części, no i tak po prawdzie kurwuję na te gry, a kupowałem każdą część oprócz MWIII XD Dzisiaj napierdalam od godziny 12, no zagryzło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano sobota o 22:14 Udostępnij Opublikowano sobota o 22:14 4 godziny temu, Sven Froost napisał(a): Lece pierwszy prestiz i 15 lvl. A jak tam u Was? Ja 1 prestige i 44 lvl, ale już gram mniej, bo czekam na rankedy 21 listopad startują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano niedziela o 08:15 Udostępnij Opublikowano niedziela o 08:15 Ktoś chętny późnym wieczorem na zombiaki? Nie ogrywałem tego trybu od lat i mam chęć spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano niedziela o 19:03 Udostępnij Opublikowano niedziela o 19:03 (edytowane) Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos, jestem w szoku bo spodziewałem się klasyki a tutaj szok. Kampania nigdy nie brzmiała lepiej, dobry zestaw audio to stwierdzam że warto mieć. Na Pro ogrywam chociaż nie miałem gry wcześniej więc ciężko porównać jak dużo jest lepiej. Edytowane niedziela o 19:04 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 729 Opublikowano niedziela o 19:22 Udostępnij Opublikowano niedziela o 19:22 Masz zestaw 7.1.4 czy coś w ten deseń, że tak chwalisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza
soulfly777 1 Opublikowano niedziela o 19:26 Udostępnij Opublikowano niedziela o 19:26 Siemanko. Gram na PC z Game Pass i dzisiaj napotkałem dziwny błąd o nazwie 0x887a0007 a dokładnie chodzi o DirectX Próbuje go rozwiązać na różne sposoby ale na razie bez skutku. Słyszeliście coś o tym problemie ? Z góry dziękuję za pomoc. 55 minut temu, Whisker napisał(a): Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos, jestem w szoku bo spodziewałem się klasyki a tutaj szok. Kampania nigdy nie brzmiała lepiej, dobry zestaw audio to stwierdzam że warto mieć. Na Pro ogrywam chociaż nie miałem gry wcześniej więc ciężko porównać jak dużo jest lepiej. Dolby Atmos jest już od Black Ops – Cold War z 2020 roku. Też mam Dolby Atmos w domu oczywiście z głośnikami w suficie i cod faktycznie robi tu niesamowitą robotę. Samoloty nad głową, wybuchy z każdej strony, prawdziwa strefa wojny w salonie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano wczoraj o 00:52 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 00:52 (edytowane) 5 godzin temu, Bielik napisał(a): Masz zestaw 7.1.4 czy coś w ten deseń, że tak chwalisz ? Mam zestaw SONOS ARC ultra, sub gen 4 i 2x300 Era z tyłu, wszystko zgodnie i działa idealnie w Atmosie. Edytowane wczoraj o 00:52 przez Whisker Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano wczoraj o 08:35 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:35 13 hours ago, Whisker said: Ależ ta gra ma dźwięk w Dolby Atmos, jestem w szoku bo spodziewałem się klasyki a tutaj szok. Kampania nigdy nie brzmiała lepiej, dobry zestaw audio to stwierdzam że warto mieć. Na Pro ogrywam chociaż nie miałem gry wcześniej więc ciężko porównać jak dużo jest lepiej. Kupiles lepsze audio? Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano wczoraj o 08:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 08:58 W dniu 9.11.2024 o 17:44, Qbon napisał(a): Idiota ma źle skonfigurowanego aim bota. Ewentualnie to aim locka i typ nie umie strzelać. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 355 Opublikowano wczoraj o 09:36 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 09:36 Poprawna konfiguracja aim bota to podstawa w tej grze! Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 450 Opublikowano wczoraj o 20:03 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 20:03 Przez długi weekend ostro nap..lałem, rzecz jasna w multi. Kampanii singlowej nie poświęciłem ani sekundy. Doszedłem do 1 prestiżu 48 stopnia i wręcz czuję, że gdybym pograł jeszcze półgodziny dłużej to bym się nabawił dyskopatii nadgarstków Do zwykłego TDM 6x6 dodali w rozdaniu kilka mapek, w tym trzy małe tzw jak ja to nazywam - rozpierduszne, czyli Pit, Stakeout i Warhead. Fenomenalnie się gra! Zdania już nie zmienię. To najlepszy CoD od czasu BO2. Póki co ozłociłem Carkowa, a teraz wziąłem na warsztat SWAT-a i Goblina MK2. O dziwo ten pierwszy to wyborówka, a ten drugi szturmowiec, choć IMO powinno być odwrotnie, gdyż SWAT to trójstrzałowiec w serii, a ten drugi samopowtarzalny. Zastanawiam się co odblokować na stałe w drugim prestiżu i chyba wezmę trzecią ostatnia snajperkę...No a za trzy dni wchodzi 1 sezon, a w nim trzy funkiel nowe mapy 2400 CoD Points na zakup sezonu mam zachomikowane od czasu poprzedniej odsłony Cytuj Odnośnik do komentarza
A_Bogush 390 Opublikowano wczoraj o 21:58 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 21:58 W dniu 10.11.2024 o 20:26, soulfly777 napisał(a): Dolby Atmos jest już od Black Ops – Cold War z 2020 roku. Też mam Dolby Atmos w domu oczywiście z głośnikami w suficie i cod faktycznie robi tu niesamowitą robotę. Samoloty nad głową, wybuchy z każdej strony, prawdziwa strefa wojny w salonie. Atmos niestety nie pomoże na całkowicie płaskie dźwięki. Jak się przesiadłem z pierwszego Modern Warfare to była po prostu przepaść jakościowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 573 Opublikowano 23 godziny temu Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu 12 hours ago, A_Bogush said: Atmos niestety nie pomoże na całkowicie płaskie dźwięki. Jak się przesiadłem z pierwszego Modern Warfare to była po prostu przepaść jakościowa. Szkoda, że na xboxie Atmos nadal jest zjebany i generuje jakieś absurdalne sekundowe opóźnienie dźwięku w Codzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rozi 573 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Piewszy Prestiż w życiu wbity 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu Kupil ktos to dodatkowe audio i moze sie wypowiedziec? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu Może komuś się przyda, kod z monstera daje 1 token na podwójny xp przez 15 minut. Wystarczy się zarejestrować na cod.monsterenergy.com MMJ59P NPHR5K Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Sven Froost napisał(a): Kupil ktos to dodatkowe audio i moze sie wypowiedziec? Nie, ale ponoć gra nie warta świeczki. https://youtu.be/V4ulHmAJtTw?si=YYlqQjVI4Kp7EAWV 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
syluch 0 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Osiągnąłem 55 poziom a nadal nie moge aktywować prestizu 1. Ciągle wyświetla się że mogę to zrobić jeśli awansuje na poziom 55. Pomóżcie może ktoś już tak miał Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 277 Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Singiel na prawdę dowiózł Jedyne co mi się nie podoba, to momentami opancerzone gąbki na pocisk,przeciwnicy, podobni do tych z The Division. Średnio, to pasuje do CoD. A tak to wszystko elegancko, profesjonalnie, najwyższa półeczka. Oczywiście przymykając oko na głupoty, typu podnoszenie hajsu czy rzeczy których nie było w roku 1991. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 4 godziny temu Udostępnij Opublikowano 4 godziny temu 40 minut temu, syluch napisał(a): Osiągnąłem 55 poziom a nadal nie moge aktywować prestizu 1. Ciągle wyświetla się że mogę to zrobić jeśli awansuje na poziom 55. Pomóżcie może ktoś już tak miał Musisz jeszcze ten 55 poziom wymaksowac. Tak jakby na 56 lvl. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi