Czezare 1 454 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 15 minut temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Pewnie po południu, a instalacją tradycyjnie o 18 pewnie. 1 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 19 minut temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 56 minut temu, Hubert249 napisał(a): o 18 ziomuś. Masz czas SIORBNĄĆ kampanię, która jest 9/10 jak zaczniesz teraz to skończysz do 18 xD Kampanię?? 1 1 1 Cytuj
Rozi 653 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada No kampania miejscami niezłe WTF. No i są blueprinty i nagrody do multi Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada @Faka pytałeś jakiś czas temu o battle passa Cytuj
Rozi 653 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 6 godzin temu, Czezare napisał(a): KEDY będzie można siorbnąć pierwszy sezon? Już jest. Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Cała kampania to rzeczywiście bite 8 godzin grania? Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 12 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Cała kampania to rzeczywiście bite 8 godzin grania? Nom. 1 Cytuj
Sven Froost 493 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Za punkty zdobyte w season passie MW3 kupilem nowy sezon doplacajac niecale 10 zl za punkty. Rankedy za tydzien, dzieki Acti Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Zobaczyłem kilka skórek i mi się odechciało grać. Cytuj
michu86- 397 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Odpaliłem multi i jak na razie mi siadło. Tak jak wszystkie ostatnie CODy mi nie leżały tak tutaj podoba mi się w sumie wszystko. Szczególnie mapy i feeling strzelania. Ostatnio tak dobrze bawiłem się przy WWII. Cytuj
meffju41 12 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada A to Żydki chciwe xd w MW można było karnetem zyskać 300pkt Cod. Tutaj już wychodzi się na zero. Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada Podobno oficjalnie miało być wsparcie dla PS5Pro, ktoś coś zauważył, jakaś lepsza grafika/rozdzielczość niż na PS5? Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Jest wsparcie PS5 Pro (), jeszcze nie testowałem: Cytuj
Wooyek 1 131 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Liczę na obszerną relacje zdjęciową nachlanego wiskera Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Ale " szipmenta " dodali. Bez sens nawet żeby XP nabić xd Cytuj
Krzysztof93 1 352 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. Cytuj
Donatello1991 1 445 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 31 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. 3 nowe. Można tylko na nich nawet grać. 1 Cytuj
Czezare 1 454 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 26 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Są już jakieś nowe mapki do 6v6? Nie grałem już od tygodnia bo mi się znudziło ale nowe mapy chętnie zobaczę. Z tych trzech nowych najbardziej podoba mi się Extraction. Jest tam kilka fenomenalnych miejscówek do szycia snajpami/wyborówkami Podobno w trakcie sezonu ma się pojawić jeszcze czwarta mapa tj Racket. Cytuj
gnom 91 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Nie dziala mi proximity chat w warzone... tylko po smierci. Na PS5pro warzone wyglada jak kupa, niewyraznie i graficznie tragedia. Nie wiem gdzie te ich usprawnienia. Cytuj
Rozi 653 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 16 godzin temu, Hubert249 napisał(a): Zobaczyłem kilka skórek i mi się odechciało grać. Mnie bardziej od tych skórek wkurwiają te efekty laserów i kolorowe wybuchy po śmierci. Nie no masakra jest, pierdolone gówno i rak. Jakby się w jakąś chińską mobilkę grało. Ciekawe, czy do końca roku wytrzymam chociaż z graniem w to 2 Cytuj
Hubert249 4 285 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Jeszcze nowe cieszynki o z dobrej gry zrobili... Call of Duty Cytuj
Rozi 653 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada A już myślałem, że te tokeny to zostawili dla nas graczy xdddd Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi