Homelander 2 082 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 44 minutes ago, Banan91PL said: Gram kampanię więc to na pewno lepsze ale szału nie ma chyba że już się starzeje multi nie próbowałem ale widzę że będą znów kolorowe skiny i inne (pipi)y więc mega mnie to odpycha , singiel i do kosza Opowiedz coś więcej, bo tylko single mnie interesuje w tej grze Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ile to gówno zajmuje na dysku, żeby można było pograć 3h w kampanię? Cytuj
Banan91PL 34 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ile to (pipi) zajmuje na dysku, żeby można było pograć 3h w kampanię?Około 46 GB 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 290 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 42 minuty temu, Banan91PL napisał(a): Około 46 GB Hmm to chyba coś usprawnili, bo MW3 to chyba z 250 GB. Jak długa ma być ta kampania tym razem? 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 10 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): Hmm to chyba coś usprawnili, bo MW3 to chyba z 250 GB. Jak długa ma być ta kampania tym razem? Pincet godzin. 1 Cytuj
Wooyek 1 130 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Pińcet godzin, pińcet giga, pińcet złotych. Cytuj
kakus 13 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października a ja nie jaka masz wersję ja mam Vault Edition Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 22 minutes ago, kakus said: a ja nie jaka masz wersję ja mam Vault Edition Mam wersje Nowej Zelandii Wystarczy zmienic kraj na stronie Activision i gra sie w wersje z Game Passa Cytuj
Szymek 1 048 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Zagralem z 5 meczy i na kazdym sieczka jak na Shipmencie. Strasznie mi nie leży to podkręcone poruszanie się i ogólnie tempo rozgrywki. 1 Cytuj
ElGritar 15 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Czy tylko ja mam wrażenie, że gameplay względem bety się znacznie zmienił? Teraz ta gra dużo bardziej przypomina CW, a beta była raczej w stylu MW. Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 9 godzin temu, Szymek napisał(a): Zagralem z 5 meczy i na kazdym sieczka jak na Shipmencie. Strasznie mi nie leży to podkręcone poruszanie się i ogólnie tempo rozgrywki. Na pewno grasz w bo6? Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października O której dzisiaj można grać? Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 1 minutę temu, easye napisał(a): O której dzisiaj można grać? 6 rano 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 28 minut temu, Donatello1991 napisał(a): Na pewno grasz w bo6? Na pewno gra w BO6, mam te same odczucia, większość map bardzo mocno odkryte po długości dla snajperów. Dużo miejsc do postoju i ubijania na odnowie........ Zobaczymy po dzisiejszej gierce, może tylko pierwszy dzień tak źle wypadł. Cytuj
czeskimaster 3 274 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Wersja GP, nie ma dubbingu :-D, może dadzą za opłatą :-D Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 4 minuty temu, czeskimaster napisał(a): Wersja GP, nie ma dubbingu :-D, może dadzą za opłatą :-D Żadna nie ma. 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Ten Call of Duty HUB to największe guano jakie kiedykolwiek powstało. Mam zainstalowane multi z BO6 i niczego więcej nie potrzebuje a nagle apka Xboxa mi wrzuca update gry o rozmiarze 171GB... ciekawe co mi się instaluje co zaraz wypierdolę? 2 Cytuj
McDrive 3 097 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Godzinę temu, bartiz napisał(a): Ten Call of Duty HUB to największe guano jakie kiedykolwiek powstało. Mam zainstalowane multi z BO6 i niczego więcej nie potrzebuje a nagle apka Xboxa mi wrzuca update gry o rozmiarze 171GB... ciekawe co mi się instaluje co zaraz wypierdolę? Podobno żeby grać w mw3 trzeba mieć zainstalowane pliki z bo6 z ostatniej aktualizacji bo inaczej gra nie włącza się Cytuj
krzysiek923 1 658 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Jak MS za jakiś czas nie wycofa tego HUB-a, pozostałości po wspaniałym pomyśle poprzednich właścicieli Acti, to chuj im na ryj. 1 Cytuj
Donatello1991 1 423 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 7h pograne. Respy w pizduł. A tak to super. Bronie super, dźwięk oki, słychać ludzi gdzie są lepiej niż w mw2. W mw3 chujnia to była. Feeling ogólny super. Jazdaaaa dalej. 1 Cytuj
Sven Froost 488 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 3 minutes ago, Donatello1991 said: 7h pograne. Respy w pizduł. A tak to super. Bronie super, dźwięk oki, słychać ludzi gdzie są lepiej niż w mw2. W mw3 chujnia to była. Feeling ogólny super. Jazdaaaa dalej. Zgadzam sie, dzisiaj wale tyle kawy ile moge zeby mi pikawa nie pierdolnela. NAPIERDALAMY! Cytuj
Pinczu 0 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Dlaczego gdy chcę pobrać grę na Xbox Series S, to to wyboru mam tylko grę podstawową (ponad 400GB) i dodatki po 10 MB, a nie mogę wybrać, że chcę np. tylko multiplayer BO6? Najciekawsze, że nawet nie mam możliwości tego pobrać, bo ta konsola nawet nie ma do dyspozycji tyle pamięci. Cytuj
Kosmos 2 712 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Jakieś tipy do multi dla okazjonalnego gracza w CS/Halo? Tutaj wszystko tak zapierdala Cytuj
Bzduras 12 509 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października 8 minut temu, Pinczu napisał(a): Dlaczego gdy chcę pobrać grę na Xbox Series S, to to wyboru mam tylko grę podstawową (ponad 400GB) i dodatki po 10 MB, a nie mogę wybrać, że chcę np. tylko multiplayer BO6? Najciekawsze, że nawet nie mam możliwości tego pobrać, bo ta konsola nawet nie ma do dyspozycji tyle pamięci. Zainstaluj aplikację Call of Duty (11GB) i z niej wybierz, co chcesz sobie ściągnąć. Całość CoD + BO6 kampania + BO6 Multiplayer to jakieś 88-89GB. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi