Sven Froost 486 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Kupilem niedawno i polecam. Korzysta ktos? Mozemy podzielic sie jakimis dobrymi przepisami Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 251 Opublikowano 28 Maja Udostępnij Opublikowano 28 Maja Mam przepis na frytki. Wloz frytki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 28 Maja Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja To znam, krecone sa najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Kupiłem takiego za 3 stówki. Fajna sprawa, zwłaszcza jak ktoś mieszka sam i nie chce odpalać całego piekarnika, żeby na szybko coś sobie podgrzać. Sprzątania tyle co nic, zdecydowanie wychodzi zdrowiej niż smażenie na patelni (bo bez oleju, ewentualnie z paroma kapkami), można w tym podsmażyć praktycznie wszystko, miejsca nie zajmuje zbyt wiele. Ostatnio wpierdoliłem do środka kurczaka uprzednio wysmarowanego marynatą i przyprawami, wyszedł taki jak z rożna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 974 Opublikowano 11 godzin temu Udostępnij Opublikowano 11 godzin temu Mam Hoffena z biedry, 5 litrow, 1550W za ok 220 zł w promce. Ktoś polecił w necie i wzialem na próbę. Niby technologia niczym kombiwar, który chyba każdy mial w domu za gowniaka, ale mala powierzchnia i błyskawiczne nagrzewanie dają tu radę do frytek, mięsa, paluszków rybnych itp. Nawet do odgrzewania pizzy jest super bo wychodzi niczym świeża, a nie mikrofalowa. Również i u mnie piekarnik rzadziej teraz chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Josh 4 302 Opublikowano 9 godzin temu Udostępnij Opublikowano 9 godzin temu Z tą pizzą to też prawda. Wczoraj za to podgrzewałem buły, takie chamskie kajzerki które kisiły się w Biedronkowej szufladzie parę godzin: 2 na minuty w maszynce i wyszły chrupkie jakby dopiero piekarz z pieca je wyjął, fryer dosłownie dał im drugie życie. Niby prosta rzecz, a naprawdę cieszy. Mam też w domu mikrofale, ale teraz juz nie widzę dla niej zastosowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.
Uwaga: Twój wpis zanim będzie widoczny, będzie wymagał zatwierdzenia moderatora.