Josh 4 507 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Żebyś wiedział Kawał lujca, chyba mnie trochę poniosło, ale miał dobre opinie + moja dziewczyna ma dokładnie taki sam i sobie chwali, więc uznałem, że nie będę kombinował z innymi tylko też go wezmę. Teraz już sobie nie wyobrażam nie posiadać takiej maszynki w domu, GOTY wśród przyrządów kuchennych. Btw, super się go targało do domu z paczkomatu (jakieś 400 metrów), zwłaszcza jak się rączka od pudełka po drodze urwała Cytuj
Sebas 1 570 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Słusznie, nie ma co od baby wymagać znajomości obsługi dwóch różnych sprzętów jak przyjedzie Ci gotować. 1 Cytuj
messer88 6 459 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada 3 godziny temu, Rudiok napisał(a): Pa tu, 7.5 l od Tefala za 339. https://allegro.pl/oferta/frytkownica-beztluszczowa-tefal-ey855d10-frytownica-air-fryer-7-5l-duza-xl-16027529805 a kupiłem se Mówisz że trzeba się jebać z fryteczkami przy takiej pojemności i je mieszać? Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada 31 minut temu, messer88 napisał(a): a kupiłem se Mówisz że trzeba się jebać z fryteczkami przy takiej pojemności i je mieszać? Panie, to ma 7.5 l, tu zrobisz frytki dla sąsiadów za jednym zamachem. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 771 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Wziąłem tego https://www.euro.com.pl/frytkownice/philips-ovi-xl-hd9270-00.bhtml Pewnie za duży dla mnie, ale jak frytek nie trzeba będzie mieszać to nic tylko się cieszyć Cytuj
_Red_ 12 015 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Widze co osoba to inna marka i cena. Były suszarka wars, będą airfryer wars #teambiedra #chujżeprzecieka #toniedozupy Cytuj
Shankor 1 606 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Każdy ma swoje preferencje, tak jak każdy ma swoją dupę. #teamdupaicycki Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Kupiłem z polecenia mikser planetarny i grill elektryczny, grill użyty dwa razy i poszedł do żyda, a jak mam użyć blendera to mnie chu.j bierze jak mam składać milion części żeby utrzeć dwie marchewki i ziemniaka więc robię to ręcznie, bo jeszcze odchodzi mi mycie tego kombajnu. Jedyne 1k mnie kosztował ten chłam, może fryer będzie następny w kolejce Cytuj
Mejm 15 302 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Pamietaj, ze co mozesz zrobic w piekarniku to mozesz tez zrobic w air frajerze. Tylko malo wkladaj i czesto mieszaj Cytuj
Rudiok 3 357 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada No akurat frajer to razem z grillem tefala najczęściej używany u mnie sprzęt. Schaboszczak odgrzany we frajerze to +10 do zajebistości. Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada (edytowane) Godzinę temu, Mejm napisał(a): Pamietaj, ze co mozesz zrobic w piekarniku to mozesz tez zrobic w air frajerze. Tylko malo wkladaj i czesto mieszaj W tym czasie jak Ci się piekarnik będzie rozgrzewał to już dawno zdążysz zjeść obiad elegancko upieczony we fryerze. I jeszcze drzemkę pooobiadową w tym czasie dasz radę ogarnąć. Edytowane 4 listopada przez Josh Cytuj
Ukukuki 6 953 Opublikowano 4 listopada Opublikowano 4 listopada Odgrzewany tak, ten co przygotowujesz to akurat piekarnik nie będzie przeszkodą. Ja się nie polubiłem z air fryer, leży nieużywane. Przegrał walkę z grillem elektrycznym, jakoś smaczniejsze mięso wychodzi. A frytek i tak nie jem. Cytuj
mcp 2 001 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Mój dzisiaj przyszedł i pierwsze wrażenia pozytywne, mrożone kulki ziemniaczane zrobiły się w niecałe 15 minut, przez ten czas to nawet bym piekarnika nie nagrzał. Ma czytelny wyświetlacz i nawet nie jest tak duży jak myślałem, obsługa jest banalna, myślę, że się polubimy :łapka: 1 1 Cytuj
Josh 4 507 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ja testuję kolejne rzeczy. Dzisiaj wleciał mrożony filet z mintaja Bryła jak skurwesyn, jakbyś kogoś nią uderzył to trup na miejscu. Na opakowaniu napisane, że musi się piec 40 min w piekarniku, we fraju poszło w nieco ponad 20 min i smakowało bardzo spoczko, mimo że zupełnie bez oleju <3 Cytuj
_Red_ 12 015 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Debile z biedry przepraszają za niedogodności i proponują odesłać całość na reklamację. Ja im mowie, ze kurde po prostu sprawdźcie z producentem, czy micha ma byc szczelna czy to normalka ze poci się na srubkach i tyle. Będę cały kloc odsyłał dla samej michy do wymiany, no jajebie. Ma ktos tego Hoffena, napelni wodą miskę i sprawdzi w zlewie czy kropi na dole? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi