K.Adamus 687 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 15 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Lepsi niż robale? – historia „Żołnierzy kosmosu” - świetne uniwersum z tylko dobrym jednym filmem I na tym jednym się skupilem, bo na kolejne szkoda znaków (a i tak człowiek musiał ciąć). I zeby tradycji stało się zadość - ładna okładka. 1 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Filmy CGI aż tak złe w sumie nie były. A na pewno lepsze niż te aktorskie po jedynce. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Druga część chyba najgorsza, budżet jakby mieli reklamę kręcić a nie film. A szkoda, to zabiło tę markę a był ogromny potencjał. Cytuj
Mejm 15 361 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja A ja bym wlasnie z checia poczytal o tych kolejnych czesciach i co nie zagralo. Ilez mozna o jedynce jako pastiszu nazistowskiej/wojskowej propagandy. Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Ja tam nigdy nie czytałem o tym filmie ale tytuł gdzieś tam między wierszami w przeszłości się przewijał. No ale ja sam film nadrobiłem dopiero w kwietniu tego roku i od razu po seansie zabrałem się za kolejne części chcąc zobaczyć więcej tego samego xd Cytuj
Sep 1 628 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 5 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Druga część chyba najgorsza, budżet jakby mieli reklamę kręcić a nie film. A szkoda, to zabiło tę markę a był ogromny potencjał. Druga część miała fajny choć przewidywalny klimat horroru, fajne dupeczki i postać Daxa. Ale tak to budżetowka od której bolą zęby. Ale grosze moim zdaniem (o jedno oczko) trójka gdzie próbowano trochę kopiować z jedynki, ale znów budżet nijaki więc jest biednie i tekturowo. No i te efekty CGI Za to animacje o podtytule Inwazja stawiam za pierwszym filmem. 1 Cytuj
macGyver 96 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja "MIKROTRANSAKJCE". A co więcej, to się okaże w czwartek. Ja ten numer potraktuję w kategorii hamletowskiego rozważania: być albo nie być. Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 9 godzin temu, Jontek80 napisał(a): W końcu przyszło. Nie ma mnie cały weekend. Jeszcze nie grałem bo czekałem na wersję fizyczną. Zazdroszczę dwukrotnie. Raz - wydania. Ja ukończyłem na premierę więc pewnie skończy się na tym, że kupię drugi raz. No ale Larianom to mi nie szkoda (Perez, ustaw tam przelewy za moje wierszówki do nich z tytułem "na Baldura IV") A po drugie, że zagrasz w to pierwszy raz. Piękna growa przygoda, jakiej w dobie "produktów w miejsce produkcji" (no, wyzlosliwiam się, ale sami wiecie jak jest) od lat nie przeżyłem. Dobra, było o Baldurku - Łom, możesz działać XD Cytuj
number_nine 1 344 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Okładka z GOTY, trzeba będzie dorwać ten numer poprzedniego znów się nie udało znaleźć Cytuj
Jontek80 235 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca 3 godziny temu, K.Adamus napisał(a): Zazdroszczę dwukrotnie. Raz - wydania. Ja ukończyłem na premierę więc pewnie skończy się na tym, że kupię drugi raz. No ale Larianom to mi nie szkoda (Perez, ustaw tam przelewy za moje wierszówki do nich z tytułem "na Baldura IV") A po drugie, że zagrasz w to pierwszy raz. Piękna growa przygoda, jakiej w dobie "produktów w miejsce produkcji" (no, wyzlosliwiam się, ale sami wiecie jak jest) od lat nie przeżyłem. Dobra, było o Baldurku - Łom, możesz działać XD Co mnie pierwsze uderzyło to brak znaczników i wskazywania gdzie iść i co robić. Już trochę zapomniałem jakie były kiedyś Baldury. 1 Cytuj
K.Adamus 687 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Teraz, Jontek80 napisał(a): Co mnie pierwsze uderzyło to brak znaczników i wskazywania gdzie iść i co robić. Już trochę zapomniałem jakie były kiedyś Baldury. A przy tym gra jest bardzo czytelna, jeśli chodzi o zadania i bez problemu można wszystko sobie ogarnąć z tyłu głowy. Dobry quest-design dobrej zabawy życzę, daj znać jak skończysz. Kończę offtop, bo mógłbym tak godzinami XD Cytuj
Pix 965 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Panie @Roger już zawczasu proszę o jakieś piękne okładki z Silent Hillem 2 na październikowy numer. Najlepiej z jakimś grubym tekstem o historii serii autorstwa pana @Piechota 5 Cytuj
PiotrekP 1 863 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Kolorystycznie by się z tą nawet zgadzało, tylko taki ciemny szary zamiast zielonego dać. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 3 czerwca Autor Opublikowano 3 czerwca Dobry! Chociaż w sumie może nie do końca... Prenumeraty tego numeru niestety jednak jutro, a nie dzisiaj Rano drukarnia podesłała info, że mimo przyspieszenia z materiałami nie wyrobili z drukiem i oprawą przed długim weekendem, no i dzisiaj kończą wszystko, jutro rano wysyłka numeru na pocztę i po kolporterach plus zestaw do mnie, więc jutro też ogarniam wysyłkę do paczkomatów. Na szczęście po tej kumulacji długich weekendów kolejne numery powinny już być zamykane zgodnie z planem i bez takich atrakcji. 2 2 Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 3 czerwca Autor Opublikowano 3 czerwca Coś tam na okładce widać, jednak nie ma czarnej plamy 5 4 Cytuj
Bowser 118 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Zróbcie proszę "PSX Extreme scent" do samochodu 3 2 1 Cytuj
iluck85 2 947 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca 10 godzin temu, Perez napisał(a): Na szczęście po tej kumulacji długich weekendów kolejne numery powinny już być zamykane zgodnie z planem i bez takich atrakcji. 15 sierpień powtórka Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 3 czerwca Autor Opublikowano 3 czerwca Godzinę temu, iluck85 napisał(a): 15 sierpień powtórka Też prawda! Ale na szczęście nas to omija, bo numer zamykamy w drugiej połowie miesiąca, a najgorzej jak wypadały teraz długie weekendy w momencie, gdy mieliśmy się drukować. Tu akurat druk będzie jakoś 28-30 sierpnia, więc spokój :D. Cytuj
Perez 1 815 Opublikowano 4 czerwca Autor Opublikowano 4 czerwca I pyk, 60 paczek do paczkomatów poszło :). Nawet niezły czas, ze 40 minut. Dobra przeprawa przed Amigą, gdzie jest z 1400 przesyłek już :D. 5 Cytuj
Kmiot 13 836 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Teraz do komiksu by się przydało dodać etap życia dla tematu: "dostaliście już powiadomienie od InPostu? U mnie odebrana przez kuriera". "U mnie już w oddziale", "Jutro po robocie do paczkomatu". PS do mnie też już leci. 1 Cytuj
Szermac 2 849 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Do mnie też ale będzie pachniało jutro 1 Cytuj
Mari4n 464 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 1 godzinę temu, kaj.dam napisał(a): wydana do doręczenia U mnie też Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi