Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 081 Opublikowano 10 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 10 czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Bzduras napisał(a): Czy szanowna redakcja szmatławca czuje się wyjaśniona przez POTĘŻNEGO Mateusza W.? Mnie się podobno dostało od jednej z obecnych pań za to, że broniłem wizerunku bohaterki ze Stellar Blade. Nikogo osobiście nie obrażałem, a w moją stronę poszedł pełen tolerancji i empatii komentarz, że pewnie nigdy w życiu kobiety nie widziałem. Żona jest lekko zaniepokojona. Co do samego Mateusza - oczywiście znam go osobiście bo branża jest mała, mega intelligently gość z masą kreatywnych pomysłów, zrobił bardzo dużo w PL w ramach różnych inicjatyw, ale już jakiś czas temu PSX Extreme trafił na jego celownik. Trzeba będzie w kolejnych numerach dorzucić trochę tych piwnicznych tekstów, by było o czym rozmawiać na kolejnych panelach Edytowane 10 czerwca przez Roger 2 30 Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 minuty temu, Roger napisał(a): broniłem wizerunku bohaterki ze Stellar Blade Na następne Extreme Party musisz wybrać tancerkę o podobnej sylwetce aby dać żywy przykład że kobiety mogą tak wyglądać 3 3 Cytuj
maciucha 11 638 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 5 godzin temu, grzybiarz napisał(a): Ja tak samo, ale ze tak wygląda typ z cdaction Mateusz Witczak to nie wiedziałem. To już chyba wiem skąd tam tyle tego lgbt w piśmie Ale grafa w tym cyberpunku 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 14 minut temu, Roger napisał(a): Nikogo osobiście nie obrażałem, a w moją stronę poszedł pełen tolerancji i empatii komentarz, że pewnie nigdy w życiu kobiety nie widziałem. Żona jest lekko zaniepokojona. To jest na swój sposób słodkie, że zawsze w tego typu dyskusji musi paść stwierdzenie, że nigdy się nie widziało kobiety. Jakby były jakimś kurwa niespotykanym baśniowym stworem czy inną Wielką Stopą. Niesamowite. 2 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 15 minut temu, Roger napisał(a): Mnie się podobno dostało od jednej z obecnych pań za to, że broniłem wizerunku bohaterki ze Stellar Blade. Nikogo osobiście nie obrażałem, a w moją stronę poszedł pełen tolerancji i empatii komentarz, że pewnie nigdy w życiu kobiety nie widziałem. Żona jest lekko zaniepokojona. Tylko nie przepraszaj jak za aLoche 1 3 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 17 minut temu, Roger napisał(a): Trzeba będzie w kolejnych numerach dorzucić trochę tych piwnicznych tekstów, by było o czym rozmawiać na kolejnych panelach Ten dzial postow z forum rozszerzyc do 4 stron. Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca kurde no kiedys gracze się dzielili na pecetowców i playstationowców. Grali młodzi, grali starzy. Ja czułem że mam lepszy sprzęt grając w Tekkena 3, niż kumpel na PC w Virtua Fighter, czy FX Fighter Turbo z Cd-A. A teraz tamte dzieciaki powyrastały i dorzuciły swój podział na graczy LGBT. I tych drugich. I na grubych. I tych drugich. I na grające baby. I tych drugich. Szkoda, że lewactwo zawędrowało do mojego hobby. 1 Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 10 czerwca Autor Opublikowano 10 czerwca 6 minut temu, Mejm napisał(a): Ten dzial postow z forum rozszerzyc do 4 stron. I kto za to zapłaci?! A... Ciekawostka - od numeru sierpniowego (czyli jeszcze nie ten najbliższy, tylko kolejny) będzie nowa-stara drukarnia. Drukuję umowę w 2 kopiach. Jakieś w sumie z 50 stron. Jedna kopia... Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ta nowa stara co wysyłała gazetki prenumeratorom w dniu premiery?:) Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 10 czerwca Autor Opublikowano 10 czerwca Drukarnia wysyła, kiedy ma co wysyłać :D. To ta z czasów ADVERTIGO. No i tam bodaj pakowanie prenumerat w luźniejszą folię. Cytuj
Shankor 1 614 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Prośba do @Square o wydzielenie postów dot. Pixel Heaven i łapusza do tematu: 3 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca A to ta drukarnia nie padła jakoś w czasie trwania ery lapuszanskiej? Czy to była jakaś inna drukarnia? Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 8 godzin temu, Perez napisał(a): I kto za to zapłaci?! Czytelnik zostawiając odpowiednią kwotę w kiosku, kupując prenumeratę czy dorzucając cegiełkę na Patronite Cytuj
triboy 973 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 8 godzin temu, Kmiot napisał(a): To jest na swój sposób słodkie, że zawsze w tego typu dyskusji musi paść stwierdzenie, że nigdy się nie widziało kobiety. Jakby były jakimś kurwa niespotykanym baśniowym stworem czy inną Wielką Stopą. Niesamowite. Bo to może chodzi o gołom kobietę. Taką... namacalną... A z tym to różnie bywa w zagrajmerowym światku. Znam dwóch takich nolifeów-noruchaiwlów Cytuj
number_nine 1 328 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 9 godzin temu, Roger napisał(a): Mnie się podobno dostało od jednej z obecnych pań za to, że broniłem wizerunku bohaterki ze Stellar Blade. Najzabawniejsze jest to, że ci znawcy wypowiadający się na podobnych panelach mają zerowe pojęcie o branży, specyfice gierek pochodzących z danego regionu itd, ale doczepić się trzeba, bo w grze jest skąpo odziana baba, więc na pewno wszyscy gracze to szowiniści i śliniące się gówniarze. Powinni się cieszyć, że takie postacie powstają, bo bez nich nie mieliby powodu do pchania się do mikrofonu i zniknęłaby ich platforma do uskuteczniania podobnych wysrywów :v Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 48 minut temu, triboy napisał(a): Bo to może chodzi o gołom kobietę. Taką... namacalną... A z tym to różnie bywa w zagrajmerowym światku. Znam dwóch takich nolifeów-noruchaiwlów Goła baba, haha. Fuj. Nie no, generalnie chodzi o samo założenie i wplatanie tego typu ataku osobistego w szerszą dyskusję. Jest takie niedojrzałe i niepotrzebne. Nie przystoi w poważnej wymianie argumentów. No, ale skoro ich najwyraźniej brakuje, to trzeba się ratować tego typu zagraniami. 2 Cytuj
Pix 914 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 13 godzin temu, Bzduras napisał(a): Czy szanowna redakcja szmatławca czuje się wyjaśniona przez POTĘŻNEGO Mateusza W.? Co to znaczy piwniczne teksty? Nie nadążam za tym dzisiejszym slangiem. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Pewnie chodzi o to, że ktoś napisał coś, z czym się nie zgadza POTĘŻNY prelegent i dlatego jego opinia jest piwniczna/słaba/inwalidzka/chujowa/dostaw jakiś epitet bo mi się kończą. Sorki, nie mam ochoty wgłębiać się w umysł pana drag queena i rozkminiać co tam się dzieje Cytuj
Pix 914 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Ale jakie teksty się mówi w piwnicy? @Pupcio Ty ostatnio wrzucałeś fotki jak siedzisz w piwnicy i grasz w residenta, to może wiesz. 4 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Pamiętasz Andrew21 i jego "zakisiłby :)" pod każdym newsem gdzie znajdowała się pikselowa samica gatunku ludzkiego? To jest piwniczny tekst 3 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Pewnie ich tam dupa piecze, że potezne Psx Extreme jest ostatnim miesięcznikiem o grach na rynku, a oni musieli się zwijać i zmienić cykl na kwartalnik, bo bez płytek poza grzybiarzem to niewiele osób to kupuje. 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Roger 2 081 Opublikowano 11 czerwca Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 11 czerwca Godzinę temu, number_nine napisał(a): Najzabawniejsze jest to, że ci znawcy wypowiadający się na podobnych panelach mają zerowe pojęcie o branży, specyfice gierek pochodzących z danego regionu itd, ale doczepić się trzeba, bo w grze jest skąpo odziana baba, więc na pewno wszyscy gracze to szowiniści i śliniące się gówniarze. Powinni się cieszyć, że takie postacie powstają, bo bez nich nie mieliby powodu do pchania się do mikrofonu i zniknęłaby ich platforma do uskuteczniania podobnych wysrywów :v I dokładnie taki był mój komentarz o specyfice i konwencji Stellar Blade z Hyde Parku, za który mi się oberwało. a który wkleję poniżej: Jakich to czasów dożyliśmy, że zgrabna bohaterka wzorowana na modelce jest atakowana za promowanie fałszywych kanonów piękna. Bohaterka, zaznaczmy, GRY WIDEO. A z zasady gra wideo ma po prostu zapewnić rozrywkę. Bohaterka może być atrakcyjna, ale nie musi, może mieć muskuły jak Abby, zeza, krzywe nogi, nie ma to dla mnie większego znaczenia, jeśli tytuł broni się gameplayem i obraną konwekcją. W Stellar Blade konwekcja bardziej wyraźna być nie może. I dobrze, że w tym cenzorskim bełkocie Azjaci wciąż potrafią pójść pod prąd, bo ci najbardziej odklejeni krzykacze promują po prostu otyłość i niezdrowy tryb życia nadinterpretując #bodypositive. 16 1 Cytuj
Pupcio 18 420 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Roger jak pcha się w twitterową blokade od Tadzia Zielińskiego 8 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca Dokładnie bodypositive miało na celu pomóc osobą dotkniętymi nieuleczalnymi chorobami, z bliznami, poparzonymi, kalekimi a zostało zawłaszczone przez grube baby które pewnie nie dożyją 50. W ogóle to promowanie bycia otyłym jest mega szkodliwe dla społeczeństwa. Co prawda bliskie zagrajmerom w związku z siedzącym trybem życia jednak ci i tak wiedzą ,że długo nie pożyją i to akceptują xd 1 1 Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 11 czerwca Opublikowano 11 czerwca 10 godzin temu, Perez napisał(a): I kto za to zapłaci?! A... HIV stronami dzialu Listy. 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi