Bzduras 12 528 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 55 minut temu, Perez napisał(a): Jaki numer od razu trafiłeś - 900! Nie śmiejąc się - co można nowego pisać przez 900 numerów magazynu o wędkowaniu? Okej, relacje z turniejów, newsy prawne w kwestii wędkowania czy regulacji i recenzje sprzętu przychodzą mi do głowy, bo zawsze jest jakaś nowa edycja zawodów czy wychodzi coś świeżego jeśli chodzi o wędkarski hardware, takie Kij 5 Pro albo Kołowrotek Series Z. I... co dalej? Top 10 ryb? Ranking najmodniejszych khaki tego sezonu? Szacunek dla ekipy. 2 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Oj stary. Mam wędkarza w robocie. Godzinami. Normalnie godzinami. Wędkarze, gołębiarze i grzybiarze (no offence Grzybi) to jacyś potomkowie starożytnych kosmitów. Mają inaczej skonstruowane mózgi, widzą więcej, wiedzą więcej, dzielą się, tylko nikt nie słucha, nikt nie rozumie... 2 4 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Tak samo was widzi przeciwna strona Dla wielu ludzi grać w jedną grę 50-100h to abstrakcja a mamy graczy co potrafią w jednym tytule spędzić tysiąc lub kilka tysięcy godzin. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 29 minut temu, Bzduras napisał(a): Nie śmiejąc się - co można nowego pisać przez 900 numerów magazynu o wędkowaniu? Okej, relacje z turniejów, newsy prawne w kwestii wędkowania czy regulacji i recenzje sprzętu przychodzą mi do głowy, bo zawsze jest jakaś nowa edycja zawodów czy wychodzi coś świeżego jeśli chodzi o wędkarski hardware, takie Kij 5 Pro albo Kołowrotek Series Z. I... co dalej? Top 10 ryb? Ranking najmodniejszych khaki tego sezonu? Szacunek dla ekipy. Relacje z targów https://rybomania.com.pl/pl/ https://fishingdays.pl/ 1 Cytuj
Mari4n 419 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Nie wiem jak wędkarze i grzybiarze, ale gołębiarze potrafią być naprawdę agresywni. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 13 czerwca Autor Opublikowano 13 czerwca 45 minut temu, Bzduras napisał(a): Nie śmiejąc się - co można nowego pisać przez 900 numerów magazynu o wędkowaniu? Okej, relacje z turniejów, newsy prawne w kwestii wędkowania czy regulacji i recenzje sprzętu przychodzą mi do głowy, bo zawsze jest jakaś nowa edycja zawodów czy wychodzi coś świeżego jeśli chodzi o wędkarski hardware, takie Kij 5 Pro albo Kołowrotek Series Z. I... co dalej? Top 10 ryb? Ranking najmodniejszych khaki tego sezonu? Szacunek dla ekipy. Brat ma sklep wędkarski i od kiedy pamiętam zawsze fazę na wędkowanie. Aż boję się rzucać hasłem "ej, o czym można zrobić 900 numerów pisma o wędkowaniu?", bo wyczuwam rozmowę o pomysłach na kolejne 50 4 Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 13 minut temu, Mari4n napisał(a): Nie wiem jak wędkarze i grzybiarze, ale gołębiarze potrafią być naprawdę agresywni. 5 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 14 minut temu, Mari4n napisał(a): Nie wiem jak wędkarze i grzybiarze, ale gołębiarze potrafią być naprawdę agresywni. Mój ojciec jest gołebiarzem. Kto nie siedział ze starym mając osiem lat na krzesełku o 5 rano w niedziele na sadzie, bo "z lotów wracają", ten nie zrozumie... Normalnie Guantanamo 9 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 17 minut temu, Perez napisał(a): Brat ma sklep wędkarski i od kiedy pamiętam zawsze fazę na wędkowanie. Aż boję się rzucać hasłem "ej, o czym można zrobić 900 numerów pisma o wędkowaniu?", bo wyczuwam rozmowę o pomysłach na kolejne 50 No to jak już opanujesz sytuację ze Szmatlawcem to spółka z bratem i lecicie Fishing Extreme. Cytuj
Piotrek87 25 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Perez potrzebuje pomocy. Mam także prenumeratę cyfrową ale nie ma w nim najnowszego numeru. Loguje się i mam tylko do 320. Chyba coś jest nie tak. Odwiedzam stronę https://shop.pixel-magazine.com. Loguje się na konto i nie ma numer 321 Prenumeratę mam wykupioną do 326 numeru. Cytuj
Perez 1 718 Opublikowano 13 czerwca Autor Opublikowano 13 czerwca 10 minut temu, Piotrek87 napisał(a): Perez potrzebuje pomocy. Mam także prenumeratę cyfrową ale nie ma w nim najnowszego numeru. Loguje się i mam tylko do 320. Chyba coś jest nie tak. Odwiedzam stronę https://shop.pixel-magazine.com. Loguje się na konto i nie ma numer 321 Prenumeratę mam wykupioną do 326 numeru. Zaloguj się na psxextreme.pl i powinno śmigać wszystko :). Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca 1 godzinę temu, K.Adamus napisał(a): bo "z lotów wracają" A jak golab nie wyladuje idealnie w domku tylko przysiadzie na galezi obok to kwalifikuje sie do ukrecenia lba i na rosol? Czy to tylko takie mity o golebiarzach dbajacych o ptaki ale dopoki nie zagubia sie gdzies w terenie? Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Nie no, aż tak to nie, ale też nie powiem ze było to przyjmowane na chłodno... Ale i tak najgorsze ch*** to jaszczempie. Cytuj
Ukukuki 6 991 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Z młodziutkich gołębi robi się rosół, gdzie tu dbanie o gołębie? Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Dbasz, żeby były tłuściutkie. Na rosół Co będę udawał, pół dzieciństwa to rosołek z gołębi na chorobę a w nim golebie serduszka. Brzmi strasznie, ale cholera, nie do podrobienia. Dla ojca hobby jak każde inne. Ja bym nie mógł. Wolę modele czołgów Kurde, ale offtop się zrobił 1 Cytuj
grzybiarz 10 296 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Ojciec załatwił kiedyś gołębie, matka sos zrobiła taki pieczeniowy brązowy. A ojciec hodował kiedyś gołębie to tego nie tknął. Po co je w ogóle załatwil? Niby zdrowe, niby to żarcie królewskie tak słyszałem wtedy, czyli za czasów PSXa, albo jeszcze wcześniej. Cytuj
Piotrek87 25 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Dzięki Perez za tak szybką pomoc Wszystko już działa ! Tak jak radziłeś odwiedziłem nową stronę i zresetowałem hasło i wszystko już jest w porządku Bardzo fajna strona i super że nieco zmieniłeś wygląd. Kiedyś gdy pobierałem pdf jako ikonkę było widać białą kartę a teraz widoczna jest okładka pisma. Niby szczegół ale mnie to cieszy bo lubię czytać Was cyfrowo za pomocą telefonu Wiem że należę do mniejszości ale taki już jestem Jeszcze raz dzięki !!! PSX EXTREME na wieki Cytuj
Mejm 15 306 Opublikowano 13 czerwca Opublikowano 13 czerwca Godzinę temu, K.Adamus napisał(a): Nie no, aż tak to nie, ale też nie powiem ze było to przyjmowane na chłodno... Ale i tak najgorsze ch*** to jaszczempie. Jastrzebiarze to samo pisza o golebiarzach. Z ich perspektywy wyglada to tak, ze jak ktos znajdzie ich zaobraczkowanego ptaka to po niego jada, a jak ktos dzwoni w tej sprawie z golebiem to slyszy zeby zrobic sobie rosol albo wyje.bac na smietnik. 1 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Ja pierdolę, rosół z gołębi. Ze szczurów też robicie? 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Co tu się odgołębia w tym temacie? Czy jest tu jakas moderacja? Dlaczego jeszcze nie sypia się bany? Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Lepszy gołąb w garści niż grzybiarz na dachu. Cytuj
Bzduras 12 528 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 24 minuty temu, LeifErikson napisał(a): Co tu się odgołębia w tym temacie? Czy jest tu jakas moderacja? Dlaczego jeszcze nie sypia się bany? Za co? Była dyskusja o Pixel Heaven, jest dyskusja o Gołębnik Extreme Bany? Takie rozwiązanie mógłby zaproponować tylko jaszczembiarz. 1 2 Cytuj
oFi 2 468 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Dopóki nie ma dyskusji o wojnie szczepionkowej tirexow albo osteopatii spadochronowej to wszystko w porzadku. Cytuj
Pix 914 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Nie no trzeba o czymś gadać, niekoniecznie o samym numerze. Musimy jakoś zabijać czas do ukazania się recenzji numeru Pana Kmiota. 1 1 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi