Konsolite 547 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 4 godziny temu, Pix napisał(a): Nie no trzeba o czymś gadać, niekoniecznie o samym numerze. Musimy jakoś zabijać czas do ukazania się recenzji numeru Pana Kmiota. Normalnie bym napisał że nikt nie dyskutuje o numerze bo prenumerata nie przyszła a PDF`a nie ma, a teraz wszyscy czekają aż @Kmiot popełni recenzję zanim zabiorą się za czytanie Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca 1 godzinę temu, Konsolite napisał(a): Normalnie bym napisał że nikt nie dyskutuje o numerze bo prenumerata nie przyszła a PDF`a nie ma, a teraz wszyscy czekają aż @Kmiot popełni recenzję zanim zabiorą się za czytanie Ja tam dalej czekam na prenumeratę 1 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca U mnie wczoraj już było, więc nadal jest znacznie lepiej niż poprzednie 3 tygodnie. 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Teraz, LeifErikson napisał(a): U mnie wczoraj już było, więc nadal jest znacznie lepiej niż poprzednie 3 tygodnie. Czyli można czytać Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Oczywiście, na ekranie nawet nie tykam, tylko scrolluje żeby z grubsza zobaczyć co i jak. Powiem szczerze że jakby nagle Szmatlawiec ukazywał się tylko cyfrowo to prawdopodobnie przestałbym go czytać. 3 Cytuj
kr4wi3c 11 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Ciekawe, bo u mnie zupełnie na odwrót. Odkąd przerzuciłem się na srajpada tak zacząłem czytać większość rzeczy w cyfrze. Wygodniej, łatwiej, można wziąć w podróż całą bibliotekę Cytuj
Pix 912 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca W cyfrze nie poczujesz zapachu papieru, więc nie ma nawet o czym dyskutować. 3 Cytuj
Bzduras 12 521 Opublikowano 14 czerwca Opublikowano 14 czerwca Kupujesz najtańszą gazetę w kiosku, odpalasz PE na ajpadzie i sztachasz się Tygodnikiem TAK w trakcie lektury. Kto chce ten szuka sposobów, kto nie chce ten szuka powodów 3 Cytuj
K.Adamus 683 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 20 godzin temu, Pix napisał(a): Nie no trzeba o czymś gadać, niekoniecznie o samym numerze. Musimy jakoś zabijać czas do ukazania się recenzji numeru Pana Kmiota. 2 2 3 Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca Szkoda ze twórca Manor Lords nieosiągalny (patrz: Dobre, bo polskie), bo aż się prosi jakiś duży material o tej grze. 2 miliony sprzedanych kopii po 150 zeta, a jeszcze premiery nie było. Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 2 minuty temu, LeifErikson napisał(a): Szkoda ze twórca Manor Lords nieosiągalny (patrz: Dobre, bo polskie), bo aż się prosi jakiś duży material o tej grze. Dlaczego nieosiągalny? Cytuj
LeifErikson 1 108 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 2 minuty temu, Ukukuki napisał(a): Dlaczego nieosiągalny? Przeczytaj tekst Kroolika, tam więcej szczegółów. Spoiler Nie no, czasu nie ma, grę robi Cytuj
Ukukuki 6 992 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 3 minuty temu, LeifErikson napisał(a): Przeczytaj tekst Kroolika, tam więcej szczegółów. Pokaż ukrytą zawartość Nie no, czasu nie ma, grę robi 16 godzin temu, Ukukuki napisał(a): Ja tam dalej czekam na prenumeratę Cytuj
mitra 1 787 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca W dniu 13.06.2024 o 19:43, K.Adamus napisał(a): Normalnie Guanotanamo fixed 1 Cytuj
Konsolite 547 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca 18 godzin temu, Pix napisał(a): W cyfrze nie poczujesz zapachu papieru, więc nie ma nawet o czym dyskutować. Czas ma perfumy „aromat szmatławca” - mocna nuta farby drukarskiej świeżo naniesionej na papier” 1 Cytuj
Mantis 1 123 Opublikowano 15 czerwca Opublikowano 15 czerwca (edytowane) 3 godziny temu, Konsolite napisał(a): Czas ma perfumy „aromat szmatławca” - mocna nuta farby drukarskiej świeżo naniesionej na papier” A w bonusie próbnik z bąkami Hiva. Edit. Ciekawe czy jest na świecie jakiś człowiek, który po zapachu gazety jest w stanie odgadnąć jaki to rocznik? Takie mnie naszły przemyślenia po sztachaniu szmatławca sprzed 20 lat - i tak nadal pachnie zajebiście. Edytowane 15 czerwca przez Mantis Cytuj
snoopdogg_tg 4 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Co to za bzdury w tekście o mikropłatnościach, że platyna w Like a Dragon: Infinite Wealth jest ukryta za paywallem i wymagane jest kupno DLC by mieć NG+? Przecież trofea z DLC mają osobną listę i nie są wymagane do żadnej platyny. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Pewnie kolega kmiot to wytknie, ale redaktor mazzi nie dość, że kiepsko z matmą stoi, to jeszcze chyba ma rozdwojenie jaźni. 1,62 mln złotych to nie 54 mln jenów to nie 400 mln jenów. Godzinę temu, snoopdogg_tg napisał(a): Co to za bzdury w tekście o mikropłatnościach, że platyna w Like a Dragon: Infinite Wealth jest ukryta za paywallem i wymagane jest kupno DLC by mieć NG+? Przecież trofea z DLC mają osobną listę i nie są wymagane do żadnej platyny. A to niezła wtopa. Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 2 godziny temu, dominalien napisał(a): 1,62 mln złotych to nie 54 mln jenów to nie 400 mln jenów. No to ile, hm? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 2 godziny temu, dominalien napisał(a): 1,62 mln złotych to nie 54 mln jenów Po kursie z września 2023 daje 54. Cytuj
dominalien 263 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca 3 godziny temu, Square napisał(a): Po kursie z września 2023 daje 54. A po kursie z 2007 1 frank szwajcarski to 2 zł. Co to ma wspólnego z tym, co jest teraz? Szczególnie jeśli zdefraudował 400 mln, o czym jest parę linijek niżej, to jakiego kursu byś nie wziął nie wyjdzie 1,62 mln zł. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 16 czerwca Opublikowano 16 czerwca Nie wiem, nie czytałem, mówię tylko, że 54 jest dobrze jeżeli było to na tamten czas. Cytuj
magpie 41 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca On 6/15/2024 at 9:51 AM, LeifErikson said: Szkoda ze twórca Manor Lords nieosiągalny (patrz: Dobre, bo polskie), bo aż się prosi jakiś duży material o tej grze. 2 miliony sprzedanych kopii po 150 zeta, a jeszcze premiery nie było. Kiedys jeszcze pisal na Reddit, ale teraz chyba go to wszystko przeroslo. Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Doskonale go rozumiem. Tutaj niektórzy czekają na moją opinię o numerze, więc wiem co to życie pod presją tłumu. 3 Cytuj
Pix 912 Opublikowano 17 czerwca Opublikowano 17 czerwca Zobaczyłem, że Kmiot napisał coś w temacie i już myślałem, że to RECENZJA. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi