Shen 9 636 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 12 minut temu, Bzduras napisał(a): Niektóre obrazki to prawie jak inżynierowie na granicy Pokaż ukrytą zawartość edit: a się archonowi na fejsbuczku ulało w komentarzach: Juz zniknal komentarz Cytuj
Konsolite 552 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) 20 minut temu, Shen napisał(a): Juz zniknal komentarz W Internecie nic nie ginie Edytowane 10 czerwca przez Konsolite Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Zniknęła cała masa postów i komentarzy, ale w sumie to już walić. Sprawa się dość mocnym echem poniosła, jak już pojawiają się takie rzeczy jak to: Spoiler to wiedz, że idzie na grubo. W sumie to przydałby się osobny temat o PH, żeby to wszystko skompletować. Ja już Perezowi nie będę offtopa robić tutaj robić, bo to topic o najnowszym szmatławcu i tylko grzecznie rączki do bozi składam w podzięce za to, że mamy takiego a nie innego wydawcę 3 Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 42 minuty temu, Shen napisał(a): Oświadczenie prezesa Zrobi ktoś patcha z akapitami? Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 minutę temu, SlimShady napisał(a): Zrobi ktoś patcha z akapitami? Nie czytalem, ale moge zrobic sciagawke: ja nie wiedziol, ja nie chciol. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Czuję że smuguś by się dojebał do tego w ich szpilach. Chyba że na stronce częściej wstawia te swoje mądrości- chodzi mi o jego komentarze. Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Albo wódka, albo bóg. Idą więcej do wódki, to macie pełne więzienia, a babcia pieprzy trzy po trzy i jakimś cudem żyje. 1 Cytuj
Shankor 1 620 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Ciekawe czy nasz miłościwie panujący @Perez w kolejnym numerze znajdzie miejsce na opisanie tej "imprezy". Z łapuszem pewnie wciąż są tematy do domknięcia i srać sobie pod nogi się może na dłuższą metę nie opłacać. Cytuj
PiotrekP 1 796 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Może to skrócić do "nie wpuszczono nas bo...". Wilk syty i owca cała. Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 30 minut temu, Bzduras napisał(a): Ja już Perezowi nie będę offtopa robić tutaj robić, bo to topic o najnowszym szmatławcu Ja tak samo, ale ze tak wygląda typ z cdaction Mateusz Witczak to nie wiedziałem. To już chyba wiem skąd tam tyle tego lgbt w piśmie 5 Cytuj
Perez 1 722 Opublikowano 10 czerwca Autor Opublikowano 10 czerwca 41 minut temu, Shankor napisał(a): Ciekawe czy nasz miłościwie panujący @Perez w kolejnym numerze znajdzie miejsce na opisanie tej "imprezy". Z łapuszem pewnie wciąż są tematy do domknięcia i srać sobie pod nogi się może na dłuższą metę nie opłacać. Zawartość numeru niezmiennie ogarnia Roger, niech się na coś przyda Natomiast nie kojarzę, abyśmy relacjonowali takie targi, chyba że w ostatnich latach, to aż tak numerów nie przeglądałem i mogłem przegapić. A, coś chyba kiedyś było jak byliśmy na PGA, ale to lata temu i wtedy mieliśmy stoisko. Natomiast ja z Łapuszem praktycznie ogarnięty, ostatni temat to było przeniesienie sklepu, co zrobiliśmy przed weekendem. Jeszcze tylko poukładać archiwa w garażu, ale to już na długie zimowe wieczory. 1 Cytuj
Benson 22 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Ja tak samo, ale ze tak wygląda typ z cdaction Mateusz Witczak to nie wiedziałem. To już chyba wiem skąd tam tyle tego lgbt w piśmie Widzę kolega nie w temacie 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a): Ja tak samo, ale ze tak wygląda typ z cdaction Mateusz Witczak to nie wiedziałem. To już chyba wiem skąd tam tyle tego lgbt w piśmie Dlatego nigdy nie wspierałem tego pisma, coś strasznego. 1 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 2 godziny temu, grzybiarz napisał(a): Ja tak samo, ale ze tak wygląda typ z cdaction Mateusz Witczak to nie wiedziałem. To już chyba wiem skąd tam tyle tego lgbt w piśmie Czy szanowna redakcja szmatławca czuje się wyjaśniona przez POTĘŻNEGO Mateusza W.? Cytuj
grzybiarz 10 299 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Dobrze że to wrzuciłeś bo w sumie nie wiedziałem gdzie mi mignęło, aleee … widziałem jak ten Witczak to wrzucił i myślałem że tam zaszła jakaś pomyłka, że zamiast niego siedzi jakiś drąg queen, a podpisane „Witczak” I że tam taki sajgon po prostu panuje: tu nie mogą wejść, tu źle kogoś podpisali. Teraz się okazuje że poza SztywnymPatykiem jest tam kolejny chory człowiek Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No nie czytasz tego cda grzybek, przeciez on zrobil coming out tam i jest gejem. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 3 minuty temu, Mejm napisał(a): No nie czytasz tego cda grzybek, przeciez on zrobil coming out tam i jest gejem. Nie no do gejów nic nie mam, przeciez nawet jeden w PE pisze. Ten to zwykły pedał. 3 Cytuj
Bzduras 12 581 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Chore ludzie dąsają się na Ekstrima i próbują podgryzać po kostkach? Stare, znałem. Cytuj
SlimShady 3 384 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca To nawet nie jest problem, bo kogo to kurwa obchodzi, ale jak zaczynają gwałcić język polski w gazetce i używać jakiejś dziwnej nowomowy, to wtedy już robi się niestrawnie. 2 Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca (edytowane) Za cholerę bym nie poznał, że to Papkin z CDA. Przestałem kupować gazetę 10-12 lat temu. Się pozmieniało przez ten czas... Edytowane 10 czerwca przez Antihero_ Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Teraz, SlimShady napisał(a): To nawet nie jest problem, bo kogo to kurwa obchodzi, ale jak zaczynają gwałcić język polski w gazetce i używać jakiejś dziwnej nowomowy, to wtedy już robi się niestrawnie. Akurat Papkin ma swietny warsztat. Ale po tym jak grzybiarz wrzucil wyzej zdjecie w szpilkach, nie chcialbym zeby to zabrzamilo dwuznacznie, ok? Cytuj
Mejm 15 316 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca 13 minut temu, Shen napisał(a): Nie no do gejów nic nie mam, przeciez nawet jeden w PE pisze. Kto taki? Cytuj
Ukukuki 7 010 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Papkin to już niedługo 20 lecie będzie miał w CDA. No ale nie lubię mieszania zbyt wielu rzeczy do czasopisma z grami. A ten gość co to pisze na twiterze to występował kiedyś w podcast rozgrywka ale go wywalili albo sam odszedł. Do dzisiaj nikt za wiele nie powiedział. Po śmierci Kuldana przestał się z pozostałymi dogadywać. Co ciekawe rozgrywka miała mały wkład w powstanie PSX Saturn, coś tam skrobneli, była też zawarta w tym wydaniu reklama podcastu. Fajna współpraca. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi