Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano

Miły ten dodatek do fizyka, szkoda braku fizycznego EK, ale pudełeczko z plakatem chętnie przytulę :). 

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 66,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano

Fajny ten plakacik

Opublikowano

Wjeżdża Deluxe jak tylko będzie dostępne, ale tego plakatu szkoda. Powinna być opcja, że dosyłają, albo w sklepie można odebrać po weryfikacji.

Opublikowano

Fajnie że zdecydowali się na taką cenę, teraz panowie głosować portfelem i wspierać takie produkcje.

Opublikowano

Czyli nie 60 dolców tylko 75, jebać tych insajderów.

Opublikowano

Albo sytuacja jak z Hadesem 2 czy tym nowym zestawem Lego, wszedzie za $60, tylko w bogatej Polsce cena wyższa i ruchanie polaczków w dope.

Opublikowano

60 w USA bez VATu. U nas 60*4*1,23=295, zgadza się całkiem nieźle.

Zrób konto USA w jakimś dobrym stanie (Kalifornia?) gdzie nie ma podatku od zakupów cyfrowych (Homelander się kiedyś wypowiadał, że nie w każdym stanie tak jest) i będziesz miał za 60 dolarów. Amerykanie zawsze mówią cenę bez podatku.

Edytowane przez dominalien

Opublikowano

Za standardowa wersje 69.99€ trzeba wylozyc w irlandzi. Czyli tak jak za kazda gre w tym standardowym wydaniu. Giera dostarczy tony wrazen wiec u mnie to bedzie pewniak. 

Opublikowano
Teraz, dominalien napisał(a):

Na szczęście jest dużo sklepów i ceny różne. Xkom jest rozreklamowany to i ceny wyższe dają.

Ktoś na pewno wrzuci za 279-299, wiadomo kto :). 

Opublikowano
7 hours ago, dominalien said:

60 w USA bez VATu. U nas 60*4*1,23=295, zgadza się całkiem nieźle.

Zrób konto USA w jakimś dobrym stanie (Kalifornia?) gdzie nie ma podatku od zakupów cyfrowych (Homelander się kiedyś wypowiadał, że nie w każdym stanie tak jest) i będziesz miał za 60 dolarów. Amerykanie zawsze mówią cenę bez podatku.

Alaska, California

Niestety jak ja coś kupuję bez podatku to muszę to wykazać w rocznym rozliczeniu, więc u mnie tax wynosi około 8% o ile dobrze pamiętam

Opublikowano

Jakoś biednie wyglada ten pluszak, jakby z puszek po pepsi go zrobiono