Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W piątek wolne, będzie grane od rana. Cudownie się to prezentuje z i jeszcze te motywy z innych gier.

Jeszcze materiał zza kulis dali.

• Plusik 1
Opublikowano

No nie ukrywam, prezentuje się bardzo zacnie. :banderas: Kibicuję tym bardziej, że to może być kolejny przykład dominacji genetycznej Azjatów w branży i pokaz, jak się dostarcza czystą R O Z R Y W K Ę, na przekór Jimbo i Hulstowi.

Opublikowano

Szykuje się pierwszy platformer 3d Sony od czasów Jak and Dexter1 jaki można będzie postawic w jednym szeregu z tuzami gatunku od Nintendo

• Plusik 1
  • Minusik 1
Opublikowano

Ta gra to coś pięknego. Od razu przypominają się złote czasy PlayStation, kiedy liczył się przede wszystkim czysty fun z rozgrywki.

Team Asobi i Housemarque to obecnie moje ulubione studia first party Sony. 

Oczywiście urlop na piątek już zaklepany. Jestem gotowy, żeby poczuć się znowu jak dzieciak grający pierwszy raz w Crasha :banderas:

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, MEVEK napisał(a):

Te reklamowki to jest mega game changer po prostu.

Zobaczymy co jeszcze będzie, na razie jest Horizon, TLG i GoW.

Wstawki na Ligę Mistrzów też robiły mocno.

Opublikowano

Ja tylko dodam, że sony przespalo całą generację ps4 by zrobić astrobocika. Ale lepiej późno niż wcale, mam nadzieję że pójdą po bandzie i promicja astro pójdzie pełną parą już od premiery tego szlagiera :fsg:

O jakiego miłego maila dostalem od sonki z przypominajką jak mi poszlo w astro playroom

Screenshot_20240831-125537.png

Opublikowano
1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Promocja tej gry jest inspirująca, przypominają się stare czasy exów na konsole, mam nadzieję, że ludzie tylko nie zapomnieli, że takie coś to trzeba day1:). 

Astro nie trzeba nikomu przedstawiac. Kupią to rodzicie swojemu dziecku jak świeże bulki na śniadanie i kupią to stare dziady jak my co pamiętają wspaniale czasy nieśmiertelnego szaraczka :hype: :hype: :hype:

• Plusik 1