Szermac 2 666 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września U mnie też. Przynajmniej jakaś nowa gra z łowcą z Bloodbornea i Lady Marią xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Zawsze to jakieś pocieszenie Ciekawe czy czekają na nas podobne puzzle co przy szukaniu Astro bocikow w PlayRoomie ? Cos mi sie wydaje iz bylo to tylko jednorazowe doświadczenie ale chce sie mylić Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Może w jakiś sposób, ratowanie tych growych postaci, będzie polegać na takich motywach międzyinnymi jak ostatnio w Playroomie właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 4 września Udostępnij Opublikowano 4 września Cos mi sie wydaje iz beda dedykowane cale levele pod konkretne maskotki PlayStation a nie tylko ich zdolnosci Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 905 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Wiadomo, że jestem pewny gry i odliczam godziny do jutra i ogólnie mam wywalone na recki, ale i tak jestem trochę ciekawy, czy uda się przebić 90 na meta. Chyba są spore szanse. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Będzie na luzie ponad 90, obstawiam 93-94. Tu nie ma co się nie udać, widać to na każdym trailerze i już tech demo pokazało że mają smykałkę i Nintendo quality do tego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września To już dziś, 14 godzin Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 837 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 22 minuty temu, Daffy napisał(a): Będzie na luzie ponad 90, obstawiam 93-94. Tu nie ma co się nie udać, widać to na każdym trailerze i już tech demo pokazało że mają smykałkę i Nintendo quality do tego gatunku. Nie będzie tyle z prostego powodu - nie ma w nazwie Mario. Platformery z taka ocena tylko od Nintendo, niestety. 3 6 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 89 - not 3D Mario Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 966 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Okolice 90 możliwe bo Rescue Mission miało 90 a Ratchet 88. Bardziej będę zaskoczony jak będzie poniżej 85 niż powyżej 90. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 471 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Powiem wam, ze idzie jak popierdolone Domawiam gdzie sie da. Ciekawe co bedzie jak sie okaze, ze meta +90 :O 4 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, yaczes napisał(a): Powiem wam, ze idzie jak popierdolone Domawiam gdzie sie da. Ciekawe co bedzie jak sie okaze, ze meta +90 :O Recki o 14, to jeszcze nie zamykaj Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 50 minut temu, yaczes napisał(a): Powiem wam, ze idzie jak popierdolone Domawiam gdzie sie da. Ciekawe co bedzie jak sie okaze, ze meta +90 :O Expected. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Mam nadzieję, że Sony nie zapomniało o niggabotach czarnych botach. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 342 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Odpuście sobie to lewacko-prawackie bajdurzenie chociaż w tej jednej gerce 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Na YT są już filmiki z przejścia gry, więc trzeba uważać na spoilery. Ja przez przypadek natknąłem się na jeden i może to dobrze, bo zaraz zamówiłem gierkę. Chciałem to zrobić po ograniu "Demon's Souls", ale co tam, Astro ma pierwszeństwo. Recenzje niech sobie będą jakie będą, ale ten poziom co widziałem to czyste mistrzostwo i aż ociekał sentymentem. Na szczęście YT chyba reaguje na te filmiki, bo dość szybko znikają. Mam tylko pytanie odnośnie wersji "Deluxe" - ten soundtrack w wersji cyfrowej da się przerzucić na pendrive'a, czy będzie go można odtworzyć tylko na konsoli? Nie mam soundtracków na PS5 więc pytam, a kiedyś chyba była możliwość kopiowania. Chyba, że ktoś gdzieś słyszał o wersji fizycznej? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 605 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Widzę, że nerwy u niektórych napięte bardziej niż guma w majtach u roziego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 5 minut temu, MacLeSkr napisał(a): ten soundtrack w wersji cyfrowej da się przerzucić na pendrive'a Niet, to po prostu osobna apka na konsolę z OSTem Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, Szermac napisał(a): Niet, to po prostu osobna apka na konsolę z OSTem Czyli zostaję przy zwykłej wersji, dziękować Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 2 godziny temu, yaczes napisał(a): Powiem wam, ze idzie jak popierdolone Domawiam gdzie sie da. Ciekawe co bedzie jak sie okaze, ze meta +90 :O Trochę jestem w szoku, plejka to nie switch, ale cieszy ta wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 203 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Ciekawe ile podstron dostanie ta dobra gra Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 21 minut temu, Figaro napisał(a): Ciekawe ile podstron dostanie ta dobra gra Zależy czy są różne tryby graficzne Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 27 minut temu, Figaro napisał(a): Ciekawe ile podstron dostanie ta dobra gra Concorda raczej nie przebije Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi