Daffy 10 570 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września I cyk ponad 90mc i rośnie Dużo czasu minęło od Jak and Dexter ale lepiej późno niż wcale, kolejny kapitalny platformer 3d od Sonki 4 godziny temu, Daffy napisał(a): Będzie na luzie ponad 90, obstawiam 93-94. Tu nie ma co się nie udać, widać to na każdym trailerze i już tech demo pokazało że mają smykałkę i Nintendo quality do tego gatunku. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) PPE 10/10 No i GOTY wyjaśnione edit dla Roziego: nie ze względu na PPE oczywiście. To było w ramach ciekawostki Edytowane 5 września przez Homelander 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Cieszę się waszym szczęściem. Ja hajpu nie mam, ale na pewno kiedyś ogram. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Najwyżej oceniana gra Sony tej generacji to platformówka, heh, kto by pomyślał. Cytuj
twilitekid 5 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września (edytowane) Na agregatorach średnia 93-94, cały świat się rozpływa, a Polska pecetem stojąca 8/10 CDA, 8/10 EG, 8.5/10 GOL... PS. grucha dał 10/10, ale u niego to jak 8/10 Edytowane 5 września przez twilitekid Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września W dniu 30.08.2024 o 16:32, Rtooj napisał(a): Ja tu widzę 94/100. Spełnienie marzeń od czasu dema. Fizyka kołderki robi. Wiedziałem, gra wyglądała jak 94 od razu ;] Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Najwyżej oceniana gra Sony tej generacji to platformówka, heh, kto by pomyślał. Oby to im dało do myślenia Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września W Polsce GOTY to Gothic. Więc o czym mowa Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Ależ bym rzucił wszystko w co gram i zajął się Astro Botem Playroom weszło jak w masełko ale wiem, że jak dorzucę kolejną gierkę do playlisty to wszystko się rozpadnie jak domek z kart i nie będzie już powrotu. Cytuj
Pupcio 18 424 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 1 minutę temu, twilitekid napisał(a): Na agregatorach średnia 93-94, cały świat się rozpływa, a Polska pecetem stojąca 8/10 CDA, 8/10 EG, 8.5/10 GOL... PS. grucha dał 10/10, ale u niego to jak 8/10 pece betony tylko w kangurka kao grały na klawiaturze to by nie poznały dobrej platformówki nawet jakby im spadła na łeb Cytuj
Antihero_ 28 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września W przypadku CD-Action to początkowo myślałem, że ten słynny soyboy Spikain wziął się za recenzję gierki. xD Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Moje pudełku już w wysyłce wleci przyjemna platynka jak w demie na premierę ps5 Cytuj
Daffy 10 570 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września A za chwilę kolejna petarda w gatunku - Plucky Square, jak ktoś skończy Bota i będzie miał mało to może śmiało przeskoczyć (będzie w plusie day one) 1 Cytuj
Bartg 5 469 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 2 minutes ago, Daffy said: Polaczki CD Action piszące "że na przeszkodzie stoją poprzednie części" Cytuj
XM. 10 888 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września 1 minutę temu, Daffy napisał(a): A za chwilę kolejna petarda w gatunku - Plucky Square, jak ktoś skończy Bota i będzie miał mało to może śmiało przeskoczyć (będzie w plusie day one) Oby też dowiozło bo czekanko od pierwszego trailera. Cytuj
SpacierShark123 1 505 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września No i super, idealna gra na okres zimowy więc będzie co robić. Jestem ciekaw czy gra będzie trzymać cene jak Stellar Blade które obecnie używane jest po tyle co Outlaws. Cytuj
Whisker 1 450 Opublikowano 5 września Opublikowano 5 września Astro Bot Reviews: GRecon - 10/10 Push Square - 10/10 CGMagazine - 10/10 ComicBook - 10/10 Gameliner - 10/10 Dot eSports - 10/10 GameSpew - 10/10 GamesHub - 10/10 God is a Geek - 10/10 PlayStation Universe - 10/10 Shacknews - 10/10 TheGamer - 10/10 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi