Rooofie 140 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września (edytowane) Polska to naród gothica a nie jakichś gierek z pegazusa . Generalnie w dobie youtuba, redditów, strimów (kiszczaka oczywiście) etc. sugerowanie się recenzentami, którzy częściej żyją w swojej urojonej bańce w której to oni mają racje a nie gracze powoli traci sens. Edytowane 5 września przez Rooofie Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, Rooofie napisał(a): Polska to naród gothica a nie jakichś gierek z pegazusa . Generalnie w dobie youtuba, redditów, strimów (kszczaka oczywiście) etc. sugerowanie się recenzentami, którzy częściej żyją w swojej urojonej bańce w której to oni mają racje a nie gracze powoli traci sens. Wszystko prawda, ale wyszło śmiesznie, tak jakby chłopaki dostali do recenzji za karę platformówkę, no i się nie cieszyli . Cytuj Odnośnik do komentarza
GearsUp 145 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września CDA, GOL? Zawsze szanowałem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września ja już dorwałem swoją kopie, cudo, jak to się wszystko rusza, zabawa fizyką, mechanikami, wykorzystanie pada. Coś pięknego, dawno nie czułem takiej radości z obcowania z jakąś grą. Przy takich grach przypominam sobie dlaczego te 30 lat temu pokochałem gry video 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. schabek 5 313 Opublikowano 5 września Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 września Teraz, jaszczoor napisał(a): ja już dorwałem swoją kopie, cudo, jak to się wszystko rusza, zabawa fizyką, mechanikami, wykorzystanie pada. Coś pięknego, dawno nie czułem takiej radości z obcowania z jakąś grą. Przy takich grach przypominam sobie dlaczego te 30 lat temu pokochałem gry video A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
jaszczoor 42 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września zdjęcie sprzed dwóch godzin, po co mam spojlerowac cokolwiek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Dawać już tę północ, a nie Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Tekst jest dla czytelnika a nie jakiegoś fanatyka. Jak ktoś chce przedstawić grę osobie, która nie wie czym się różni Pizza Tower od End is Nigh, to nie ma sensu pisać zdań, które nie będą dla takiego odbiorcy zrozumiałe i nic mu nie powiedzą i go po prostu nie obchodzą. To jest jakby normalne dla każdego, kto napisał w życiu jeden tekst, albo pomyślał przez 5 sekund o tym po co w ogóle to istnieje. No ciężka sprawa. Zresztą to nic specjalnego, takich tekstów jest zawsze masa przy każdej dużej grze, dziwnym trafem tylko jak ocena się nie zgadza to forumowicze zamiast chwalić to ten fakt krytykują lol. Te cytaty są ekstremalnie wyjęte z kontekstu. Koleś napisał, że gra jest najładniejsza na PS5, i wtedy to zdanie o Tsushimie. Tak więc to zdanie bardzo oczywiście wcale nie jest jakimś niby hejtowaniem gry że śmie być platformówką ani porównaniem z czapy z Tsushimą jako tę samą grę która ma wszystko robić to samo, tylko naturalną odpowiedzą na oczywistą przewidywalną reakcję że to jedna z najładniejszych gier na PS5, gdzie wiemy że część czytelników powie: "jak to, takie robociki plasteciki najładniejszą grą, a nie HDR mleko SSGA fotorealistyczne, jak to???". Tak samo stwierdzenie "soulsy to nie są" to po prostu bardzo oczywiste wyrażenie "gra nie jest supertrudna", kurna ale trzeba się starać, żeby tego nie zczaić i zamiast tego przedstawiać to jako głupotę autora że nie zrozumiał że Astro Bot to nie jest przecież gra typu Souls jak on śmie!!! Przecież dosłownie to zdanie "Soulsy to nie są" w takim sensie także na forumie padło z milion razy przy ogólnym aplauzie, no ale ciężka sprawa, autor gupek napisał że Astro Bot przede wszystkim trzeba porównywać w każdym aspekcie do Soulsów. Poza tym to w ogóle dotyczy jednego z tych tekstów a nie wszystkich, pozostałe jebane teksty wyraźnie wspominają Mario, mówiąc że Mario robi to lepiej, i normalnie miały recenzję Mario Odyssey z adekwatną oceną swego czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 207 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września U mnie na nocnej premierze tłumy Miłego grania wszystkim!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 047 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września To jest jak ocenianie Avengers na 8/10, bo to nie jest Obywatel Kane, albo 12 Gniewnych Ludzi. Jak gra jest wybitna w swoim gatunku to powinna dostać adekwatną notę. A jak oceniający nie lubi gatunku to nie powinien brać się za ocenianie Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Zrobiłem se 2 lokacje na 100% na pierwszej planecie + trochę rzeczy w hubie. Ale to jest banger Playroom do potęgi n-tej. Ogarnianie znajdziek, sekretnych lokacji jeszcze lepsze, zbieranie botów z gierek itp:. Nawet się nie spodziewałem niektórych cameo A to co DualSense odpierdala to głowa mała Szkoda, że do spania trzeba A zakup Ambilight do TV to był strzał w dziesione 7 godzin temu, Faranell napisał(a): Jakiego Ambi wziąłeś? Bo też właśnie kminie. napisałem PW. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 39 minut temu, Szermac napisał(a): Zrobiłem se 2 lokacje na 100% na pierwszej planecie + trochę rzeczy w hubie. Ale to jest banger Playroom do potęgi n-tej. Ogarnianie znajdziek, sekretnych lokacji jeszcze lepsze, zbieranie botów z gierek itp:. Nawet się nie spodziewałem niektórych cameo A to co DualSense odpierdala to głowa mała Szkoda, że do spania trzeba A zakup Ambilight do TV to był strzał w dziesione napisałem PW. Mnie zatrzymał finałowy boss w 5 chapterze więc Astro mnie uratował o północy.Pierwsze wrażenia bardzo pozytywne, czuć taki wesoły klimacik i miodny feeling z gierki. Czuję tam ducha PSX i pełnej frajdy z giercowania w tamtych czasach, nie mogę się doczekać maksowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lipa 510 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września U mnie Media Expert z padem nie wysłało, przygotowane do wysyłki, więc po weekendzie granie, tak to jest jak nie szanujesz pana Dave i zamawiasz gdzie indziej Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 7 godzin temu, Szermac napisał(a): Zrobiłem se 2 lokacje na 100% na pierwszej planecie + trochę rzeczy w hubie. Ale to jest banger Playroom do potęgi n-tej. Ogarnianie znajdziek, sekretnych lokacji jeszcze lepsze, zbieranie botów z gierek itp:. Nawet się nie spodziewałem niektórych cameo A to co DualSense odpierdala to głowa mała Szkoda, że do spania trzeba A zakup Ambilight do TV to był strzał w dziesione napisałem PW. Też trochę pograłem do kawusi, no to jest prawdziwy fanservice, od razu w 1wszym etapie użycie pada lepsze, niż we wszystkich innych grach, masa znajdziek, wszystko jakby ulepszone w stosunku do Playroom, a szczególnie sterowanie płynniejsze, prawdziwy banger . Cytuj Odnośnik do komentarza
Lochu 58 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Ja zastanawiam się nad kupnem po tych ocenach. Dać szansę? Szczerze powiem że playroom mnie nie porwało, delikatnie mówiąc. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 445 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września A 2 minuty temu, Lochu napisał(a): Ja zastanawiam się nad kupnem po tych ocenach. Dać szansę? Szczerze powiem że playroom mnie nie porwało, delikatnie mówiąc. To szczerze mówiąc nie masz tutaj czego szukać, tutaj jest po prostu wiecej / lepiej wszystko zrobione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 260 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 10 godzin temu, ogqozo napisał(a): Tak samo stwierdzenie "soulsy to nie są" to po prostu bardzo oczywiste wyrażenie "gra nie jest supertrudna", kurna ale trzeba się starać, żeby tego nie zczaić i zamiast tego przedstawiać to jako głupotę autora że nie zrozumiał że Astro Bot to nie jest przecież gra typu Souls jak on śmie!!! Przecież dosłownie to zdanie "Soulsy to nie są" w takim sensie także na forumie padło z milion razy przy ogólnym aplauzie, no ale ciężka sprawa, autor gupek napisał że Astro Bot przede wszystkim trzeba porównywać w każdym aspekcie do Soulsów. Takie porównania z czapy używane przez ,,profesjonalnego'' recenzenta sugerują, że ten typ jest głupolem i słabym recenzentem. To, że my sobie tutaj potocznie porównujemy poziom trudności do soulsów w róznych grach to nie znaczy, że można stosować takie triki w publikacji jaką jest recenzja. Takie porównanie nie pomoże normickim rodzicom albo dziadkom w wyborze prezentu dla dziecka. Jest durne i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
MacLeSkr 29 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Wczoraj zamówiłem w Empiku i RTV (zobaczymy co pierwsze dojdzie :P) i w obu przypadkach gra do odbioru miała być dzisiaj. Niestety, i tu i tu termin realizacji zamówienia został zmieniony na środę. Tak więc oba zamówienia anulowałem i poszedłem z rana do MM kupić gierkę na miejscu. I co się okazało? Na półce została jedna sztuka. JEDNA. Byłem jakieś pół godziny po otwarciu. Kilka ponoć jeszcze mają ale są pozamawiane. Więc wygląda na to, że gierka chyba jednak dobrze się sprzedaje. Oby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września Przeszedłem na razie trzy etapy (dwa zwykle i jeden sekretny) i jest wybornie. Liczę że później będą trochę bardziej wymagające poziomy pod względem platformówkowym. Nie oczekuje poziomu z Prince of Persia, ale jednak trochę wyzwania by się przydało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 3 godziny temu, Lipa napisał(a): U mnie Media Expert z padem nie wysłało, przygotowane do wysyłki, więc po weekendzie granie, tak to jest jak nie szanujesz pana Dave i zamawiasz gdzie indziej Tylko PB Tak samo mnie zrobili przy premierze Tlou2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 376 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 30 minut temu, Krzysztof93 napisał(a): Takie porównania z czapy używane przez ,,profesjonalnego'' recenzenta sugerują, że ten typ jest głupolem i słabym recenzentem. To, że my sobie tutaj potocznie porównujemy poziom trudności do soulsów w róznych grach to nie znaczy, że można stosować takie triki w publikacji jaką jest recenzja. Takie porównanie nie pomoże normickim rodzicom albo dziadkom w wyborze prezentu dla dziecka. Jest durne i tyle. Jest to o tyle idiotyczne, że skąd janusze gejmingu mają w ogóle wiedzieć czym są soulsy, i tak nic im to nie powie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września W Japonii chociaż breloczek dostają Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 442 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września U nas plakat w pudełku i dla takich gierek warto kupić pudełeczko i wesprzeć Asobi bo odwaliło kawał dobrej roboty i we wrześniu pozamiatali Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 446 Opublikowano 6 września Udostępnij Opublikowano 6 września No i pięknie pudełeczko czeka na odbiór po pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi