Słupek 2 122 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 1 minutę temu, iluck85 napisał(a): Wiadomo ile potrzeba na tytuł? 10h czy więcej? spytaj Pipolino 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 5 minut temu, iluck85 napisał(a): Wiadomo ile potrzeba na tytuł? 10h czy więcej? Pewnie coś koło tego jak bedziesz leciał na pałe do przodu. Szukając wszystkich znajdziek pewnie blizej 15h patrzac ile mi zeszło na wyczyszczenie pierwszego świata. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września W sensie sam nie uważam tej postaci samej w sobie za jakoś ciekawą ani ładną, ale grywalna postać to dla mnie akurat najmniej znaczący aspekt gry. Mario dla mnie to też takie raczej nic, growe zero. Ale co on robi, mamma mia. Gra ma bardzo współczesne podejście do tematu colllectatonu. Monetki chce się zbierać, bo wypadają nam za nie jakże liczne skarby w maszynce, więc mają jakieś fizyczne odzwierciedlenie - potem można z radością biegać po bazie wypełnionej tymi wszystkimi pierdołami, które zakupiliśmy. Widząc jak te wszystkie robociki się bawią w bazie, a potem wesoło biegną żeby np. ustawić się w drabinę dla ciebie, i tak sobie wchodzisz po Alucardzie i Snake'u, daje uczucie niemal dumy z zbierania tego wszystkiego. Także puzzle są do widzenia fizycznie w bazie. Można by z taką jakością zrobić wiele gier w innych settingach i też by mi się podobało, no ale tak wyszło że akurat tę tak dobrze zrobili. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Gra jest przeurocza. Banan na gembie non toper. Uratowanie sobie takiej Ellie z tLoU czy Leona i Claire z RE2, Dantego z DMC czy Raziela z Soul Reaver, no mistrzostwo. Ciekawe czy coś z Sajlenta jest. W Playroomie był Pyramid Head Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Powiem tak - jest coś z Spoiler Suikodena Wiec ja jestem sprzedany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 16 minut temu, Szermac napisał(a): Gra jest przeurocza. Banan na gembie non toper. Uratowanie sobie takiej Ellie z tLoU czy Leona i Claire z RE2, Dantego z DMC mistrzostwo. Ciekawe czy coś z Sajlenta jest. W Playroomie był Pyramid Head Właśnie jak oni te wszystkie maskotki tu upchali, w sensie prawo do nich? Hmm. To jest w tej grze najlepsze, cała historia Playstation naraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września No ciekawe, bo w sumie one nie są nazwane, mają opis nakierowujący, no i przez wygląd wiadomo kto to xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 40 minut temu, Szermac napisał(a): Ciekawe czy coś z Sajlenta jest. W Playroomie był Pyramid Head Jest Piramidogłowy w ukrytym poziomie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mari4n 401 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września W tym miechu mam urodziny, więc już wiem co sobie sprawię jako prezent Może krawaciarze z Sony ogarną, i pogrzebią w swoich IP. Taki nowy Sly Cooper czy Ape Escape wjechałyby jak gorący nóż w masło. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Popylane jest w jedynym prawilnym stroju Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Ja w domyślnym latam, ale potem jakieś czasówki czy drugie przejście to wleci strój SotC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Jaka to jest SZTOS gra SONY, ty qrwo, za takie cuda zawsze Cię szanowałem i wspierałem. Astro Botem pokazaliście, że wiece co to tworzyć gry na wysokim poziomie. Świetnie zaprojektowane poziomy i pomyślane poziomy (mój ulubiony jak do tej pory to ten z myszą), ekstra poziomy ukryte w galaktyce, podobnie jak poziomy wyzwań (tutaj na przykład te z trójkątami, jeden z nich dał trochę w tyłek). Poza tym R-E-W-E-L-A-C-Y-J-N-Y soundtrack, muzyczka wpada w ucho, aż sobie człowiek nuci pod nosem. To wykorzystanie postaci z historii PlayStatioj jest cudne, a że dochodzą do tego zakupy dla postaci i nowe interacje z nimi to miód. Pomysł na hub i jego rozbudowę bardzo mi się podoba - ogólnie cała gra jest świetnie pomyślana i micha sama się cieszy jak człowiek w nią gra. A samiutki początek gry, jak Astro wzywa pada i pokazuje, że mamy lecieć z nim a potem wchodzi ta muza… No aż łezkę człowiek może uronić Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 11 minut temu, Szermac napisał(a): Popylane jest w jedynym prawilnym stroju Kiedy będzie możliwość przebierania sie? 2 świat ukończony i dopiero odblokowane mam tylko skorki do rakieto-pada Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 666 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września No ja właśnie zrobiłem 2 świat na 100% i kilka puzzli z głównego huba i się odblokowało Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Przebieralnia to trzeci zestaw puzzli. Wymaksowalem trzy światy i postęp fabuły na konsoli pokazuje 54% także na pewno będzie coś więcej niż te 5 światów na ekranie. Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 541 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Trzy światy z sześciu i 54%, nie brzmi to dziwnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Ten hub jest wyczesany - co tam sie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 5 minut temu, MEVEK napisał(a): Ten hub jest wyczesany - co tam sie dzieje Tak, cmentarzysko porzuconych przez Sony marek Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września wszystko do wskrzeszenia Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 207 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Pytanie do posiadaczy wersji Deluxe: cyfrowy soundtrack jest w postaci osobnej aplikacji (playera) bez możliwości pobrania kawałków? Mam pudło, ale chyba jeszcze wspomogę twórców ulepszeniem, bo muzyka Gra wybitna, cieszę się każdą pominiętą znajdźką na myśl o powtarzaniu etapu Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 453 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 8 minut temu, jimmy napisał(a): Gra wybitna, cieszę się każdą pominiętą znajdźką na myśl o powtarzaniu etapu fajnie to rozwiązali bo można sobie wziac pomocnika za 200 punkcików Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 543 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września 19 minut temu, jimmy napisał(a): Pytanie do posiadaczy wersji Deluxe: cyfrowy soundtrack jest w postaci osobnej aplikacji (playera) bez możliwości pobrania kawałków? Tak, standardowo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 156 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września BOIIII Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Trzech ziomeczków z szaraka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 411 Opublikowano 7 września Udostępnij Opublikowano 7 września Fajnie sie maksuje z tym ptaszkiem, ale czasem mi pokazuje, że coś gdzieś jest a nic nie mogę zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi