MEVEK 3 456 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września @PiPoLiNiO i co.. pokazali PS5 Pro na końcu gry ? Skończyłeś to sie wypowiedz 43 minuty temu, Shen napisał(a): Wkurwia mnie ta gacha, chce stroje z ico i shadow of the colossus a wypadl mi rachet i małpa Ja wszystko tez wydałem a nic z uniwersum BB nie wpadło. Gram kościotrupem zatem Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Strój z Bb jest w wersji Deluxe tylko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Teraz, Szermac napisał(a): Strój z Bb jest w wersji Deluxe tylko Kiedy on się odblokowuje? Bo dalej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza
vip77 237 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Pytanko. Jak założyć inny strój astro bota żeby w nim śmigać po galaktyce? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 256 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 1 minutę temu, vip77 napisał(a): Pytanko. Jak założyć inny strój astro bota żeby w nim śmigać po galaktyce? Już przeczytalem, trzeba mieć Spoiler 48 puzzli Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 671 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Zbierajta wszystkie puzzle to odblokujecie te w hubie też. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Wpadła ogólnie banalna, ale specjalne wyzwanie może napsuć krwi. 11 minut temu, vip77 napisał(a): Pytanko. Jak założyć inny strój astro bota żeby w nim śmigać po galaktyce? Trzeci zestaw puzzli musisz skończyć. Godzinę temu, Shen napisał(a): Wkurwia mnie ta gacha, chce stroje z ico i shadow of the colossus a wypadl mi rachet i małpa Mi wpadły wszystkie od razu. To samo z kolorami DS. Ostatni strój i kolor jest po przejściu specjalnego wyzwania/gry. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 15 minut temu, Square napisał(a): Wpadła ogólnie banalna, ale specjalne wyzwanie może napsuć krwi. Jest pozniej jeszcze jakis poziom z mocą myszy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Niestety nie ma. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 54 minutes ago, Square said: Wpadła ogólnie banalna, ale specjalne wyzwanie może napsuć krwi. Pytam serio: nie szkoda Ci było skończyć tak szybko? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Gra jest banalna, poziomy nie są długie więc leci się szybko. Nie spieszyłem się grając, kilka poziomów musiałem powtórzyć bo brakowało mi portalu albo puzzla, ale większość się robi za pierwszym podejściem. Na liczniku pokazało mi 23h i nie widzę jak miałbym grać aby to rozciągnąć na np. tydzień. To nie Crash 4 gdzie w zasadzie każdy poziom trzeba powtarzać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 20 minutes ago, Square said: Gra jest banalna, poziomy nie są długie więc leci się szybko. Nie spieszyłem się grając, kilka poziomów musiałem powtórzyć bo brakowało mi portalu albo puzzla, ale większość się robi za pierwszym podejściem. Na liczniku pokazało mi 23h i nie widzę jak miałbym grać aby to rozciągnąć na np. tydzień. To nie Crash 4 gdzie w zasadzie każdy poziom trzeba powtarzać. No tak, ale 23h dwa dni po premierze to i tak 12h dziennie Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 6 godzin temu, Ukukuki napisał(a): kupować starutkie google żeby w to pograć to też się nie opłaca. Przecież to są grosze, a wrażenia bezcenne. Pozwolę sobie na małą prywate, ale z tego co widać po innych tematach, to raczej nie oszczędzasz na mniej lub bardziej potrzebnym retro sprzęcie xD. No chyba, że "opłaca" użyłeś w niedosłownym sensie, ot że po prostu szkoda zachodu, no ale to też w dzisiejszych czasach żaden problem. Zresztą tytułów uwięzionych na PS VR1 jest chyba więcej. A przy odrobinie chęci i szczęścia sprzedasz je bez dużej straty. Rescue Mission to jest przekozak. Jak widziałem fragmenty streamów z Astro Bota i usłyszałem znajome melodie z wersji VR, to poczułem się jakbym wrócił po latach do znanego z dzieciństwa miejsca. Mimo, że grę zaliczyłem pierwszy raz w czerwcu xD. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 1 minutę temu, Homelander napisał(a): No tak, ale 23h dwa dni po premierze to i tak 12h dziennie Trzy dni grania, w piątek 10h, wczoraj 8h, dzisiaj 5-6h. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
PiPoLiNiO 790 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 4 godziny temu, MEVEK napisał(a): pokazali PS5 Pro na końcu gry A mieli pokazać? Atakowały wszystkie konsole i akcesoria. Ale 5 pro tam nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 051 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 2 hours ago, Square said: Trzy dni grania, w piątek 10h, wczoraj 8h, dzisiaj 5-6h. Wow. Ostatnio tak miałem chyba ponad 20 lat temu Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 329 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Dobrze, że nie mam dużo czasu na granie przez weekend wymaksowalem pierwszy świat. Pewno 100% 3-4 tyg mi zajmie (gram jeszcze równolegle w Evil West). Wiecie co jest wyznacznikiem zajebistości tej gry? To że starzy zagrajmerzy się jarają na forum o gierkach, to że wieczorem myślę aby sobie rano pograć (btw. bardzo rzadkie uczucie, za gnoja nagminne), to jeszcze „nic takiego” (wiadomo wyznacznik kozackiej gry), ale jak widzę jak mój młody dla którego normalne singlowe gry (nawet duże AAA), to nic takiego (jara się Mincraftem, Robloxem, WoT itp) i nie może oderwać się od konsoli grając w Astro, masterujàc każdy lvl, to naprawdę wyznacznik, że wysmażyli (chyba?) ikoniczną gierkę. 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Przy kapitalnych grach nie wiadomo kiedy czas zlatuje. Jutro też wy.aksuje już. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 877 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Mnie boli, że na 3 tygodnie urlopu jadę we wtorek i będę musiał przerwę robić od Astro do października Dzisiaj skończyłem Wężową Galaktykę, co level to lepiej Spoiler A jak odkryłem poziom Bot of War i Uncharted to mi kopara opadła Fun z ich przechodzenia miałem przeogromny - a jeszcze te nowe wersje main theme z GoW i przygód Drake budowało klimacik. Astro to chyba będzie moje GOTY 2024 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Niestety dedykowane poziomy Spoiler Ape Escape i Loco Roco zmarnowany potencjał jak dla mnie. Fajnie, że są ale nie jako finalne, zamiast tego mogli wybrać inne IP no i tych poziomów powinno być więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Ci co piszą, że astro bot to samograj, nie grali w ten poziom, musze przerwe zrobic, bo rozjebie pada. Po komentarzach, widze, ze nie jestem sam Spoiler Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 550 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września No bo jest samograjem i kilka trudniejszych (ale nie trudnych) wyzwań tego nie zmieni. Dodatkowo to jest poboczna zawartość, całkowicie opcjonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 413 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września 16 minut temu, Shen napisał(a): Ci co piszą, że astro bot to samograj, nie grali w ten poziom, musze przerwe zrobic, bo rozjebie pada. Po komentarzach, widze, ze nie jestem sam Ukryj zawartość Też nie mogę przejść. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 8 września Udostępnij Opublikowano 8 września Teraz, Donatello1991 napisał(a): Też nie mogę przejść. przeszedlem w kolejne probie po napisaniu posta, ale chyba najtrudniejszy poziom do tej pory, jeszcze jeden z trójkątów mi napsuł krwi Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi