vip77 237 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października 34,4 i na razie dałem sobie spokój, jak jeszcze Square wykręcił nowy czas. Do 30 sekund to nie zejdę, za cholerę. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października 20 godzin temu, Square napisał(a): No już pobiłem kilka razy. @Josh dawaj do nas 4 1 Cytuj
Josh 4 521 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października A co to, jakieś czasówki? Chciałem kupić tę grę jakoś pod koniec roku, ale widzę że zbyt fajnie się bawicie beze mnie, więc chyba po Metaphorze się skuszę 1 Cytuj
Snake_Plissken 912 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października 27 minut temu, MEVEK napisał(a): @Josh dawaj do nas Blisko rekordu świata, chyba 28 sekund czy coś - o ile ktoś już nie obniżył jeszcze wyniku. Gratulacje! 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Z tego co widze to moge wykrzesac jeszcze sekunde z siebie gdyz moje ladowani na spodku nie jest idealne. Ostatni skok na spodek jest zbyt wysoki i trace conajmniej 0.8 sekundy I to by bylo na tyle w moim mniemaniu Cytuj
elvis004 293 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Ja się z 37 cieszyłem a tu widzę liga F1 z czasami liczonymi w „0,001” Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Ja 34,9 starczy na razie xd 1 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października 28 minut temu, Szermac napisał(a): Ja 34,9 starczy na razie xd Silent Cie wymęczył widać albo lubisz dłuższe dystanse - maratony albo cos P.S już poprawiłem swój rekord ale czekam co tam Grześ wstawi Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 20 października Opublikowano 20 października Dzisiaj nie odpalałem, ale jutro postaram się coś urwać. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Grzesiu, pamietaj ze to jest tylko zabawa Wrzuc jakis normalny czas zeby mozna bylo jeszcze cos ugrac Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Teraz urwać coś więcej to już ciężko chyba, jest potencjał na 29:xxx ale to już optymalna trasa i dopalacze muszą być, no i dobra końcówka. Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Zeby cos ugrac to trzeba by bylo powymieniac sie doswiadczeniem albo zerknac na profesjonalnych graczy. Ja bynajmniej nie zauwazylem jakiegos gamechangera. Wszyscy robia to samo tylko szybciej. - Na pewno krotkie i czestsze dopalacze daja wiekszego kopa niz dluzsze, - warto tez zamienic dopalacz z R2 -> R1, mniejszy skok i szybsza reakcja, - i dobrze opanowac ostatnie ladowanie gdyz wciaz mi nie wychodzi tak jak bym chcial. Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Coś tam udało się zejść, jeszcze spróbuję później. Jeszcze drobna poprawa. 1 3 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Świetna robota Grześ No juz mnie miałeś i chciałem sie poddać ale wpadło dosłownie przed chwila.. I jeszcze jeden Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Te speedruny to dopiero po skończeniu galaktyk się pojawiają czy gdzie to? Bo dopiero drogę wężową robię a chciałem się pościgać Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Z tego co mi się wydaje to w danym świecie musisz odblokować te takie zbiory gwiazdek. Godzinę temu, MEVEK napisał(a): I jeszcze jeden 1 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października @_Red_ o te, one reprezentują te czasówki, są dwa takie zbiory na świat więc obstawiam, że każdy to jeden extra bot do uwolnienia. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Dalej nie widze tego xD Jestem w galaktykce z małpa tam gdzie Ty na screenie i nie wiem, ktory wybrać by miec level na czas. A drugi screen nie wiem skąd. Moze muszę przejść dalej czy co? Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Drugi screen to już osobna galaktyka do wyboru (prawy górny róg). Ja dałem zdjęcie poglądowe, nie wiem który świat odblokowuje to wyzwanie, obstawiam, że pierwszy, ale jak nie widzisz nowej galaktyki to może inny. No i nie mam pewności, że tak to działa, ale te zbiory coś znaczą. Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października Jesli trzeba przejść gre by odblokowac time triala to lipa bo chcialem pobawic się czasówką póki jest hajp na wyniki, a przejść gre swoim tempem ;( Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 26 minut temu, _Red_ napisał(a): Jesli trzeba przejść gre by odblokowac time triala to lipa bo chcialem pobawic się czasówką póki jest hajp na wyniki, a przejść gre swoim tempem ;( No troche przygrali z tym ze nie mozna sie w pelni cieszyc gra Ja ledwo dotrzymuje tutaj kroku Grzesiowi. Naprawde przydala by sie pomoc. Caly mokry jestem. Na wiecej juz mnie chyba nie stac 2 Cytuj
Square 8 604 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października 3 minuty temu, MEVEK napisał(a): Caly mokry jestem. Na wiecej juz mnie chyba nie stac Dajesz Ja na dzisiaj kończę. 3 Cytuj
MEVEK 3 510 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października To miala byc zabawa a robi sie naprawde goraco Jutro sprobuje ale nic nie obiecuje. Moze inni cos pomoga. Pozdro.. Cytuj
vip77 237 Opublikowano 21 października Opublikowano 21 października O jebańce, panie kochany, gdzie takie czasy wykręcić. Chapeau bas. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi