MEVEK 3 459 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 15 godzin temu, Square napisał(a): Dajesz Ja na dzisiaj kończę. \ Juz dawno nie miałem takiej motywacji i zabawy z wykręcania czasówek. Wyszedłem z siebie robiąc ten wynik Oby kolejne wyzwania byly tak samo angażujące 4 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Ładnie, siądę wieczorem może i spróbuję pobić. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Weź.. przez Ciebie wszystko poszło na bok nawet SH2r. Katowanie tych czasowe to jakaś obsesja normalnie, a wszystko praktycznie zależy od pokonania wiatraków i w miarę niskiego lądowania na spodku ktore wciąż łatwo nie przychodzi. Fajnie jakby więcej graczy sie zainteresowało Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października 4 godziny temu, MEVEK napisał(a): Wyszedłem z siebie robiąc ten wynik Zadziwiająco szybko poszło, bo 15 minut. Szybka poprawka, 29:527. I jeszcze trochę. 3 2 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Godzinę temu, Square napisał(a): Zadziwiająco szybko poszło, bo 15 minut. Szybka poprawka, 29:527. I jeszcze trochę. Bardzo ladnie Powiedz mi prosze.. to jeszcze Ty czy to juz sam Astro lapie za stery ? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Chciałem zejść do 28, ale bez zmiany sterowania chyba nie dam rady, a tego nie chce robić. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 22 października Opublikowano 22 października Jezeli czujesz w trzewiach ze mozesz jeszcze zejsc a idzie Ci w tej chwili fantastycznie to zrobilbym tego switcha. Jestes bardzo blisko podium. Nie rezygnuj Cytuj
elvis004 289 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Podobno jest już nowy TT: Cytuj
Szermac 2 716 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października To macie takie luzaczkowe do pobijania xd 4 Cytuj
kaz1115 435 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października (edytowane) To I ja się dorzuce Edytowane 24 października przez kaz1115 3 Cytuj
HenrykIggO 260 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Tak, elegancki poziomik i na koncu ratujemy pieknego bota: Spoiler Eve z Stellar Blade ❤️ Cytuj
vip77 237 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Ja dopiero jutro wieczorkiem zagram, to jak się nasi predkosciowcy dosiadna to będzie już pozamiatane haha Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października To ja zostawię i poczekam w takim razie. 1 1 Cytuj
giger_andrus 3 089 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Przecież wszyscy wiemy, że wcale nie czekasz tylko masz już 5 rekordów do przodu -_- Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października A właśnie nie, bo robię na bieżąco jak ktoś pobije. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Fajnie bo jest swoboda gdzie chcemy postawic skocznie. Usiadlem i sie slizgam ale cos nie idzie Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października W dniu 21.10.2024 o 22:15, Square napisał(a): Dajesz Ja na dzisiaj kończę. Dobra w końcu pokonałem ufoka i mam galaktyke z time trialsami. Próbuje dopiero pierwszy wyścig, ale 45 sekund to nawet nie ma podbicia do was, chore poyeby wychowane na Dark Soulsach i perfekt timingach xD Drugie podejście na 38s. Wynik chyba widać tylko na końcu, nie da się podglądać stopera w trakcie biegu? edit: poniżej 34 nie mogę zejść. 29s to niezłe skroty trzeba robić, 1 1 Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października Tak, dopiero na końcu jest czas. 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 24 października Opublikowano 24 października 6 godzin temu, _Red_ napisał(a): Drugie podejście na 38s. Wynik chyba widać tylko na końcu, nie da się podglądać stopera w trakcie biegu? Wlasnie o tym myslalem. Szkoda ze nie ma cienia z naszym najlepszym czasem z ktorym moglibysmy rywalizowac. Bo tak jest ciezko ocenic a fajnie mozna by sie bawic nawet samemu. 9 godzin temu, Square napisał(a): To ja zostawię i poczekam w takim razie. Witam ponownie mistrza naszego 3 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Wczoraj na "let it slide" wyczailem cos przydatnego @Square@Szermac@kaz1115@_Red_ @vip77 jak mi nie szlo. Mianowicie od tej pierwszej foczki mozna sie odbic na platforme z kolcami i zaoszczedzic jedna lodo-skocznie. Tym sposobem mozna w ujj zaoszczedzic. Co myslicie ? Cytuj
Square 8 559 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Wiem, że można, już to testowałem wczoraj Tak jak w poprzedniej można na roboty skakać po myjni (to akurat o klatkę/dwie wolniejsze od dobrze zrobionego zjazdu). Problem jest jedynie żeby to dobrze połączyć aby zyskać, a nie stracić. Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października Jeszcze martwi mnie stawianie skoczki. Z kadym razem gdy skocznia jest tworzona zwalnia nas. Wydaje mi sie ze musi byc inny sposob na plynne przejscie, wskoczenie na lodowa rampe. Animacja jest jakas taka niekorzystna tak jak by timing byl nieodpowiedni Cytuj
_Red_ 12 010 Opublikowano 25 października Opublikowano 25 października W Building Speed wykręciłem najlepiej 32.681. A skakałem po platformach w takim napięciu, że niemalże wciągnąłem dupą koc na kanapie. Cyborgi jesteście z tym poniżej 30s. edit: dalem 6latkowi spróbować i po paru próbach wykręcił 39s 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi