Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Rozi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
15 godzin temu, Square napisał(a):

Dajesz

IMG_20241021_221452.png

Ja na dzisiaj kończę.

192b348615145-screenshot-Url.jpg\

Juz dawno nie miałem takiej motywacji i zabawy z wykręcania czasówek. Wyszedłem z siebie robiąc ten wynik :flag_of_truce:Oby kolejne wyzwania byly tak samo angażujące :szekle:

• Plusik 4
  • Lubię! 1
Opublikowano

Weź..  przez Ciebie :drinks: wszystko poszło na bok nawet SH2r. Katowanie tych czasowe to jakaś obsesja normalnie, a wszystko praktycznie zależy od pokonania wiatraków i w miarę niskiego lądowania na spodku ktore wciąż łatwo nie przychodzi. Fajnie jakby więcej graczy sie zainteresowało :Aloy_cool1:

Opublikowano
4 godziny temu, MEVEK napisał(a):

Wyszedłem z siebie robiąc ten wynik :flag_of_truce:

Zadziwiająco szybko poszło, bo 15 minut.

IMG_20241022_183345.png

Szybka poprawka, 29:527.

I jeszcze trochę.IMG_20241022_184917.png

• Plusik 3
  • Lubię! 2
Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał(a):

Zadziwiająco szybko poszło, bo 15 minut.

IMG_20241022_183345.png

Szybka poprawka, 29:527.

I jeszcze trochę.IMG_20241022_184917.png

Bardzo ladnie :hi: Powiedz mi prosze.. to jeszcze Ty czy to juz sam Astro lapie za stery :D ?

Opublikowano
W dniu 21.10.2024 o 22:15, Square napisał(a):

Dajesz

IMG_20241021_221452.png

Ja na dzisiaj kończę.

Dobra w końcu pokonałem ufoka i mam galaktyke z time trialsami. Próbuje dopiero pierwszy wyścig, ale 45 sekund to nawet nie ma podbicia do was, chore poyeby wychowane na Dark Soulsach i perfekt timingach xD

Drugie podejście na 38s. Wynik chyba widać tylko na końcu, nie da się podglądać stopera w trakcie biegu?

edit:

poniżej 34 nie mogę zejść. 29s to niezłe skroty trzeba robić,

• Plusik 1
  • This 1
Opublikowano
6 godzin temu, _Red_ napisał(a):

Drugie podejście na 38s. Wynik chyba widać tylko na końcu, nie da się podglądać stopera w trakcie biegu?

Wlasnie o tym myslalem. Szkoda ze nie ma cienia z naszym najlepszym czasem z ktorym moglibysmy rywalizowac. Bo tak jest ciezko ocenic a fajnie mozna by sie bawic nawet samemu.

9 godzin temu, Square napisał(a):

To ja zostawię i poczekam w takim razie.

IMG_20241024_211849.png

IMG_20241024_211914.png

192c09c84bc5-screenshot-Url.jpg

Witam ponownie mistrza naszego :hi:

• Plusik 3
  • This 1
Opublikowano

Wiem, że można, już to testowałem wczoraj :lapka:

Tak jak w poprzedniej można na roboty skakać po myjni (to akurat o klatkę/dwie wolniejsze od dobrze zrobionego zjazdu).

Problem jest jedynie żeby to dobrze połączyć aby zyskać, a nie stracić.

Opublikowano

Jeszcze martwi mnie stawianie skoczki. Z kadym razem gdy skocznia jest tworzona zwalnia nas. Wydaje mi sie ze musi byc inny sposob na plynne przejscie, wskoczenie na lodowa rampe. Animacja jest jakas taka niekorzystna tak jak by timing byl nieodpowiedni :philosoraptor:

Opublikowano

W Building Speed wykręciłem najlepiej 32.681. A skakałem po platformach w takim napięciu, że niemalże wciągnąłem dupą koc na kanapie. Cyborgi jesteście z tym poniżej 30s.

edit:

dalem 6latkowi spróbować i po paru próbach wykręcił 39s :D

• Plusik 1
  • Haha 1