Square 8 495 Opublikowano Poniedziałek o 17:10 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:10 Godzinę temu, kaz1115 napisał(a): Mówisz,masz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 416 Opublikowano Poniedziałek o 17:17 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 17:17 5 minut temu, Square napisał(a): Ja to jutro będę walczył dalej bo już kciuk mnie boli xd Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano Poniedziałek o 19:06 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:06 To masz tu nowy cel 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 439 Opublikowano Poniedziałek o 19:10 Udostępnij Opublikowano Poniedziałek o 19:10 Ja poprawilem swoj ale 35 to jest pierwsza liga. No nie jest w moim zasiegu Niestety nie dzis 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): A tak z ciekawości, to widoczność innych nicków na leaderboardzie nie jest jakoś sterowana ustawieniami prywatności? Ja mam wszystko na priv/off itp. Ciekawe czy inni mogą mnie widzieć na liście xd Szukalem Cie wlasnie. Widze wszystkich z forum poza Toba. A to dlatego ze jestes w moim rankingu poza skala Nie moge zejsc nizej niz 2 000 uczestnik w rankingu a on ma czas 37.221 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano 10 godzin temu Udostępnij Opublikowano 10 godzin temu I jak tam, udało się wam coś poprawić? Jutro nowy poziom do masterowania wlatuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 864 Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu No mi się właśnie udało zejść na 36,082 - już mam problem, żeby wymyślić gdzie zbić ten czas, być może na samym początku lub płynniej akcję z foką ogarniać. W każdym razie te czasówki wciągają mega Dzisiaj godzinę spędziłem, żeby o pół sekundy być szybszym xD 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 439 Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Gratulacje. Świetny wynik. Ja czekam az wszystkie challenge wydadzą i w tedy skupie sie na jednym i spróbuje cos wykrzesać więcej jak znajdę czas. Na razie to tylko zabawa. Trochę tutaj i trochę z domownikami Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi