Square 8 710 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Godzinę temu, kaz1115 napisał(a): Mówisz,masz 2 Cytuj
kaz1115 474 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października 5 minut temu, Square napisał(a): Ja to jutro będę walczył dalej bo już kciuk mnie boli xd Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 28 października Opublikowano 28 października Ja poprawilem swoj ale 35 to jest pierwsza liga. No nie jest w moim zasiegu Niestety nie dzis 2 godziny temu, _Red_ napisał(a): A tak z ciekawości, to widoczność innych nicków na leaderboardzie nie jest jakoś sterowana ustawieniami prywatności? Ja mam wszystko na priv/off itp. Ciekawe czy inni mogą mnie widzieć na liście xd Szukalem Cie wlasnie. Widze wszystkich z forum poza Toba. A to dlatego ze jestes w moim rankingu poza skala Nie moge zejsc nizej niz 2 000 uczestnik w rankingu a on ma czas 37.221 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października I jak tam, udało się wam coś poprawić? Jutro nowy poziom do masterowania wlatuje. Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października No mi się właśnie udało zejść na 36,082 - już mam problem, żeby wymyślić gdzie zbić ten czas, być może na samym początku lub płynniej akcję z foką ogarniać. W każdym razie te czasówki wciągają mega Dzisiaj godzinę spędziłem, żeby o pół sekundy być szybszym xD 4 1 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 30 października Opublikowano 30 października Gratulacje. Świetny wynik. Ja czekam az wszystkie challenge wydadzą i w tedy skupie sie na jednym i spróbuje cos wykrzesać więcej jak znajdę czas. Na razie to tylko zabawa. Trochę tutaj i trochę z domownikami Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Widać sporo miejsc do urywania cennych sekund, no i inna mechanika do masterowania. Cytuj
kaz1115 474 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Taka bieda na początek bo jeszcze nie ogarniam trasy 3 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Spoko, spoko - Square zaraz zbije ten czas o 20 sekund Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Tak zaraz to nie, ale pierwsza próba. A na razie idę sprawdzić remaster Horizona. 3 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października (edytowane) Pierwsza próba 10 sekund wolniejsza niż rekord świata Wariaci grają w te czasówki UPDATE: 45.527 \m/ Edytowane 31 października przez Snake_Plissken 2 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Sporo do poprawy, ale najpierw trzeba wyczaić jak. 1 Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Dobra, idę już grać w Horizona 3 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 31 października Opublikowano 31 października Zejście poniżej 40 na kiedy indziej. 3 Cytuj
MEVEK 3 614 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada Chrzesniak konczy jutro 8 lat wiec ogarnialismy miejscowke na urodziny: jakie atrakcje jak kregle, golf, wspinaczka i wiadomo zarcie. Pod koniec imprezy moze usiadziemy do czasowek ja ksie przy tym nie porobimy Cytuj
Snake_Plissken 943 Opublikowano 1 listopada Opublikowano 1 listopada 2 godziny temu, Square napisał(a): Co tak nikt nic nie wrzuca? Na ten moment obniżyłem wynik o niecałą sekundę, ale jeszcze muszę trasę ogarnąć na tyle by zejść poniżej 40s. Lub chociaż się zbliżyć do takiego wyniku 3 Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada W dniu 31.10.2024 o 16:22, Square napisał(a): A na razie idę sprawdzić remaster Horizona. Wracam za 700h 1 Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada (edytowane) Chwalę się Osiągnąłem już chyba limit i mój problem polega na tym, że przeszedłem swoją indywidualną ścieżkę optymalnie, a tam jakieś świry jeszcze schodzą do niemal czystych 37 sekund Nie widzę innej możliwości na zejście poniżej 38 poza jedną i od razu sprzedaję to jako tip, jakby ktoś nie wiedział: na pierwszej wysokiej ścianie po której trzeba się wspinać po tych poręczach, to z przedostatniej na rękawicy da się wbić bezpośrednio na samą górę, gdzie zaraz za beczką jest zjazd w dół. Udało mi się to całe cztery razy i wszystkie wykonałem przypadkowo Nie potrafię tego powtórzyć i co więcej za jednym udanym razem, gdy ten skok wszedł to miałem genialny run, podjarałem się lekko i potem wszystko spierdoliłem z ekscytacji, a finalnie czas i tak był jednym z najlepszych jakie miałem. UPDATE, WIĘCEJ NIE WYCISNĘ: Edytowane 2 listopada przez Quantum Flux 5 Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Piękny czas. Mi dzisiaj tragicznie szło, skok z pierwszej beczki rzadko kiedy wchodził, a jak już się udało to albo na belkach spadałem, albo na samym końcu. Udało się jedynie zejść do 39.1 ale jeszcze będę próbował. A jest już pierwszy czas 36 sekund. Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada (edytowane) 18 minut temu, Square napisał(a): Piękny czas. Mi dzisiaj tragicznie szło, skok z pierwszej beczki rzadko kiedy wchodził, a jak już się udało to albo na belkach spadałem, albo na samym końcu. Udało się jedynie zejść do 39.1 ale jeszcze będę próbował. A jest już pierwszy czas 36 sekund. Skok z pierwszej beczki? Chodzi o te beczki na początku, na których jest trampolina? 39.1 to jest rewelacyjny czas, ja jeden szczegół dosłownie poprawiłem w swoim biegu i trochę szczęścia przy wykonywaniu wszystkich elementów przejścia i wleciało 38,5. Nie widzę innej metody poprawy z wyjątkiem tej przedostatniej belki, z której jeszcze dwa razy fartem wybiłem się na górę, ale nie ogarniam jakim cudem to się dzieje Edytowane 2 listopada przez Quantum Flux Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 1 godzinę temu, Quantum Flux napisał(a): Skok z pierwszej beczki? Chodzi o te beczki na początku, na których jest trampolina? Tak, jak za późno się skoczy to trzeba lądować z lewej strony, a za wcześnie też nie da się skoczyć, bo nie rozwali się dolnej beczki. Przez jakieś 80% prób tutaj spadałem. Odnośnie bezpośredniego skoku na górę z belki to pierwszego dnia z dwa razy tak poleciałem i też nie wiem. 1 Cytuj
Quantum Flux 160 Opublikowano 3 listopada Opublikowano 3 listopada 10 godzin temu, Square napisał(a): Tak, jak za późno się skoczy to trzeba lądować z lewej strony, a za wcześnie też nie da się skoczyć, bo nie rozwali się dolnej beczki. Przez jakieś 80% prób tutaj spadałem. No to nieźle, ja to robię kompletnie inaczej. Rozwalam wszystkie beczki, od razu skaczę na trampolinę, a z niej na kolejną na wyższym poziomie i z niej dopiero na szczyt, gdzie jest pojedyncza beczka, której nie rozwalam tylko omijam na skraju lewej krawędzi. Ale rozumując twoją metodę - rozwalam jedną beczkę i z niej wybijam się na trampolinie od razy na samą górę - fajnie, o tym akurat nie pomyślałem xd Muszę sprawdzić czy na tym polecę jeszcze szybciej. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi