Opublikowano 5 listopada 20245 lis A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki.
Opublikowano 6 listopada 20246 lis 21 godzin temu, Square napisał(a): A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. O panie Gratulacje! Mega czas. Ja próbowałem skakać z tej beczki, ale kurwicy dostawałem i zostałem przy swoim sposobie i zrobiłem jeszcze te 38.132, ale nie chciało mi się już wrzucać tutaj. Przy tym najlepszym czasie poczułem, że jeszcze jednak jest niewielki, niewykorzystany margines na zejście poniżej tych 38, ale musiałbym strzelić absolutnego perfecta. Może jeszcze spróbuję, nic tak nie motywuje jak mała rywalizacja
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Jako że nowa plansza to wrzucam coś żeby Grzesiu mógł mnie rozjechać walcem
Opublikowano 7 listopada 20247 lis W dniu 5.11.2024 o 22:03, Square napisał(a): A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Ładnie. Może przyatakuje w weekend, ale najpierw nowy poziom się sprawdzi.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Wrzucam swój czas po kilkudziesięciu próbach z nowego poziomu i na tym też wyniku kończę, bo ani mi się level nie podoba ani mechanika
Opublikowano 7 listopada 20247 lis Pierwsze wrażenie średnie, ale po kilku próbach nawet mi się podoba. No i fajny bot został dodany.
Opublikowano 7 listopada 20247 lis U mnie po 3-ch próbach poniżej 40 sekund, ale widzę, że muszę sporo nadgonić Za to powrót Nariko to
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Astro zasługuje na więcej! Pewnie sprzedaż rozłoży się długoterminowo bo pewnie jest wielu co nie chce płacić za niego 3-ch stów.
Opublikowano 8 listopada 20248 lis Ja za astro+pada dałem prawie 700zł i uważam że to jest gra warta każdej złotówki.a tak przy okazji to lekko zbiłem czas ale do Grzesia czy quantum fluxa mi daleko Edytowane 8 listopada 20248 lis przez kaz1115
Opublikowano 9 listopada 20249 lis 21 godzin temu, Figuś napisał(a): 1,5 mln w 2 miesiące dla singlowego, „dziecięcego” exa, bez elementów gaas itp? Kozak wynik. Ponadto, to taka gierka, że na święta jeszcze zapewne dobry peak zrobi i ogólnie chyba będzie długo się sprzedawać. No i dzięki Bogu, bo będą kolejne części
Opublikowano 13 listopada 202413 lis No, to jutro ostatnia planeta z dwoma bocikami. Ciekawe czy mam jeszcze coś kiedyś dorzuci ekipa z asobi? Osobiście chętnie bym przytulił większe, nawet płatne dlc.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis Na chwilę obecną jest tylko ok 20 strojów do wyboru, część jest taka jak zdobywane (Ico, SotC np.). Mogliby dać każdego skina do wyboru, bo już to przecież jest, a i z animacjami nie powinno być problemu.
Opublikowano 14 listopada 202414 lis O Boże ale mi ta plansza nie siadła.No ale teraz "pijemy za lepszy czas"
Opublikowano 14 listopada 202414 lis Udało się za pierwszym razem oba boty uratować. Wiem, że tego poziomu mi się nie będzie chciało masterować.
Opublikowano 15 listopada 202415 lis Cytat All Potential Astro Bot Crossovers Mentioned in the Game's Credits Assassin's Creed Beyond Good & Evil Croc: Legend of the Gobbos Rayman Tomba Special Edition Worms https://gamerant.com/astro-bot-more-dlc-new-teaser-tomba-tombi-character/ Czyżby kolejne aktualizacje