Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

Opublikowano

A kogo się to udało prześcignąć?:Aloy_cool1:

192fe21695a36-screenshotUrl.jpg

Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki.

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 72,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano
21 godzin temu, Square napisał(a):

Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki.

O panie :obama: Gratulacje! 

Mega czas. Ja próbowałem skakać z tej beczki, ale kurwicy dostawałem i zostałem przy swoim sposobie i zrobiłem jeszcze te 38.132, ale nie chciało mi się już wrzucać tutaj. Przy tym najlepszym czasie poczułem, że jeszcze jednak jest niewielki, niewykorzystany margines na zejście poniżej tych 38, ale musiałbym strzelić absolutnego perfecta. Może jeszcze spróbuję, nic tak nie motywuje jak mała rywalizacja :kratoswoke:

Opublikowano

Poczekaj niech podlaczy prosiaka. To dopiero bedzie moc :obama:

Opublikowano
W dniu 5.11.2024 o 22:03, Square napisał(a):

:vegeta_smile:

IMG_20241107_184721.jpg

Opublikowano

Ładnie. Może przyatakuje w weekend, ale najpierw nowy poziom się sprawdzi.

Opublikowano

Wrzucam swój czas po kilkudziesięciu próbach z nowego poziomu i na tym też wyniku kończę, bo ani mi się level nie podoba ani mechanika :yeti: 

IMG_20241107_202503.jpg

Opublikowano

Pierwsze wrażenie średnie, ale po kilku próbach nawet mi się podoba.

193087da6c982-screenshotUrl.jpg

No i fajny bot został dodany.

Opublikowano

Zajeb.iscie jak na exa.  Niech klepia dalej te kombo :wub:

Opublikowano

Ja za astro+pada dałem prawie 700zł i uważam że to jest gra warta każdej złotówki.a tak przy okazji to lekko zbiłem czas ale do Grzesia czy quantum fluxa mi daleko 

Messenger_creation_D2A94B69-70EC-4AE8-90AC-DA2DC2B3A350.jpeg

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

Ehh, prawie się udało na 29.

1930db6d50794-screenshotUrl.jpg

Opublikowano
21 godzin temu, Figuś napisał(a):

1,5 mln w 2 miesiące dla singlowego, „dziecięcego”

exa, bez elementów gaas itp? Kozak wynik. 

Ponadto, to taka gierka, że na święta jeszcze zapewne dobry peak zrobi  i ogólnie chyba będzie długo się sprzedawać. 

No i dzięki Bogu, bo będą kolejne części :banderas:

Opublikowano

No, to jutro ostatnia planeta z dwoma bocikami. Ciekawe czy mam jeszcze coś kiedyś dorzuci ekipa z asobi? Osobiście chętnie bym przytulił większe, nawet płatne dlc. 

Opublikowano

Będzie można grać zdobytymi botami?

Opublikowano

Na chwilę obecną jest tylko ok 20 strojów do wyboru, część jest taka jak zdobywane (Ico, SotC np.). Mogliby dać każdego skina do wyboru, bo już to przecież jest, a i z animacjami nie powinno być problemu.

Opublikowano

Udało się za pierwszym razem oba boty uratować. Wiem, że tego poziomu mi się nie będzie chciało masterować.

1932b8f6fef85-screenshotUrl.jpg