Square 8 555 Opublikowano 5 listopada Opublikowano 5 listopada A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. 4 Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada Muszę wrócić trochę pobiegać i spróbować zejść poniżej 40 sekund Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 6 listopada Opublikowano 6 listopada 21 godzin temu, Square napisał(a): A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. O panie Gratulacje! Mega czas. Ja próbowałem skakać z tej beczki, ale kurwicy dostawałem i zostałem przy swoim sposobie i zrobiłem jeszcze te 38.132, ale nie chciało mi się już wrzucać tutaj. Przy tym najlepszym czasie poczułem, że jeszcze jednak jest niewielki, niewykorzystany margines na zejście poniżej tych 38, ale musiałbym strzelić absolutnego perfecta. Może jeszcze spróbuję, nic tak nie motywuje jak mała rywalizacja Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Jako że nowa plansza to wrzucam coś żeby Grzesiu mógł mnie rozjechać walcem 2 1 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Poczekaj niech podlaczy prosiaka. To dopiero bedzie moc 3 Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada W dniu 5.11.2024 o 22:03, Square napisał(a): A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. 3 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Ładnie. Może przyatakuje w weekend, ale najpierw nowy poziom się sprawdzi. Cytuj
Quantum Flux 156 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Wrzucam swój czas po kilkudziesięciu próbach z nowego poziomu i na tym też wyniku kończę, bo ani mi się level nie podoba ani mechanika 3 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada Pierwsze wrażenie średnie, ale po kilku próbach nawet mi się podoba. No i fajny bot został dodany. 3 Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 7 listopada Opublikowano 7 listopada U mnie po 3-ch próbach poniżej 40 sekund, ale widzę, że muszę sporo nadgonić Za to powrót Nariko to 3 Cytuj
MEVEK 3 459 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Zajeb.iscie jak na exa. Niech klepia dalej te kombo Cytuj
Snake_Plissken 880 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada Astro zasługuje na więcej! Pewnie sprzedaż rozłoży się długoterminowo bo pewnie jest wielu co nie chce płacić za niego 3-ch stów. Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada (edytowane) Ja za astro+pada dałem prawie 700zł i uważam że to jest gra warta każdej złotówki.a tak przy okazji to lekko zbiłem czas ale do Grzesia czy quantum fluxa mi daleko Edytowane 8 listopada przez kaz1115 3 Cytuj
Square 8 555 Opublikowano piątek o 21:39 Opublikowano piątek o 21:39 Ehh, prawie się udało na 29. 1 Cytuj
balon 5 334 Opublikowano sobota o 05:56 Opublikowano sobota o 05:56 21 godzin temu, Figuś napisał(a): 1,5 mln w 2 miesiące dla singlowego, „dziecięcego” exa, bez elementów gaas itp? Kozak wynik. Ponadto, to taka gierka, że na święta jeszcze zapewne dobry peak zrobi i ogólnie chyba będzie długo się sprzedawać. No i dzięki Bogu, bo będą kolejne części 1 Cytuj
vip77 237 Opublikowano 19 godzin temu Opublikowano 19 godzin temu No, to jutro ostatnia planeta z dwoma bocikami. Ciekawe czy mam jeszcze coś kiedyś dorzuci ekipa z asobi? Osobiście chętnie bym przytulił większe, nawet płatne dlc. Cytuj
Nyu 765 Opublikowano 7 godzin temu Opublikowano 7 godzin temu Będzie można grać zdobytymi botami? Cytuj
Square 8 555 Opublikowano 6 godzin temu Opublikowano 6 godzin temu Na chwilę obecną jest tylko ok 20 strojów do wyboru, część jest taka jak zdobywane (Ico, SotC np.). Mogliby dać każdego skina do wyboru, bo już to przecież jest, a i z animacjami nie powinno być problemu. Cytuj
kaz1115 432 Opublikowano 1 godzinę temu Opublikowano 1 godzinę temu O Boże ale mi ta plansza nie siadła.No ale teraz "pijemy za lepszy czas" Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi