Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 69,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano

Jeszcze trochę udało się zejść, ale na poniżej 30 sekund to nie mam pomysłu na razie.

IMG_20250213_225859.jpg

Opublikowano

Ja póki co mam tyle ale ta plansza jest świetna i aż chcę się ją robić w kółko.Edit.córka mnie pobiła póki co :D

Messenger_creation_EC9F94E2-7C89-40DF-BFED-A4D1E79D94D8.jpeg

Messenger_creation_668575D9-B85E-4AAA-B21B-DAAF0F4CA517.jpeg

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano
19 godzin temu, kaz1115 napisał(a):

Grzesiu już bezlitośnie klepie oponentów po jajcach wynikami :D

Po jajcach to było na początku. Od pewnego czasu klepie już leżących, nieprzytomnych i zasikanych. 

Opublikowano

Pamietam w CTR tez wszystkich wpienial wynikami   :steamroller:

Opublikowano

To prawda, miałem okazję pojeździć trochę z Grzegorzem. Jak wygrałem jakiś wyścig jeden raz na dwadzieścia to robiłem screena tablicy wyników. Cieszę siè tym do dziś chociaż wiem, że pewnie obsługiwał pada lewą stopą. 

Opublikowano

Ja kiedys stawalem na glowie aby tylko zobaczyc swoje wyniki w kaciku wyscigowek w PSX Extreme. Do Licencji B- 2 w GT3 byly juz tak wyzylowane czasy ze jedyny sposob na zejscie jeszcze nizej bylo juz tylko ocieranie sie o bande na odcinku hamowania do samej mety.

Chyba ze 3 miesiace widnialem w kaciku az w koncu ktos wpadl na ten sam pomysl. 

Wydaje mi sie ze Grzes ma wlasnie taki zloty srodek na wszystkie te czasowki  :reggie:

Opublikowano

On te plansze rozkłada na czynniki pierwsze co by zyskać 0,01 sekundy na każdy postawiony krok

Screenshots_2025-02-14-20-48-54.png

Opublikowano

Jako że wczoraj nie miałem za wiele czasu bo waledrinki były to trochę podgoniłem a dzisiaj spróbuję do 30sekund zejść 

Messenger_creation_AA438A0C-F103-4640-9598-23B85D6E0093.jpeg

Opublikowano

1:14:388 :obama: no ale świetny level, chociaż trochę zapomniałem sterowania::)

Opublikowano
10 minut temu, Snake_Plissken napisał(a):

Sprawdź dla pewności czas gry poprzez Profil, bo u nnie ten podglądowy zegar się ostatnio rozjeżdża ;)

Jest oki. Różnica 3h.

Opublikowano

Tragedia, dostarczają ciągle powodów by nie zmieniać konsoli, zaraz tylnymi drzwiami dołożą opcję emulacji  ps5. Silent hill 2 już naprawiony?

Opublikowano

Ale, że co? Bo wyraźnie powiedział, że obraz jest lepszej jakości, a że jakieś tam elementy trochę odstają to chyba normalne. Liczy się finalny efekt?

Urwałem trochę wczoraj, spróbuję jeszcze zejść poniżej 30s, ale będzie ciężko bez zmieniania taktyki.

IMG_20250219_073640.jpg

Opublikowano

Macie pole do popisu, bo nie mam ochoty ponownie robić tej planszy. Wolałbym jakąś normalną planetę niż te czasówki. Może coś na Wielkanoc się trafi.

20250220_151713_HDR~2.jpg

Opublikowano
22 minuty temu, Square napisał(a):

Co tam dali, że tak narzekacie?

Nie no relax. Za 30 razem udało mi się ukończyć planszę. :leo:

Wracam do Helldivers.

Edytowane przez Patapon

Opublikowano

A ja dopiero się uczę tej planszy ale wydaje się dość długa.

Messenger_creation_94E08CBD-C8C1-4A55-BDA2-78367C9EBC7A.jpeg

Messenger_creation_0E6CCF65-E6C0-4D20-BA33-CD60B4FEC125.jpeg

No nic na dzisiaj tyle mi starczy 

Messenger_creation_7BDECD81-5C00-497E-8C6F-4A4EF4917EA2.jpeg

Edytowane przez kaz1115

Opublikowano

Na razie tyle tylko, ale bardzo fajny poziom, podoba mi się.

IMG_20250220_210547.jpg

Heh, kolejna próba i urwane.

IMG_20250220_211134.jpg