kaz1115 502 Opublikowano sobota o 23:14 Opublikowano sobota o 23:14 Swoją drogą smutne że nikt poza nami nie walczy nawet @MEVEK 1 Cytuj
Square 8 973 Opublikowano sobota o 23:21 Opublikowano sobota o 23:21 No na Mevka liczyłem, bo w pierwszym wyzwaniu siadł na ambicje. A w międzyczasie 2 1 Cytuj
MEVEK 3 680 Opublikowano niedziela o 16:48 Opublikowano niedziela o 16:48 Bardzo Wam kibicuje ale jakoś ostatnio drobne problemy zdrowotne sprawnie mnie odpychają od przyklejenia sie na dłuższa chwile do jakichkolwiek gier i wyzwań. Na chwile nie ma co podchodzić a na dłuższa nie mam ochoty. Początkowa obawiałem sie o tarczyce swoja ale bezpodstawnie. Wyniki badan trzeba powtórzyć za jakiś czas, bo usg nic nie wykazało a zmiany zachodzą dość powoli w tym gruczole. Teraz lewe oko zaczęło mi puchnąc. Dokładnie mięsień okrężny oka. Właściwie to nie mam żadnych negatywnych objawów wzrokowych poza zaczerwienieniem i opuchnięciem ktore sie nasila. Jest to dość martwiące, gdyż nic sobie nie przypominam abym zrobił sobie w to oko. Poza tym niedługo 40 mi strzeli wiec szykuje sie imprezki. Chce to wszystko jakoś pogodzić a nie mam juz za wiele czasu 2 Cytuj
kaz1115 502 Opublikowano niedziela o 18:23 Opublikowano niedziela o 18:23 @MEVEKmasz racje zdrowie najważniejsze.trzymaj sie zdrowo 1 Cytuj
Patapon 71 Opublikowano 17 godzin temu Opublikowano 17 godzin temu Patrząc na ranking to 15s można jeszcze zbić 2 Cytuj
kaz1115 502 Opublikowano 14 godzin temu Opublikowano 14 godzin temu No nic,nie bij Grzesiu mocno bo chory jestem ale jak się ogarnę to potrenuję 2 Cytuj
Square 8 973 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Na razie tak sobie. Podoba mi się powrót muzyki z wyzwań przyciskowych. Trochę poprawione. Dobra, na dzisiaj chyba tyle. 2 Cytuj
kaz1115 502 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu 58 minut temu, Square napisał(a): Na razie tak sobie. Podoba mi się powrót muzyki z wyzwań przyciskowych. Trochę poprawione. Dobra, na dzisiaj chyba tyle. Jesteś bezlitosny.A tak prosiłem o nie bicie bo mam usprawiedliwienie. Cytuj
Square 8 973 Opublikowano 12 godzin temu Opublikowano 12 godzin temu No to powoli schodziłem przecież, ale że zawsze jest "to jeszcze raz" i "teraz już ostatni" to tak wyszło. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi