Skocz do zawartości

ASTRO BOT

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 69,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• A wyboraz sobie co sie bedzie dzialo jak juz zainstaluje sie gierka

• Super, że wszyscy cieszą się grą i w ogóle, ale to trochę absurdalne, że gra z serii stworzonej aby dodać ją za free do pokazania możliwości nowego pada staje się raptem największym hitem platformy, b

• Jak się nie ma co się lubi, to się lubi Astro Bota. Ja podziękuję, czekam na nowego Killzone czy coś innego, trochę bardziej charyzmatycznego. 

Opublikowano

No na Mevka liczyłem, bo w pierwszym wyzwaniu siadł na ambicje.

A w międzyczasie :Aloy_cool1:

IMG_20250223_001926.jpg

Opublikowano

Bardzo Wam kibicuje ale jakoś ostatnio drobne problemy zdrowotne sprawnie mnie odpychają od przyklejenia sie na dłuższa chwile do jakichkolwiek gier i wyzwań. Na chwile nie ma co podchodzić a na dłuższa nie mam ochoty. Początkowa obawiałem sie o tarczyce swoja ale bezpodstawnie. Wyniki badan trzeba powtórzyć za jakiś czas, bo usg nic nie wykazało a zmiany zachodzą dość powoli w tym gruczole. Teraz lewe oko zaczęło mi puchnąc. Dokładnie mięsień okrężny oka. Właściwie to nie mam żadnych negatywnych objawów wzrokowych poza zaczerwienieniem i opuchnięciem ktore sie nasila. Jest to dość martwiące, gdyż nic sobie nie przypominam abym zrobił sobie w to oko. Poza tym niedługo 40 mi strzeli wiec szykuje sie imprezki. Chce to wszystko jakoś pogodzić a nie mam juz za wiele czasu :flag_of_truce:

Opublikowano

Patrząc na ranking to 15s można jeszcze zbić

20250227_170615_HDR~2.jpg

Opublikowano

Na razie tak sobie. Podoba mi się powrót muzyki z wyzwań przyciskowych.

Trochę poprawione.

Dobra, na dzisiaj chyba tyle.

IMG_20250227_205508.jpg

Opublikowano
58 minut temu, Square napisał(a):

Na razie tak sobie. Podoba mi się powrót muzyki z wyzwań przyciskowych.

Trochę poprawione.

Dobra, na dzisiaj chyba tyle.

IMG_20250227_205508.jpg

Jesteś bezlitosny.A tak prosiłem o nie bicie bo mam usprawiedliwienie.:D

Opublikowano

No to powoli schodziłem przecież, ale że zawsze jest "to jeszcze raz" i "teraz już ostatni" to tak wyszło.

Opublikowano

Dobra Panowie lecimy z ostatnią czasówką i oczekujemy świątecznego levelu na zajączka.

20250313_144252_HDR~2.jpg

Opublikowano

Na razie po kilku próbach. Pierwsze przejście najgorsze, kilka razy mnie ten wulkan ustrzelił.

IMG_20250313_193252.jpg

Opublikowano

Nie no córka kaza wjechała na ambicje.

20250313_195022_HDR~2.jpg

:obama:

Opublikowano
30 minut temu, Patapon napisał(a):

Nie no córka kaza wjechała na ambicje.

20250313_195022_HDR~2.jpg

:obama:

Propsuję,jutro sam spróbuję ale pewnie będę w tyle 

Opublikowano

Ode mnie na razie tyle. Jutro mogę powalczyć.

IMG_20250313_204517.jpg