Opublikowano 22 lutego22 lut No na Mevka liczyłem, bo w pierwszym wyzwaniu siadł na ambicje. A w międzyczasie
Opublikowano 23 lutego23 lut Bardzo Wam kibicuje ale jakoś ostatnio drobne problemy zdrowotne sprawnie mnie odpychają od przyklejenia sie na dłuższa chwile do jakichkolwiek gier i wyzwań. Na chwile nie ma co podchodzić a na dłuższa nie mam ochoty. Początkowa obawiałem sie o tarczyce swoja ale bezpodstawnie. Wyniki badan trzeba powtórzyć za jakiś czas, bo usg nic nie wykazało a zmiany zachodzą dość powoli w tym gruczole. Teraz lewe oko zaczęło mi puchnąc. Dokładnie mięsień okrężny oka. Właściwie to nie mam żadnych negatywnych objawów wzrokowych poza zaczerwienieniem i opuchnięciem ktore sie nasila. Jest to dość martwiące, gdyż nic sobie nie przypominam abym zrobił sobie w to oko. Poza tym niedługo 40 mi strzeli wiec szykuje sie imprezki. Chce to wszystko jakoś pogodzić a nie mam juz za wiele czasu
Opublikowano 27 lutego27 lut No nic,nie bij Grzesiu mocno bo chory jestem ale jak się ogarnę to potrenuję
Opublikowano 27 lutego27 lut Na razie tak sobie. Podoba mi się powrót muzyki z wyzwań przyciskowych. Trochę poprawione. Dobra, na dzisiaj chyba tyle.
Opublikowano 27 lutego27 lut 58 minut temu, Square napisał(a): Na razie tak sobie. Podoba mi się powrót muzyki z wyzwań przyciskowych. Trochę poprawione. Dobra, na dzisiaj chyba tyle. Jesteś bezlitosny.A tak prosiłem o nie bicie bo mam usprawiedliwienie.
Opublikowano 27 lutego27 lut No to powoli schodziłem przecież, ale że zawsze jest "to jeszcze raz" i "teraz już ostatni" to tak wyszło.
Opublikowano 13 marca13 mar Dobra Panowie lecimy z ostatnią czasówką i oczekujemy świątecznego levelu na zajączka.
Opublikowano 13 marca13 mar Na razie po kilku próbach. Pierwsze przejście najgorsze, kilka razy mnie ten wulkan ustrzelił.
Opublikowano 13 marca13 mar 30 minut temu, Patapon napisał(a): Nie no córka kaza wjechała na ambicje. Propsuję,jutro sam spróbuję ale pewnie będę w tyle