Square 9 046 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Dobry czas, może być ciężko, ale to wieczorem spróbuję. Cytuj
Square 9 046 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca A chciałem właśnie wrzucić czas poniżej 28s, ale widzę, że muszę poprawić (ale to później). Spoiler Cytuj
Square 9 046 Opublikowano 14 marca Opublikowano 14 marca Dobra, w RL jest konserwacja serwerów przed nowym sezonem to łapcie. 1 Cytuj
balon 5 397 Opublikowano środa o 21:23 Opublikowano środa o 21:23 Super wieści. Oby kontynuacja przez to wyszła szybko oraz poszedł sygnał do innych studiów Sony, że warto w singlowe, kolorowe gierki. Cytuj
Krzysztof93 1 549 Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Moja narzeczona uparła się na platynowanie Astro Bota szkoda, że jej skill nie pozwala kończyć najtrudniejszych poziomów, jak myślicie... kto musiał? Zrobiłem jej ten ostatni ostateczny poziom odblokowany po uratowaniu 300 botów i wtedy moja ukochana musiała zdać sobie sprawę, że aby dostać platynę musi wykonać jeszcze mnóstwo różnych mało istotnych czynności typu zbieranie monetek i odblokowanie gadżetów dla wszystkich botów czy zrobienie zdjęcia w jakieś konkretnej sytuacji na konkretnej planecie. Radość z mojego przejścia poziomu nie trwała zbyt długo gdy zobaczyła listę ile jeszcze musi zrobić ale miło popatrzeć jak baba angażuje się tak mocno w gierkę. Cytuj
MEVEK 3 728 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Ale podejscia nie mozna jej odmowic. Jak cos robic to na 100 % Umiejetnosci przyjda z czasem. Grunt to cwiczyc Cytuj
Square 9 046 Opublikowano 5 godzin temu Opublikowano 5 godzin temu Czego jej tam brakuje? Bo prawie wszystko wpada samo przecież. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi