kotlet_schabowy 2 677 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Liczyłem się z możliwością, że sprawdzę temat popołudniu i pad po prostu już się wyprzeda, ale nie spodziewałem się takiej frajerskiej zagrywki xD. Cóż, zapomniałem, że żyję w Polsce. Kurde no jak nigdy miałem ochotę kupić jakąś specjalną edycję sprzętu, to oczywiście muszą być problemy. Na ich bundla mam wyjebane, grę kupię może za pół roku, może za rok, więc cenę ~300 zł mogą sobie wsadzić. Pad to inna kwestia, bo nie jest aż tak drogi, a stanieć nie stanieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Ja lubie nowe pady, ale te od PS5 to jest ruletka. Dwa pady po roku miały dryfa mocnego i jednego białego probowałem naprawić i wymienić mu na te analogi z efektem haala. To popaliłem wszystkie ścieżki lutownicą, bo nie miałem opalarki na stanie i finalnie operacja się nie udała - pacjent zmarł. To terez ostatnio zaopatrzyłem się w czarny padzik z takiej firmy: https://allegro.pl/uzytkownik/zreperowane Dostałem przetestowany, odrestaurowany pad i jestem super zadowolony - cena 180zł i nie miał praktycznie żadnych śladów użytkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Chmielinski 212 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Godzinę temu, jimmy napisał(a): Też wziąłem jako backup, będzie anulowane albo wygryw roku Już anulowane. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 9 sierpnia Udostępnij Opublikowano 9 sierpnia Ta, obecnie chyba najlepsza opcja to ME + kod ING z apki i wychodzi 649 za zestaw z grą (-30zł). Solo padów nie ma nigdzie albo od razu anulowane. Cytat Ja lubie nowe pady, ale te od PS5 to jest ruletka. Dwa pady po roku miały dryfa mocnego U mnie premierowy Dualsense też dryfował, pomogło czyszczenie. Za to ten limitowany ze Spidermana (już w nowej rewizji) jest żyleta i bateria dużo lepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 16 sierpnia Udostępnij Opublikowano 16 sierpnia hajpik jest Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 24 sierpnia Udostępnij Opublikowano 24 sierpnia 13 dni 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Okładka famitsu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia 11 dni i będzie grane. Wolne już zatwierdzone. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia Akurat na urlop wyjeżdżam kilka dni po premierze Ogram ile się da do tego czasu, takie gierki należy wspierać! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 26 sierpnia Udostępnij Opublikowano 26 sierpnia https://blog.playstation.com/2024/08/26/the-evolution-of-astro-bots-adorable-character-design/?sf274395212=1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 623 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Port PC i tryb VR => mega wygranko. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Wcale nic nie muszę wiedzieć Wszystko jasne, bangerek za 9 dni 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Wyczuwam że ostatnim bossem będzie PS5pro i to będzie najlepsza premiera konsoli w historii gier ;] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia 33 minuty temu, Rtooj napisał(a): Wyczuwam że ostatnim bossem będzie PS5pro i to będzie najlepsza premiera konsoli w historii gier ;] Jakby tak było to chapeau bas Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 28 sierpnia Udostępnij Opublikowano 28 sierpnia Pisaliśmy o tym wcześniej ze jest taka możliwość i było by to całkiem w pyte Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 980 Opublikowano 29 sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 29 sierpnia Udostępnij Opublikowano 29 sierpnia Co by nie mówić następna cześć będzie bankowo na VR2. Pięknie przyszłość sie zapowiada dla Astro fanów Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Preload wystartował 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia W sumie dobrze, że tego pada wciskają razem z grą, bo ten niebieski wygląda tragicznie i byłby wkurw i zwrot. Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Ale ta glowa astro bocika na reversie pada to tarmosi siusiaka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 42 minuty temu, Square napisał(a): W sumie dobrze, że tego pada wciskają razem z grą, bo ten niebieski wygląda tragicznie i byłby wkurw i zwrot. Bardzo ładny, jak poręcz w przychodni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi