łom 1 974 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Ja tu widzę 94/100. Spełnienie marzeń od czasu dema. Fizyka kołderki robi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Juz tylko tydzień został. Nic nie wklejać proszę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Fantastycznie się to prezentuje, pierwszy raz od premiery ps5 piecze d00pka że jednak nie mam konsoli na półce 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Nie no, te motywy z tymi postaciami z gier Sonki to Szkoda, że wyjeżdżam na przyszły weekend, ale w piątek coś tam się uda przygrać trochę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia W piątek wolne, będzie grane od rana. Cudownie się to prezentuje z i jeszcze te motywy z innych gier. Jeszcze materiał zza kulis dali. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 380 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Zdecydowanie gra targów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia No nie ukrywam, prezentuje się bardzo zacnie. Kibicuję tym bardziej, że to może być kolejny przykład dominacji genetycznej Azjatów w branży i pokaz, jak się dostarcza czystą R O Z R Y W K Ę, na przekór Jimbo i Hulstowi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Szkoda zwiastun oglądać, pewnie pełno smaczków pokazali. I tak gra to must have day one Cytuj Odnośnik do komentarza
Ma_niek 860 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Jaki to jest sztos... Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Nawet nie zamierzam oglądać. Król platformerów nadchodzi raz jeszcze! 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia Szykuje się pierwszy platformer 3d Sony od czasów Jak and Dexter1 jaki można będzie postawic w jednym szeregu z tuzami gatunku od Nintendo 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 30 sierpnia Udostępnij Opublikowano 30 sierpnia platformer generacji. Fanservice. Zapowiedź PS5 Pro, Sony Playstation. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 2 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Jeszcze wersje God of War wrzucali ostatnio. 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Te reklamowki to jest mega game changer po prostu. Duzo lepsze od tych skryptow z rodziny playstation Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia (edytowane) To się chwali, akurat dzisiaj małpę zdobyłem Edytowane 31 sierpnia przez Snake_Plissken Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Już wywaliłem z dysku wczoraj po zdobyciu ostatniego, ale sprawdzi się w czwartek to odliczanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pix 908 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Ta gra to coś pięknego. Od razu przypominają się złote czasy PlayStation, kiedy liczył się przede wszystkim czysty fun z rozgrywki. Team Asobi i Housemarque to obecnie moje ulubione studia first party Sony. Oczywiście urlop na piątek już zaklepany. Jestem gotowy, żeby poczuć się znowu jak dzieciak grający pierwszy raz w Crasha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 1 godzinę temu, MEVEK napisał(a): Te reklamowki to jest mega game changer po prostu. Zobaczymy co jeszcze będzie, na razie jest Horizon, TLG i GoW. Wstawki na Ligę Mistrzów też robiły mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Promocja tej gry jest inspirująca, przypominają się stare czasy exów na konsole, mam nadzieję, że ludzie tylko nie zapomnieli, że takie coś to trzeba day1:). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia Ja tylko dodam, że sony przespalo całą generację ps4 by zrobić astrobocika. Ale lepiej późno niż wcale, mam nadzieję że pójdą po bandzie i promicja astro pójdzie pełną parą już od premiery tego szlagiera O jakiego miłego maila dostalem od sonki z przypominajką jak mi poszlo w astro playroom Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano 31 sierpnia Udostępnij Opublikowano 31 sierpnia 1 godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Promocja tej gry jest inspirująca, przypominają się stare czasy exów na konsole, mam nadzieję, że ludzie tylko nie zapomnieli, że takie coś to trzeba day1:). Astro nie trzeba nikomu przedstawiac. Kupią to rodzicie swojemu dziecku jak świeże bulki na śniadanie i kupią to stare dziady jak my co pamiętają wspaniale czasy nieśmiertelnego szaraczka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi