Daffy 10 546 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września I cyk ponad 90mc i rośnie Dużo czasu minęło od Jak and Dexter ale lepiej późno niż wcale, kolejny kapitalny platformer 3d od Sonki 4 godziny temu, Daffy napisał(a): Będzie na luzie ponad 90, obstawiam 93-94. Tu nie ma co się nie udać, widać to na każdym trailerze i już tech demo pokazało że mają smykałkę i Nintendo quality do tego gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 93 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września (edytowane) PPE 10/10 No i GOTY wyjaśnione edit dla Roziego: nie ze względu na PPE oczywiście. To było w ramach ciekawostki Edytowane 5 września przez Homelander 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Kolorowa noc się zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 220 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września No i meta rozjebana Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 94 już Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Cieszę się waszym szczęściem. Ja hajpu nie mam, ale na pewno kiedyś ogram. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Najwyżej oceniana gra Sony tej generacji to platformówka, heh, kto by pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza
twilitekid 5 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września (edytowane) Na agregatorach średnia 93-94, cały świat się rozpływa, a Polska pecetem stojąca 8/10 CDA, 8/10 EG, 8.5/10 GOL... PS. grucha dał 10/10, ale u niego to jak 8/10 Edytowane 5 września przez twilitekid Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września W dniu 30.08.2024 o 16:32, Rtooj napisał(a): Ja tu widzę 94/100. Spełnienie marzeń od czasu dema. Fizyka kołderki robi. Wiedziałem, gra wyglądała jak 94 od razu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Najwyżej oceniana gra Sony tej generacji to platformówka, heh, kto by pomyślał. Oby to im dało do myślenia Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września W Polsce GOTY to Gothic. Więc o czym mowa Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Polaczki Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 261 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Ależ bym rzucił wszystko w co gram i zajął się Astro Botem Playroom weszło jak w masełko ale wiem, że jak dorzucę kolejną gierkę do playlisty to wszystko się rozpadnie jak domek z kart i nie będzie już powrotu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, twilitekid napisał(a): Na agregatorach średnia 93-94, cały świat się rozpływa, a Polska pecetem stojąca 8/10 CDA, 8/10 EG, 8.5/10 GOL... PS. grucha dał 10/10, ale u niego to jak 8/10 pece betony tylko w kangurka kao grały na klawiaturze to by nie poznały dobrej platformówki nawet jakby im spadła na łeb Cytuj Odnośnik do komentarza
Antihero_ 27 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września W przypadku CD-Action to początkowo myślałem, że ten słynny soyboy Spikain wziął się za recenzję gierki. xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Moje pudełku już w wysyłce wleci przyjemna platynka jak w demie na premierę ps5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 546 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września A za chwilę kolejna petarda w gatunku - Plucky Square, jak ktoś skończy Bota i będzie miał mało to może śmiało przeskoczyć (będzie w plusie day one) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartg 5 455 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 2 minutes ago, Daffy said: Polaczki CD Action piszące "że na przeszkodzie stoją poprzednie części" Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 450 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września MARIO KILLER. 1 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 15h... Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 843 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, Daffy napisał(a): A za chwilę kolejna petarda w gatunku - Plucky Square, jak ktoś skończy Bota i będzie miał mało to może śmiało przeskoczyć (będzie w plusie day one) Oby też dowiozło bo czekanko od pierwszego trailera. Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 476 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września No i super, idealna gra na okres zimowy więc będzie co robić. Jestem ciekaw czy gra będzie trzymać cene jak Stellar Blade które obecnie używane jest po tyle co Outlaws. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 450 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Astro Bot Reviews: GRecon - 10/10 Push Square - 10/10 CGMagazine - 10/10 ComicBook - 10/10 Gameliner - 10/10 Dot eSports - 10/10 GameSpew - 10/10 GamesHub - 10/10 God is a Geek - 10/10 PlayStation Universe - 10/10 Shacknews - 10/10 TheGamer - 10/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi