yaczes 14 477 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Godzinę temu, Shen napisał(a): @yaczes już pewnie ogarnia samolot z Turcji z dodatkowym kontenerem Astro Bota po tych reckach +1 byczku, express lotniczy, tu trzeba DZIALAC! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 414 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Nie wyczuli jakie oceny polecą xd Cytuj Odnośnik do komentarza
oFi 2 452 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września W japoni w zarządzie Sony to pewnie im czache rozwaliło z hypu jaki obiegł dziś internet. Może się zwróci troche z przepalonych yenów z concorda 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 623 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 5 minut temu, oFi napisał(a): W japoni w zarządzie Sony to pewnie im czache rozwaliło z hypu jaki obiegł dziś internet. Może się zwróci troche z przepalonych yenów z concorda Azjaci ratują ten rok w giereczkowie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 365 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Teraz, Shen napisał(a): Azjaci ratują ten rok w giereczkowie. I tak co roku od c0rwa początków tego medium 10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Homelander 2 056 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 7 minutes ago, Pupcio said: I tak co roku od c0rwa początków tego medium Trzeba przyznać, że w tej generacji, z nielicznymi wyjątkami, azjatycki gamedev bije ten euro-amerykański na głowę. I dobrze. Bo takiego marazmu i monotonii już dawno nie było jeżeli chodzi o europejskie i amerykańskie gierki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
GSPdibbler 172 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 55 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): OP 95, MC 94, to już duże liczby, wśród kilku najniższych ocen GOL, CDA i Eurogamer Poland xD. Minusy słaba fabuła i bohater xDD. Fabuła w platformerze to podstawa Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 123 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września z ciekawości, bierze ktoś zestaw z padem? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 20 minut temu, Pupcio napisał(a): I tak co roku od c0rwa początków tego medium W tym roku jeszcze doszły Chiny i Korea. Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 12 009 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Ktos sprawdzal w jakim języku jest okładka w sieciowkach (Media Expert, Euro, Empik?), ANG czy PL? Bo wiadomo, na Allegro to europejskie. W życiu bym tej gry nie rozważał, a tu nagle hype po zobaczeniu tematu i trzeba zużyć punkty multisport na voucherek Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 695 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Dokupiłem wczoraj do TV, Ambilighta, ale będzie w nocy pokaz 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): OP 95, MC 94, to już duże liczby, wśród kilku najniższych ocen GOL, CDA i Eurogamer Poland xD. Minusy słaba fabuła i bohater xDD. Co za cwele, Astro to jeden z najmocniejszych punktów, widząc go od razu się micha cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 074 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września (edytowane) BIERE. Dobra, kur'wa miałem nie brać. Bo jak stanieje. Bo do Fajnala 16 trzeba wrócić, bo se Castlevanie na słiczu odpalę. Ale je'bani przekonali. Jezu Sony wróć i więcej takich gierek Edytowane 5 września przez Basior . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Faranell 269 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 30 minut temu, Szermac napisał(a): Dokupiłem wczoraj do TV, Ambilighta, ale będzie w nocy pokaz Ja już czekam na odpalenie, no ale chapter 5 w WuKongu:(:(:( Jakiego Ambi wziąłeś? Bo też właśnie kminie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 613 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Też miałem nie brać a kupiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 924 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Niskie oceny od polskich portali pewnie wynikają z poniższego mema Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września A te niskie oceny polskich portali są z nami w pokoju? Czy 8/10 to niegrywalny syf według ciebie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 6 minut temu, Rooofie napisał(a): A te niskie oceny polskich portali są z nami w pokoju? Czy 8/10 to niegrywalny syf według ciebie? Wszystko fajnie, z całym szacunkiem grałem w Outlaws i wystawianie jej 8.0 przez GOL i 7.5 w CDA i mega dopracowanemu, najlepszemu w swoim gatunku Astrobotowi praktycznie tego samego to też beka. Na niektórych gatunkach nasze portale po prostu się nie znają. Warto też zerknąć na narrację recenzentów- "gra dla dzieci". Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Wszystko fajnie, z całym szacunkiem grałem w Outlaws i wystawianie jej 8.0 przez GOL i 7.5 w CDA i mega dopracowanemu, najlepszemu w swoim gatunku Astrobotowi praktycznie tego samego to też beka. Na niektórych gatunkach nasze portale po prostu się nie znają. Przejrzałem sobie oceny polskich portali i najniżej chyba oceniło CD Action (właśnie 8/10). Oprócz tego widzę same oceny wyżej. Nie popadajmy w obłęd, 10/10 może zbierać RDR2 czy inne rozbudowane RPGi pokroju Eldena czy Baldura. W tym przypadku mamy poprawną platformówkę, której ocena 8 wzywż nadal znaczy, że to BARDZO DOBRA gra. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września Teraz, Rooofie napisał(a): Przejrzałem sobie oceny polskich portali i najniżej chyba oceniło CD Action (właśnie 8/10). Oprócz tego widzę same oceny wyżej. Nie popadajmy w obłęd, 10/10 może zbierać RDR2 czy inne rozbudowane RPGi pokroju Eldena czy Baldura. W tym przypadku mamy poprawną platformówkę, której ocena 8 wzywż nadal znaczy, że to BARDZO DOBRA gra. Chodziło mi o to, że warto jednak oceniać gatunkowo i w swojej klasie, porównywanie przez Eurogamer Astrobota do gry fabularnej i szukanie tego typu porównań to narażanie się na śmieszność. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rooofie 140 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Chodziło mi o to, że warto jednak oceniać gatunkowo i w swojej klasie, porównywanie przez Eurogamer Astrobota do gry fabularnej i szukanie tego typu porównań to narażanie się na śmieszność. Dlatego generalnie samo sugerowanie się oceną końcową i średnią na Metacritic jest totalnie bezsensu Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 264 Opublikowano 5 września Udostępnij Opublikowano 5 września 8 minut temu, Rooofie napisał(a): Dlatego generalnie samo sugerowanie się oceną końcową i średnią na Metacritic jest totalnie bezsensu Niby tak, ale ja się akurat czepiłem do tych recek ze względu na zaszufladkowanie gry w kategorii " gatunek dla dzieci, więc tylko 8" bo takie były w sumie argumenty, 3 z 9 recenzji najniższych na meta są od polskich portali, z czego dwa prawie nigdy nie recenzują gier od Nintendo, czyli takich, gdzie liczy się frajda z rozgrywki. Albo to Cytat Nie uświadczymy tu wprawdzie realistycznych animacji twarzy jak w The Last of Us 2 czy zapierających dech w piersiach krajobrazów rodem z Ghost of Tsushima qrwa xD A tutaj porównanie do Dark Souls Cytat . Największym sprawdzianem naszych zdolności są walki z bossami - te dostępne są zawsze na końcu odwiedzanych galaktyk, a także na wybranych planetach. Nie reprezentują może poziomu „soulsów”, jednak wymagają niezłej koordynacji i dobrego refleksu, przede wszystkim zaś są niesamowicie pomysłowe oraz zróżnicowane. W recenzji zabrakło natomiast porównań do Mario xDD. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi