Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Quantum Flux 156 Opublikowano 31 maja Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 31 maja Zagrajmerzy baczność - jest misja do zrobienia. Każdy kto kocha kreatywne oraz ociekające nieopisaną błogością platformówki, a nie chce jednocześnie być do końca życia skazany na oglądanie kolejnego wariantu open world cinematic experience od studiów sony i osamotnionego ratcheta wychodzącego raz na 10 lat, musi kupić tego astro bota Panie przenajświętszy fun wylewający się z tego trailera przekracza wszelkie normy Nie tylko fakt premiery w tym roku robi dzionek, ale zwyczajnie zapowiedź takiej gierki w takiej konwencji jest zbawienną ulewą na wysuszone, święte ziemie gamingu. Sony w końcu sobie przypomniało, że ma maskotkę i jej ignorowanie to absolutny kryminał. Nie zapomnę jak przy zakupie ps5 odpaliłem astro nie spodziewając się niczego innego poza poprawnie wykonaną technicznie pokazówką, a dostałem darmowy gameplay zamykający mordę i nieschodzący uśmiech z twarzy. Astro wlatuje w dniu premiery za pełną cenę i innej możliwości nie ma jak się jest graczem i ma się obowiązki zagrajmerskie. 10 2 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Oby nie było ino legendarnych 3 i pół bomby Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Ja już mam kasę odłożoną w portfelu PSN, kupuje bez zastanowienia jak tylko wrzucą w lipcu. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Wygląda zajebiście A jeszcze te newsy ze tyle lvli będzie w końcu jakiś systemseller po 4 latach beki się szykuje 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja (edytowane) 9 minut temu, Moldar napisał(a): Oby nie było ino legendarnych 3 i pół bomby Coś tam śpiewali, że pozycjonują to jako mniejszy projekt, może cena w granicach Sackboya (299 zł). No to sporo taniej, o jakieś co najmniej 19 zyli xD. Edytowane 31 maja przez KrYcHu_89 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja A niby dlaczego miałoby nie kosztować pełnej ceny 70$? No to nie ubisandbox na 100h chodzenia po generycznych lokacjach? Błagam. Jeżeli będzie tak zrobiony cały jak wygląda na trailerze i zapewni te 12h do przejścia i 25h do zmaksowania to z przyjemnością zapłacę 70$ 1 Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja A niby dlaczego miałoby nie kosztować pełnej ceny 70$? No to nie ubisandbox na 100h chodzenia po generycznych lokacjach? Błagam. Jeżeli będzie tak zrobiony cały jak wygląda na trailerze i zapewni te 12h do przejścia i 25h do zmaksowania to z przyjemnością zapłacę 70$Bo się zwyczajnie może nie sprzedać. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 1 minute ago, Moldar said: Bo się zwyczajnie może nie sprzedać. Jak marketing będzie dobry to się sprzeda. Konkurencji za dużej nie ma Cytuj
oFi 2 467 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Ja jeszcze poproszę jakąś oficjalną maskotkę dla moich dzieci i biorę wszystko co związane z tą marką day fokin one Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 6 minutes ago, oFi said: Ja jeszcze poproszę jakąś oficjalną maskotkę dla moich dzieci i biorę wszystko co związane z tą marką day fokin one https://gear.playstation.com/Product/1541291-ASTRO_Plush Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja "Wygląda jak gra Nintendo" Mam dla was złą wiadomość. W to nie będzie się grało jak w grę Nintendo ani się nie sprzeda jak gra Nintendo. 1 6 Cytuj
Ukukuki 6 986 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja No na pewno nie będzie takiego flow jak w mariankach ale fajnie ,że Sony coś takiego robi i próbuje. Szkoda żeby tylko jedna firma miała rozwijać platformówki. Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Fajnie będzie zagrać w dobra platformowke, ktora nie ma grafiki jak z czasow ps2. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 23 minuty temu, Homelander napisał(a): Jak marketing będzie dobry to się sprzeda. Konkurencji za dużej nie ma Marketing już odpalony, będzie też na Finale LM, poza tym na wrzesień pustki wydawnicze, powinno być relatywnie dobrze. 1 minutę temu, Shen napisał(a): Fajnie będzie zagrać w dobra platformowke, ktora nie ma grafiki jak z czasow ps2. Dokładnie :). Cytuj
Nyu 769 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 18 minut temu, devilbot napisał(a): "Wygląda jak gra Nintendo" Mam dla was złą wiadomość. W to nie będzie się grało jak w grę Nintendo ani się nie sprzeda jak gra Nintendo. Ile Ty masz lat? Urodziłeś się w ogóle czy piszesz jako płód? xd Ja mam dobrą wiadomość. Astro pierwsze jest plynniutkie, ma super movement i pacing, wszystko tam bangla, wciąga, genialnie się zbiera i szuka, i to była moja ulubiona gierka a'la Mario. 1 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 4 minuty temu, Nyu napisał(a): Ile Ty masz lat? Urodziłeś się w ogóle czy piszesz jako płód? xd Ja mam dobrą wiadomość. Astro pierwsze jest plynniutkie, ma super movement i pacing, wszystko tam bangla, wciąga, genialnie się zbiera i szuka, i to była moja ulubiona gierka a'la Mario. Każda nowa premiera na PSN to zjazd na forum fanów Nintendo i XGS. <3. 1 4 Cytuj
XM. 10 881 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 32 minuty temu, devilbot napisał(a): "Wygląda jak gra Nintendo" Mam dla was złą wiadomość. W to nie będzie się grało jak w grę Nintendo ani się nie sprzeda jak gra Nintendo. Czyli nie będzie samograj jak u nintendo? Uff, pocieszyłes mnie, będzie brane. 1 Cytuj
shoegaze 44 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Godzinę temu, KrYcHu_89 napisał(a): Każda nowa premiera na PSN to zjazd na forum fanów Nintendo i XGS. <3. Z tego, co widzę, to "fanom Nintendo i XGS" (poza jednym wyjątkiem) trailer bardzo się podoba i patrzą na gierkę jak na potrzebny powiew świeżości, no ale krzychu69 jak zwykle musi wtrącić swoje toksyczne trzy grosze. Idź z tego tematu, sio, sio, nie zasługujesz na nowego Astro Bocika. Na premierę biorę dziesięć sztuk. 1 1 Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Szkoda, że jakiejś ładnej kolekcjonerki nie zmontują. Albo jakiegoś kolekcjonerskiego bonusu w postaci Astro's Playroom w ładnym boxie. Cytuj
KrYcHu_89 2 291 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja 2 minuty temu, giger_andrus napisał(a): Szkoda, że jakiejś ładnej kolekcjonerki nie zmontują. Albo jakiegoś kolekcjonerskiego bonusu w postaci Astro's Playroom w ładnym boxie. Masz gdzieś jakieś już info o edycjach fizycznych? Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 31 maja Opublikowano 31 maja Masz wyżej tweeta od Wario64 z oficjalnym pudełkiem, pod koniec trailera także jest pokazane. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi