Szermac 2 741 Opublikowano 9 września Opublikowano 9 września Też ukończyłem, wszystko zebrane, maszyna wyczyszczona, 19 godzin zeszło. Do platynki zostały te mniej oczywiste rzeczy, wrócę do niej sobie wraz z nowym contentem. Przednia zabawa to była Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Gra skończona na 100%, jeszcze jakieś bzdurne trofea zostały do platyny ale to jutro. Już od pierwszego trailera miałem przeczucie, że to będzie dobra gra, ale nie spodziewałem się, że dostaniemy najlepszego platformera w historii Jak to uzytkownik suteq napisał, nie pamietam kiedy tak dobrze bawiłem sie z grą i nic mi w niej nie przeszkadzało. Czekam na kolejny tytuł od Team Asobi, bo to jebani magicy. 2 Cytuj
XM. 10 887 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Przeszedłem i Ja. Top 3 platformerow ever obok DK i SMO. Te etapy tematyczne to kosmos, nie dziwię się, że jest ich tak mało bo to jest SKARBNICA pomysłów pod DLC czy sequele. 1 Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Nom, po nich mi aż się zachciało odpalić te gry. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Jak bedzie jakieś dlc z nowymi etapami to day1. Ciekawe co dalej z teamem, będa dwojke klepać, czy moze dostana wolna reke na coś nowego. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Ja dopiero 2 światy, ale mimo, że nie jestem jakimś psychofanem platformówek to już widzę, że to peak platformówek, każdy etap siedzi do tej pory, a ten z GoW miazga (ta muza i ogólnie wykorzystanie skilli śmiechłem kilka razy :D). Może niech robią Astro w 2D teraz :D. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 17 godzin temu, Szermac napisał(a): Miło, że oprócz Bb są też botki z Demon's Soulsa serio? Podobno nie ma botów z Final Fantasy, widzę rozbrat z SE na całego, chyba, że wpadnie jakieś duże DLC :D. Jednak Final Fantasy, czy Kingdom Hearts to wielki wpływ na rozwój PlayStation jako marki. @Square połącz jak możesz, coś zepsułem 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września No Square sie nie zgodziło na goscinny wystep swoich postaci, wizerunkowy strzał w stope, bo w necie widzialem sporo narzekan na to. Na szczescie Capcom dostarczył Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 2 minuty temu, Shen napisał(a): No Square sie nie zgodziło na goscinny wystep swoich postaci, wizerunkowy strzał w stope, bo w necie widzialem sporo narzekan na to. Na szczescie Capcom dostarczył Trochę to pojebane, że jest Crash od Microsoftu, czy Spyro, Leonki, a nie ma Finalów, prezes SE znowu pewnie wkurwiony i niezadowolony, kto mu ukradł marzenia . Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 6 minutes ago, KrYcHu_89 said: Trochę to pojebane, że jest Crash od Microsoftu, czy Spyro, Leonki, a nie ma Finalów, prezes SE znowu pewnie wkurwiony i niezadowolony, kto mu ukradł marzenia . Widocznie SE, w przeciwieństwie do Bend Studios, ma honor i nie promuje innych gier swoimi postaciami Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września A nie było Buster Sworda w Playroom? Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 1 minutę temu, Dr.Czekolada napisał(a): A nie było Buster Sworda w Playroom? W Playroom był Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września No to w czym problem? Było cameo i to w darmowej grze. Tyle po honorze kwadraciaków Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września 4 minuty temu, Dr.Czekolada napisał(a): No to w czym problem? Było cameo i to w darmowej grze. Tyle po honorze kwadraciaków Wtedy się lubili widocznie, może teraz się już nie lubią aż tak bardzo. Taki level czysto z FF7 na DLC jednakże może wpaść. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Bonusowy poziom musiałem z kilkanaście razy powtórzyć, ale były gorsze. Wspaniała to była przygoda, nie zapomnę jej nigdy 3 Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września Też się nie mogłem powstrzymać i wbiłem platynke. Dla mnie to ostatnie wyzwanie o wiele prostrze niż kilka tych mniejszych z ikonami. Czekanko na contencik dodatkowy. 2 Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 10 września Opublikowano 10 września W sumie jak pomyśleć to faktycznie nieco zaskakujące. Square generalnie nie boi się doić swoich postaci, zwłaszcza tych z Final Fantasy i Niera Automaty (czy ktoś ma kompletną listę gierek, w których dodano kostium 2B lol?) , a obie te gry były ekskluzywami na Plejstejszyn i nie ma nawet odniesienia do nich. Ponadto nowe edycje FF7 to dalece najlepsze gry odpowiednio na PS4 i PS5, oraz jako jedne z nielicznych nie wyszły nigdy na innych konsolach. Postaci z FF7 trafiły do Smasha po długich i głośnych negocjacjach, ale nadal, FF7 to gra na Plejstejszyn, nie na Nintendo, a zrobili to (zresztą niejedyna gra Square-Enix na plejstejszyn, która trafiła do Smasha). Jak ktoś chyba pisał tutaj, w creditsach Astro Boya ewidentnie są też copyrighty z marek, które pewnie mają być w darmowym DLC, bo na razie ich nie ma w grze, i to sporo i też 3rd party: Assassin's Creed, Rayman, Croc, Worms, Stellar Blade itd. Ale nic ze Square-Enix. Może Square-Enix faktycznie zrobiło to celowo, by po niedawnym oświadczeniu, że zamierzają być multiplatformowi (czego naprawdę nie było potrzeby tak bez konkretu od razu ogłaszać...), nie wysyłać jakiegoś medialnego sygnału, że są marką Plejstejszyn. Kto wie, może są zawiedzieni tym, jak wyszły efekty ekskluzywnej współpracy z ostatnimi Fajnalami na PS5. Przypomnijmy, że Square-Enix nadal nigdy oficjalnie nie podało sprzedaży Rebirth, a zazwyczaj lubi się chwalić. Tymczasem zrobili grę, która odstawia resztę hiciorów o głowę, i bardzo wiele w nią włożyli i bardzo wiele w przyszłości firmy zależało od jej sukcesu, a wspominają w sprawozdaniach, że sprzedaż była "rozczarowująca". No i właśnie - niby mamy znowu FF7 na Plejstejszyn i znowu jest rewolucja i rewelacja, ale efekt dla samych twórców był tym razem znacznie inny. Z drugiej strony, to ikonka w Astro Bocie, co to za różnica dla kogokolwiek. Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września https://goodsmileeurope.com/products/gse_g92942 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 11 września Opublikowano 11 września No banger mocny ten Astrobot, nie powiedziałbym też, że prostszy, niż ostatnie Mario 3D (co innego Crash 4, który był dosyć trudny), mówię o takim casualowym przejściu "kampanii", ale oczywście żaden hardkor. Prezentacja wszystkiego to absolutne mistrzostwo i te levele z GoW, Horizon, czy Uncharted super, chociaż moje ulubione to chyba "Downsize Suprise". Jako platformer to jest 10/10, w lepszego nie grałem nigdy. Każdy level na poziomie, masa pomysłów, mocy postaci (część oczywiście zapożyczona od innych, bo wszystko już w gamingu było, tym bardziej w tym gatunku, ale za to jak to zostało tutaj wykonane należą się słowa uznania). I ten interaktywny hub też banger. Moje Goty to nie będzie, bo to nie mój gatunek, ale doceniam, niech klepią dalej plarformówki w Team Asobi, bo mają do tego talent. Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 12 września Opublikowano 12 września Tak sobie powoli gram (na ile mam czas) i skończyłem level z mocą myszy. Sam level, oczywiście, fantastyczny, ale ja nie o tym. Parsknąłem śmiechem na fragment gdzie kamera zmienia się robiąc z fragmentu etapu platformera 2D. To tak jawna zrzynka z Super Mario Odyssey, że wręcz plagiat lol. Nic mi to nie przeszkadza, ale przypomniało mi to mądrości "znawców" z NRGeekiem na czele o kreatywności Astro Bota 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi