Opublikowano 12 października 202412 paź 20 godzin temu, Square napisał(a): No tych dedykowanych poziomów mogłoby być więcej. Zgadzam się, były najbardziej ciekawe moim zdaniem.
Opublikowano 12 października 202412 paź 29 minut temu, Bowser napisał(a): Zgadzam się, były najbardziej ciekawe moim zdaniem. Poziom Uncharted pokazał mi jak bardzo brakuje mi tej serii
Opublikowano 16 października 202416 paź Łatki o 15:00 mają niby wpadać. Boty do uratowania to Eve i Helldiversi co było już widoczne na zwiastunie. Czekam i liczę na rywalizację z forumkiem
Opublikowano 16 października 202416 paź Autor W dniu 10.09.2024 o 02:36, Shen napisał(a): najlepszego platformera w historii W dniu 10.09.2024 o 12:48, XM. napisał(a): Top 3 platformerow ever obok DK i SMO. Ja wiem, że hajp przy premierze, ale kurwa, bez przesady xdddd Astro Bot niestety cierpi na mały zakres ruchów, przez to znajdźki muszą być poukrywane w prosty sposób; gdzie tam szukanie księżyców w SMO. Przez całą grę w zasadzie płyniemy i dobrze, że były te poziomy z kształtami (no i ostatnie wyzwanie, moi sąsiedzi się nasłuchali), to chociaż trochę wyzwania było. Ale nie umywa się to do jakiegokolwiek Mariana 3D i maksowania ich, ludzie kochani. Tak narzekam, narzekam, pewnie mi się gra nie spodobała? OTÓŻ KURDE NIE! Każdy poziom rozdupcał mnie kreatywnością, mechanikami (gąbki, myszka), piękną grafiką i fizyką (bieganie i grzebanie w małych duperelkach, kryształkach, jabłkach, łooooo), odczuwaniem faktur i powerzchni (Dualsense to najlepsze, co powstało w tej generacji, change my mind), te wszystkie małe smaczki i interakcje środowiskowe, czy z innymi botami, no Zespole Asobi, szapo ba! Arcydzieło i jedna z lepszych gier tego roku, oraz jedna z najlepszych platformówek w historii (ale nie w top 3, szanujmy się). A pisałem o muzyce? Chyba wodne i śnieżne levele mają zawsze najlepszą muzykę w platformówkach, zgodzicie się? Oczywiście platynka wpadła, nie ma to tamto, jakby powiedział Zbyszek Buczkowski, bynajmniej nie Graczyk. Jeszcze wiecie co jest super? To dziedzictwo gier i konsol Playstation przedstawione w grze, każdemu staremu, lub trochę mniej staremu dziadowi (jak ja) ciareczki smyrały siusiaka. Szkoda, że obecnie sytuacja wygląda, jak wygląda, ehhhhhhh. Astro Bot? Czekam na dwójkę z kablem w łapie!
Opublikowano 16 października 202416 paź Przepraszam za swoje zdanie. Mimo Twojego indoktrynujacego posta nadal top 3 platformerow.
Opublikowano 16 października 202416 paź Właśnie skończyłem. Za ten wspaniały pokaz kreatywności, za serce i ten wzrusz w finale 10/10. Żaden Marian mnie tak nigdy nie porobił, niech żyją gry wideo
Opublikowano 16 października 202416 paź Bo Marian to juz stary dziad zas AstroBoty dopiero sie rozkrecaja l
Opublikowano 19 października 202419 paź W dniu 17.10.2024 o 21:11, Square napisał(a): Jednak pobiłem jeszcze dwa razy. Ale teraz już czekam Pewnie wystawie sie na posmiewisko wstawiajac swoj czas gdyz @Square tylko na to czeka wyciagajac Asa z rekawa Ale co tam.. trzeba odswiezyc temat
Opublikowano 20 października 202420 paź Wariaty, ja jedynie skromne 36,5s osiągnąłem xD Edytowane 20 października 202420 paź przez Snake_Plissken
Opublikowano 20 października 202420 paź Ja bodaj 37,4. Ale to na Portalu, dzisiaj przysiądę chwilę na konsoli
Opublikowano 20 października 202420 paź Ja teraz nie mogę nawet pobić mojego rekordu z wczoraj a co dopiero zbliżyć sie do square'owego Zmieniłem taktykę na krótkie szybkie dopalacze, zamiast długich po których jest pauza wiec powinno pójść sprawniej tymczasem wpadają mi rekordy w okolicach 34 Szacun bo sekunda to jest w ujj jeśli mówimy o czasówkach