Square 8 553 Opublikowano 5 listopada Udostępnij Opublikowano 5 listopada A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano 6 listopada Udostępnij Opublikowano 6 listopada Muszę wrócić trochę pobiegać i spróbować zejść poniżej 40 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza
Quantum Flux 156 Opublikowano 6 listopada Udostępnij Opublikowano 6 listopada 21 godzin temu, Square napisał(a): A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. O panie Gratulacje! Mega czas. Ja próbowałem skakać z tej beczki, ale kurwicy dostawałem i zostałem przy swoim sposobie i zrobiłem jeszcze te 38.132, ale nie chciało mi się już wrzucać tutaj. Przy tym najlepszym czasie poczułem, że jeszcze jednak jest niewielki, niewykorzystany margines na zejście poniżej tych 38, ale musiałbym strzelić absolutnego perfecta. Może jeszcze spróbuję, nic tak nie motywuje jak mała rywalizacja Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano czwartek o 14:23 Udostępnij Opublikowano czwartek o 14:23 Jako że nowa plansza to wrzucam coś żeby Grzesiu mógł mnie rozjechać walcem 2 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano czwartek o 14:47 Udostępnij Opublikowano czwartek o 14:47 Poczekaj niech podlaczy prosiaka. To dopiero bedzie moc 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Quantum Flux 156 Opublikowano czwartek o 17:50 Udostępnij Opublikowano czwartek o 17:50 W dniu 5.11.2024 o 22:03, Square napisał(a): A kogo się to udało prześcignąć? Widzę, że #1 prawie dwie sekundy szybciej więc chyba wyczaili ten skok na górę z belki. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano czwartek o 18:01 Udostępnij Opublikowano czwartek o 18:01 Ładnie. Może przyatakuje w weekend, ale najpierw nowy poziom się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Quantum Flux 156 Opublikowano czwartek o 19:29 Udostępnij Opublikowano czwartek o 19:29 Wrzucam swój czas po kilkudziesięciu próbach z nowego poziomu i na tym też wyniku kończę, bo ani mi się level nie podoba ani mechanika 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano czwartek o 21:07 Udostępnij Opublikowano czwartek o 21:07 Pierwsze wrażenie średnie, ale po kilku próbach nawet mi się podoba. No i fajny bot został dodany. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano czwartek o 22:56 Udostępnij Opublikowano czwartek o 22:56 U mnie po 3-ch próbach poniżej 40 sekund, ale widzę, że muszę sporo nadgonić Za to powrót Nariko to 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 169 Opublikowano piątek o 07:54 Udostępnij Opublikowano piątek o 07:54 5 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 456 Opublikowano piątek o 08:31 Udostępnij Opublikowano piątek o 08:31 Zajeb.iscie jak na exa. Niech klepia dalej te kombo Cytuj Odnośnik do komentarza
Snake_Plissken 880 Opublikowano piątek o 11:08 Udostępnij Opublikowano piątek o 11:08 Astro zasługuje na więcej! Pewnie sprzedaż rozłoży się długoterminowo bo pewnie jest wielu co nie chce płacić za niego 3-ch stów. Cytuj Odnośnik do komentarza
kaz1115 432 Opublikowano piątek o 11:17 Udostępnij Opublikowano piątek o 11:17 (edytowane) Ja za astro+pada dałem prawie 700zł i uważam że to jest gra warta każdej złotówki.a tak przy okazji to lekko zbiłem czas ale do Grzesia czy quantum fluxa mi daleko Edytowane piątek o 11:17 przez kaz1115 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano piątek o 21:39 Udostępnij Opublikowano piątek o 21:39 Ehh, prawie się udało na 29. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 333 Opublikowano sobota o 05:56 Udostępnij Opublikowano sobota o 05:56 21 godzin temu, Figuś napisał(a): 1,5 mln w 2 miesiące dla singlowego, „dziecięcego” exa, bez elementów gaas itp? Kozak wynik. Ponadto, to taka gierka, że na święta jeszcze zapewne dobry peak zrobi i ogólnie chyba będzie długo się sprzedawać. No i dzięki Bogu, bo będą kolejne części 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 553 Opublikowano sobota o 17:16 Udostępnij Opublikowano sobota o 17:16 Udało się zejść. 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi