Chmielinski 214 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Wleci na premierę nawet za 3,5 bomby. Coś pięknego Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Ja bardzo liczę na wydanie fizyczne może nawet collectors edition a nie sama cyfre. Z tym ze poprzednia cześć była juz zainstalowana na konsoli a to zmienia jednak postać rzeczy. Tutaj będzie wybór, prawda ? 2 Cytuj
łom 2 026 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Przecież pudełko jest nawet na trailerze i na 100% będzie. 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Kolekcjonerka wjedzie aż milo, tylko bez gumowych elementów poproszę tym razem 1 Cytuj
Pix 971 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Jakby ktoś powiedział mi kilka tygodni temu, że moim goty ma szansę zostać platformówka od Sony, to pewnie bym nie uwierzył, a tu jednak. Czysty miód Czekam na pojawienie się kilku bardziej zapomnianych postaci z historii PlayStation. Pewnie w drogę wchodzą problemy licencyjne, ale mam nadzieję, że dali radę. 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Ludzie sobie widzę po prezentacji przypomnieli, że astrobocik to jest mesjasz plaformówek nowej generacji <3 3 Cytuj
Szermac 2 854 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Taka ciekawostka, że Astro's Playroom to najlepiej sprzedająca się gra Sony, 56 mln sztuk 1 1 Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano 3 czerwca Opublikowano 3 czerwca Trochę wstyd, ale nie grałem w ogóle w Astro's Playroom i dziś odpaliłem. I totalnie odpłynąłem. Cudna i relaksująca platformówka, a przy tym pełna sekretów i nie samograj. Grafa i audio super, sterowanie sam miód. Do tego pełno smaczków typu Snake w pudełku albo Jill z Barrym trzymająca drzwi przed zombiakami. Fantasyczna rzecz. Ale najlepsze jest to, że WRESZCIE ta konsola ma dla mnie jakąś tożsamość zamiast być po prostu pudełkiem do grania. Mega mnie to cieszy. I w sumie chyba dobrze, że teraz zagrałem, bo właśnie teraz tego potrzebowałem, czasem dziwnie się to układa. 2 1 Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Dawać pluszaki, tylko nie za 150zl 10cm Cytuj
Paolo1986 795 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Wziąłbym takiego pada, gdyby faktycznie istniał Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 4 czerwca Opublikowano 4 czerwca Bardzo prawdopodobne ze taki powstanie. Bylby to strzal w dziesiatke podobnie jak inne akcesoria z tego uniwersum. Bralbym od razu. Cytuj
Homelander 2 222 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Piękny! Szkoda, że mam już dwa bo brałbym Cytuj
mario10 548 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Padzik świetny ale znając sony kosztowałby miliony monet Cytuj
Square 8 710 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Kosztowałby tyle co reszta kolorowych padów. 1 Cytuj
mario10 548 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Możemy sobie tylko porozważać bo na razie cisza o takim padzie ale fakt Astro miałby potencjał na jakieś ciekawe gadżety. Cytuj
MEVEK 3 616 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Jezeli Sony rozwazy sprzedaz figurek Astro to biore je wszystkie: Nathana, Kratosa, Ratcheta, Sir.Daniela, no wszystkich bez wyjatku Cytuj
KrYcHu_89 2 378 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca 47 minut temu, MEVEK napisał(a): Jezeli Sony rozwazy sprzedaz figurek Astro to biore je wszystkie: Nathana, Kratosa, Ratcheta, Sir.Daniela, no wszystkich bez wyjatku Funko Popy przestali sprzedawać od jakiegoś czasu, więc może szykują coś swojego. Cytuj
oFi 2 499 Opublikowano 5 czerwca Opublikowano 5 czerwca Tylko nie funky poopy, najgorsze co w figurowym świecie powstalo Cytuj
Figuś 21 251 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca akceptowalnie hahaha w wersji deluxe fajny strzał w pysk Cytuj
giger_andrus 3 145 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca A tu kolejne miłe niespodzianki, plakat zawiśnie w pokoju dzieciaków bankowo. No i te stroje :> Cytuj
jimmy 1 349 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Super, ale chciałbym więcej czyt. jakąś edycję Deluxe z artbookiem albo minikolekcjonerkę. Może z tym padem się uda Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi