easye 3 389 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Nie ma tematu, a rynek zalany jest kamerkami gównianej jakości. Moglibyście polecić wideorejestrator do samochodu? Patrząc na nasze drogi chyba czas najwyższy w końcu kupić. Cytuj
dominalien 267 Opublikowano 1 czerwca Opublikowano 1 czerwca Jakiś czas temu kolega bardzo polecał Viofo. Mój Garmin właśnie niedawno po kilku latach używania zaczął się wyłączać po 10 sekundach. Nie byłem z niego jakiś mega zadowolony, często nie dało się odczytać nr rej samochodu, który np. mnie wyprzedzał. Choć nie wiem, czy inna dobra kamera to zapewnia. Skoro mam i tak zakup nowej w niedalekiej przyszłości, prawie na pewno wezmę taką z modułem widoku do tyłu. Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca MIO. U mnie wszyscy dookoła mieli MIO i ja też kupiłem MIO. Raz tylko wyjąłem kartę żeby spr jak wygląda materiał. Wyglądał spoko, włożyłem i zapomniałem o temacie. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Ja mam od kilku lat jakiś model od Vantrue i działa super. Poprzednio miałem jakiś model xblitz i totalnie nie polecam, przestał działać po 2 latach. Żona miała wcześniej firmy 70mai a teraz od kilku lat viofo i obie firmy poleca. 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca @iluck85 / @Ukukuki - moglibyście dać linka do konkretnych modeli? albo napisać dokładnie jaki macie. Kupiłbym właśnie coś sprawdzonego. Dzięki! Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca (edytowane) MIO MIVUE C545. Teraz są nowsze ofcoz. https://allegro.pl/oferta/wideorejestrator-mio-mivue-c545-hdr-kamerka-samochodowa-z-jakoscia-full-hd-14925585493 Edytowane 2 czerwca przez iluck85 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca 8 minut temu, easye napisał(a): @iluck85 / @Ukukuki - moglibyście dać linka do konkretnych modeli? albo napisać dokładnie jaki macie. Kupiłbym właśnie coś sprawdzonego. Dzięki! Ja mam N1 Pro, żona miała VIOFO A129-G Plus Duo a teraz ma A500S + RC06. 1 Cytuj
easye 3 389 Opublikowano 2 czerwca Autor Opublikowano 2 czerwca One cały czas musza być na kablu, czy mają jakąs baterie? Cytuj
iluck85 2 958 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Ja mam na kablu. Ale nie podłączyłem pod bezpiecznik żeby był pod prądem. Wtedy jest opcja że jak pukną auto parkingu to włączy nagrywanie. 1 Cytuj
Ukukuki 7 101 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Ja mam na kablu/zapalniczce ale kabel mam zamaskowany pod tapicerką. Wbudowana bateria wystarcza. Żona zarówno w poprzednim jak i tym aucie ma wpięte pod akumulator. Cytuj
maciucha 11 649 Opublikowano 2 czerwca Opublikowano 2 czerwca Wiecie czy te wideorejestratory można zasilać przez port USB innego urządzenia wpiętego w zapalniczkę? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi