Skocz do zawartości

Wideorejestratory

Featured Replies

Opublikowano

Nie ma tematu, a rynek zalany jest kamerkami gównianej jakości. Moglibyście polecić wideorejestrator do samochodu? Patrząc na nasze drogi chyba czas najwyższy w końcu kupić.

• Odpowiedzi 11
  • Wyświetleń 2,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• MIO. U mnie wszyscy dookoła mieli MIO i ja też kupiłem MIO. Raz tylko wyjąłem kartę żeby spr jak wygląda materiał. Wyglądał spoko, włożyłem i zapomniałem o temacie. 

• Ja mam od kilku lat jakiś model od Vantrue i działa super. Poprzednio miałem jakiś model xblitz i totalnie nie polecam, przestał działać po 2 latach. Żona miała wcześniej firmy 70mai a teraz od kilku

• Ja mam N1 Pro, żona miała VIOFO A129-G Plus Duo a teraz ma A500S + RC06.

Opublikowano

Jakiś czas temu kolega bardzo polecał Viofo.

Mój Garmin właśnie niedawno po kilku latach używania zaczął się wyłączać po 10 sekundach. Nie byłem z niego jakiś mega zadowolony, często nie dało się odczytać nr rej samochodu, który np. mnie wyprzedzał. Choć nie wiem, czy inna dobra kamera to zapewnia.

Skoro mam i tak zakup nowej w niedalekiej przyszłości, prawie na pewno wezmę taką z modułem widoku do tyłu.

Opublikowano

MIO. U mnie wszyscy dookoła mieli MIO i ja też kupiłem MIO. Raz tylko wyjąłem kartę żeby spr jak wygląda materiał. Wyglądał spoko, włożyłem i zapomniałem o temacie. 

Opublikowano

Ja mam od kilku lat jakiś model od Vantrue i działa super. Poprzednio miałem jakiś model xblitz i totalnie nie polecam, przestał działać po 2 latach. Żona miała wcześniej firmy 70mai a teraz od kilku lat viofo i obie firmy poleca. 

Opublikowano
  • Autor

@iluck85 / @Ukukuki - moglibyście dać linka do konkretnych modeli? albo napisać dokładnie jaki macie. Kupiłbym właśnie coś sprawdzonego. Dzięki!

Opublikowano
8 minut temu, easye napisał(a):

@iluck85 / @Ukukuki - moglibyście dać linka do konkretnych modeli? albo napisać dokładnie jaki macie. Kupiłbym właśnie coś sprawdzonego. Dzięki!

Ja mam N1 Pro, żona miała VIOFO A129-G Plus Duo a teraz ma A500S + RC06.

Opublikowano
  • Autor

One cały czas musza być na kablu, czy mają jakąs baterie? 

Opublikowano

Ja mam na kablu. Ale nie podłączyłem pod bezpiecznik żeby był pod prądem. Wtedy jest opcja że jak pukną auto parkingu to włączy nagrywanie.

Opublikowano

Ja mam na kablu/zapalniczce ale kabel mam zamaskowany pod tapicerką. Wbudowana bateria wystarcza. Żona zarówno w poprzednim jak i tym aucie ma wpięte pod akumulator. 

Opublikowano

Wiecie czy te wideorejestratory można zasilać przez port USB innego urządzenia wpiętego w zapalniczkę?