Skocz do zawartości

Anbernic RG CUBE - retro konsola

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 11
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany 

Opublikowano
12 godzin temu, ASX napisał(a):

Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany 

Na start 160$ więc ponad 600zł. Ale z biegiem czasu cena poleci w dół jak to bywa z takimi gadzetami.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Coś mi się wydaje że cena będzie około 800 zł oscylować lub więcej. Na stronie Anbernic konsola bez karty to 160$ + VAT + wysyłka i się zbliżona kwota uzbiera. Tak za 500 zł to bym wziął. Może na 11.11 cena spadnie do sensownego pułapu na Ali.

Edytowane przez Kris77
Opublikowano (edytowane)

Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron ;) 
Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu :)

Edytowane przez Assassins_78
Opublikowano
Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a):

Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron ;) 
Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu :)

Wiem, więc siedzę na schodach i czekam na rozwój wydarzeń ;)

• Plusik 1