Assassins_78 1 155 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca (edytowane) Anbernic RG CUBE Strona producenta : https://anbernic.com/products/rg-cube Myślę że zasługuje na osobny temat Edytowane 7 czerwca przez Assassins_78 Cytuj
ASX 14 716 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany Cytuj
iluck85 2 957 Opublikowano 6 czerwca Opublikowano 6 czerwca Dizajn odpust, jakbym miał brać to białą ze względu na kolorowe guziczki jak w new 3ds. Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 7 czerwca Autor Opublikowano 7 czerwca 12 godzin temu, ASX napisał(a): Niespecjalnie do mnie przemawia ta ten obły dizajn rodem z lat 2000. Ale wydajnościowo do ogrywania gierek z 6 generacji konsol czy 3dsa zapowiada się spoko sprzęt, wszystko rozbije się jak zwykle o cenę, jeśli będzie poniżej 500 zł to będę zainteresowany Na start 160$ więc ponad 600zł. Ale z biegiem czasu cena poleci w dół jak to bywa z takimi gadzetami. 1 Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca (edytowane) Coś mi się wydaje że cena będzie około 800 zł oscylować lub więcej. Na stronie Anbernic konsola bez karty to 160$ + VAT + wysyłka i się zbliżona kwota uzbiera. Tak za 500 zł to bym wziął. Może na 11.11 cena spadnie do sensownego pułapu na Ali. Edytowane 7 czerwca przez Kris77 Cytuj
Assassins_78 1 155 Opublikowano 7 czerwca Autor Opublikowano 7 czerwca (edytowane) Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu Edytowane 7 czerwca przez Assassins_78 Cytuj
Shen 9 687 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Jestem ciekaw jak ten android działa, bo genshin na trailerze sprzetu wygladal tragicznie i chyba na minimalnych leciał. Cytuj
Kris77 435 Opublikowano 7 czerwca Opublikowano 7 czerwca Godzinę temu, Assassins_78 napisał(a): Trzeba byc szalonym aby brać coś od chińczyka z oficjalnych stron Ali i czekasz na kody, aby cena zeszło poniżej 600 zł i nie masz cła ani vatu Wiem, więc siedzę na schodach i czekam na rozwój wydarzeń 1 Cytuj
Krzysztof93 1 352 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca No muszę przyznać, że wśród nowszych premier anbernica to ta konsola jest tą, która jest naprawdę brzydka i broni się tylko w czerni. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi