Square 8 495 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Pierwsza gra LEGO którą ogram. https://blog.playstation.com/2024/06/07/lego-horizon-adventures-launches-holiday-2024/ 2 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 609 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Sam nie wiem, jakims wielkim fanem lego gier nie jestem, jedyne co mnie faktycznie wciagnelo to Undercover. Trailer nie porwal, dadza w plusie to sie sprawdzi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Maskotka Sony na Switcha to chwila wiekopomna, porty na Switcha 2 wszystkiego raczej nieuniknione. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 124 Opublikowano 7 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Daddy 4 216 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Sony wrzuca swoją flagową serię na Switcha ale nie porobiło 1 3 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 527 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Bezpłciowe strasznie na tym zwiastunie, pozycja Skywalker Saga jako the best Lego game ever niezagrożona Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 6 minut temu, Daddy napisał(a): Sony wrzuca swoją flagową serię na Switcha ale nie porobiło 4 minuty temu, Daffy napisał(a): Bezpłciowe strasznie na tym zwiastunie, pozycja Skywalker Saga jako the best Lego game ever niezagrożona Fakt trochę to wygląda biedniej od Skywalker Saga ,zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Mogli na Xboksa też zapowiedzieć. Wtedy by jeszcze bardziej zszokowali i gra by na tym rozgłos zyskała. Nikt dla tej gry PS5 kupować raczej nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 7 Czerwca Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca Jedyne co mnie jara to że będą kontynuować może linię prawdziwych lego horizon. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 582 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Można to różnie interpretować, ale Sony wydające swoją grę na konsoli Nintendo w dniu premiery to zdecydowanie coś nowego w branży Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Przecież wydają od dawna MLB Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Ja bym się tu nie doszukiwał jakiegoś ukrytego przekazu, że teraz nagle będą wydawać jednocześnie na inne konsole. Bardziej sytuacja podobna do MLB. Są jakieś gry z serii LEGO co wyszły tylko na jeden sprzęt? Obejrzałem zwiastun jeszcze raz, i jak pierwsze wrażenie było takie sobie, to jestem zainteresowany takim luźniejszym podejściem do walk z maszynami i historii. Oby tylko nie kosztowało 3,5 bomby. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 269 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca jakieś lego policjanty były długo exem na wiiu Cytuj Odnośnik do komentarza
łom 1 958 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Nie porwała ta prezentacja. Mam nadzieję że bliżej tej grze będzie do typowej platformówki jak np. Sackboy A Big Adventure niż Lego od Traveler's Tales. Brak wersji na PS4 trochę zaskoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Ta gra to tak zwana popierdółka skierowana też do mniejszych graczy. Bycie exem zdecydowanie by jej przeszkodziło. Dziwne że wychodzi na switcha a nie na ps4. Tutaj jest beka bo mnóstwo młodszych graczy pewnie łupie na ps4/xboxie i nie myśli o zmianie sprzętu bo to rodzice decydują. Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 459 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 13 godzin temu, KrYcHu_89 napisał(a): Maskotka Sony na Switcha to chwila wiekopomna, porty na Switcha 2 wszystkiego raczej nieuniknione. Maskotka to jest Astro Bot a nie Aloyka. Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmy 1 161 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca To nie jest gra od Traveller's Tale czyli to nie będzie Lego, które znamy. Czy to dobrze czy źle to nie wiem, ale tamta formuła jest sprawdzona. Tutaj z kolei nie za bardzo jestem przekonany, ale trzymam kciuki (szczególnie za coopa). Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 269 Opublikowano 8 Czerwca Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca Ogra się na switchu 2 po astrobocie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 124 Opublikowano 12 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Trochę ze Switcha. Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 564 Opublikowano 4 Lipca Udostępnij Opublikowano 4 Lipca Będę "grau" na bank, concept Lego Aloszki bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 124 Opublikowano 19 Sierpnia Autor Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 495 Opublikowano 3 Października Udostępnij Opublikowano 3 Października Premiera 14.11, cena PSN 299/339 zł, na Steam jeszcze chyba nie ma, a na Switchu nie wiem. Bonusy za preorder i Deluxe. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi