Luqat 969 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Ja mam pytanie z innej beczki. Wiem, że to tylko klocki, ale jak ma się tu fabuła czy też "fabuła" do oryginału? Nie grałem jeszcze w pierwowzory i jeśli kiedyś bym chciał odpalić, to czy ten klockowy jest inną historią, kolejnym jej rozdziałem czy raczej bierze oryginalny scenariusz i go jakoś parafrazuje? Słowem czy grając w ten tytuł zaspoileruję sobie coś z dużych gier? Dzięki z góry Square Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Historia bazuje na jedynce w luźny sposób. Ogólnie tak, są spoilery do HZD. 1 Cytuj
Luqat 969 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada No to może uda mi się przejść oryginał zanim cena tutaj spadnie do akceptowalnego poziomu Spoiler o ile w ogóle odpalę Cytuj
Square 8 609 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Jak planujesz ograć to lepiej w takiej kolejności. Cytuj
Pupcio 18 448 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Z tego co pamiętam te nowe lego star warsy wprowadziły jakieś pseudo combosy do walki no ale wcześniej to było wciskanie kwadrata i bicie legoluda z piąchy Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 17 listopada Opublikowano 17 listopada Tutaj istotą walki jest używanie różnych rodzajów broni, które bazują na oryginale (ale nie wszystkie). Są łuki, potykacze itd. Fajne są patenty kiedy np. wystrzelona strzała przelatuje przez ogień (ognisko albo płonąca trawa) i trafia przeciwnika powodując większe obrażenia. Jeśli chodzi o najwyższe poziomy trudności (jest chyba 5?) to ważny staje się dobór bohatera / bohaterów, ich broni i kombinowanie jak zadać większe obrażenia. Moje chłopaki zacięli się trochę na Skazicielu i trzeba było taktyki. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi