Square 8 783 Opublikowano 1 grudnia 2024 Opublikowano 1 grudnia 2024 Wpadło 100%. Szkoda, że po przejściu poza odblokowaniem tych czterech sekcji nie ma jakichś dodatkowych poziomów czy wyzwań, bo po wbiciu max lvl postaci się fajnie śmiga. Myślałem, że jeden strój jest zbugowany, bo pokazywało mi 103/104, a w sklepie wszystko kupione. Okazuje się, że łącznie są 3 osobne "klocki" w sekcji modyfikacji strojów do kupienia. Spoiler 2 Cytuj
MichAelis 5 631 Opublikowano 8 grudnia 2024 Opublikowano 8 grudnia 2024 Gierka ma więcej slotów na sejvy niż jeden? Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 18 grudnia 2024 Opublikowano 18 grudnia 2024 Zrobiłem ala speed run, bo chciałem zobaczyć ile mi zajmie przejście. W zasadzie ciągle bieg przed siebie, eksploracja ograniczona do minimum (z 5 minut może max), tym razem solo, poziom trudności Normal (3), praktycznie zerowa interakcja w wiosce. Fajnie jakby gra była o połowę dłuższa i miała więcej wyzwań, no i te zagadki, ale i tak bawiłem się wyśmienicie grając w coop. Spoiler Już srogie obniżki są, więc chyba sprzedaż była słaba. Cytuj
Square 8 783 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Mało optymistyczne te liczby się wydają. 1 Cytuj
SebaSan1981 3 658 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia Nom powinno być z 10razy tyle. Chyba trochę mało ludzi w to gra. Ja się zastanawiam czy wziąć teraz czy może jeszcze poczekać? Jak wygląda aspekt gry solo? Da się zrobić większość contentu w pojedynkę czy jednak wymagane jest party? Cytuj
giger_andrus 3 210 Opublikowano 1 stycznia Opublikowano 1 stycznia (edytowane) Wszystko jesteś w stanie zrobić sam. Liczby wydają się kiepskie dodatkowo z tego względu, że to nie jest wyłącznie gra singlowa ; / Cena startowa zrobiła swoje. Edytowane 1 stycznia przez giger_andrus 1 Cytuj
Rtooj 1 704 Opublikowano 2 stycznia Opublikowano 2 stycznia Myślę że wynik jest słaby bo to jednak 25 gra z klockami gdzie wszystko wokół można niszczyć, zbierać mnóstwo klocków, nie wiem czy znowu jest też mnóstwo czynności po drodze zablokowanych dla postaci których się jeszcze nie ma. Ja osobiście widzę tu za dużo rzeczy z innych lego gier które mną już wzdrygają po 3 takiej samej. Podejrzewam że to może być powód. W zasadzie czekam az będzie w promo za 60-80 zł. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi