Skocz do zawartości

Lego Horizon Adventures

Figuś

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wpadło 100%. Szkoda, że po przejściu poza odblokowaniem tych czterech sekcji nie ma jakichś dodatkowych poziomów czy wyzwań, bo po wbiciu max lvl postaci się fajnie śmiga.

1938242b86295-screenshotUrl.jpg

Myślałem, że jeden strój jest zbugowany, bo pokazywało mi 103/104, a w sklepie wszystko kupione. Okazuje się, że łącznie są 3 osobne "klocki" w sekcji modyfikacji strojów do kupienia.

Spoiler

193823d48b686-screenshotUrl.jpg

• Plusik 2
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Zrobiłem ala speed run, bo chciałem zobaczyć ile mi zajmie przejście. W zasadzie ciągle bieg przed siebie, eksploracja ograniczona do minimum (z 5 minut może max), tym razem solo, poziom trudności Normal (3), praktycznie zerowa interakcja w wiosce.

Fajnie jakby gra była o połowę dłuższa i miała więcej wyzwań, no i te zagadki, ale i tak bawiłem się wyśmienicie grając w coop.

193db8c229819-screenshotUrl.jpg

Spoiler

193db8c3e7332-screenshotUrl.jpg

Już srogie obniżki są, więc chyba sprzedaż była słaba.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nom powinno być z 10razy tyle. Chyba trochę mało ludzi w to gra. Ja się zastanawiam czy wziąć teraz czy może jeszcze poczekać? Jak wygląda aspekt gry solo? Da się zrobić większość contentu w pojedynkę czy jednak wymagane jest party?

Opublikowano

Myślę że wynik jest słaby bo to jednak 25 gra z klockami gdzie wszystko wokół można niszczyć, zbierać mnóstwo klocków, nie wiem czy znowu jest też mnóstwo czynności po drodze zablokowanych dla postaci których się jeszcze nie ma. Ja osobiście widzę tu za dużo rzeczy z innych lego gier które mną już wzdrygają po 3 takiej samej. Podejrzewam że to może być powód. W zasadzie czekam az będzie w promo za 60-80 zł.