Lukas_AT 1 188 Opublikowano 8 listopada Opublikowano 8 listopada 6h story za £59.99? Sony znow chce porazke sprzedazowa miec na swoim koncie. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano 11 listopada Opublikowano 11 listopada https://blog.playstation.com/2024/11/11/how-lego-horizon-adventures-was-built-with-real-lego-bricks-out-nov-14/ Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano 12 listopada Opublikowano 12 listopada (edytowane) Wdepnąłem dzisiaj z synami do lokalnego MM i można było pograć w demko. Bardzo fajnie to wygląda i działa. Miałem kiedyś okazję zagrać w inny tytuł z serii Lego, no to tutaj jest totalnie wyższa liga. Jest co-op zarówno lokalny jak i online Edytowane 12 listopada przez giger_andrus 1 Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Średnia xd Czas przejścia xd Cena xd Piękna to będzie porażka sprzedażowa Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 7 hours ago, Daffy said: Średnia xd Czas przejścia xd Cena xd Piękna to będzie porażka sprzedażowa Połączenie Lego, czyli zajebiście mocnej marki z Horizonem, kolejnej zajebiście mocnej marki ma być sprzedażową porażką? No nie sądzę Cytuj
McDrive 3 096 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada 6 godzin temu, jimmy napisał(a): To kiedy w Plusie? Na początek przyszłego roku w sam raz Cytuj
Lukas_AT 1 188 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Godzinę temu, Homelander napisał(a): Połączenie Lego, czyli zajebiście mocnej marki z Horizonem, kolejnej zajebiście mocnej marki ma być sprzedażową porażką? No nie sądzę Star Wars tez jest mocna marka, a Star Wars: Outlaws jakos sukcesem wielkim nie byl. Ludzie nie pojda tak za sama marka. Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 13 listopada Opublikowano 13 listopada Gra po recenzjach raczej szału nie robi, jest krótka, sporo kosztuje, raczej statystyczny fan LEGO nie zna marki Horizon, a statystyczny fan Horizon raczej w gry LEGO nie gra. * * Nie dotyczy Square Cytuj
Daffy 10 553 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 21 godzin temu, Homelander napisał(a): Połączenie Lego, czyli zajebiście mocnej marki z Horizonem, kolejnej zajebiście mocnej marki ma być sprzedażową porażką? No nie sądzę 1 Cytuj
Homelander 2 082 Opublikowano 14 listopada Opublikowano 14 listopada 18 minutes ago, Daffy said: No to ładnie Cytuj
grzybiarz 10 294 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada 309 zł za grę o klockach na 6 godzin, to lepiej jakiś zestaw Lego kupić Mam na wishliscie ale czekam na promke. I szkoda że nie kupiłem kiedyś żyrafa z klocków w sumie był w cenie gry… że to się nie przewidziało że gra będzie Cytuj
łom 1 980 Opublikowano 15 listopada Opublikowano 15 listopada Ja nie wiem co Sony chce osiągnąć głupio wyceniając gry, nawet porównując do swoich produktów. 2 miesiące temu wydali Astro Bota za 60$ a teraz chcą te same 60 za grę prawie 2x krótszą i z o wiele niższymi ocenami. Sackboy A Big Adventure też nie zawojował świata i niczego się nie nauczyli. Przecież gdyby te gry startowały za max 40$ to miały by o wiele lepszy odbiór/sprzedaż i były by kupowane nawet jako prezent świąteczny, a tak nikt na to nie spojrzy mając obok AAA na dziesiątki godzin. Cytuj
Pupcio 18 410 Opublikowano piątek o 09:32 Opublikowano piątek o 09:32 Przypominam że ta firma wydała concorda i przez cały cykl produkcji myślała że to się uda Cytuj
Square 8 575 Opublikowano sobota o 13:05 Opublikowano sobota o 13:05 Gram i jak na samym początku miałem mieszane uczucia, tak dość szybko mi się spodobało. Graficznie wygląda super, fabularnie jest miejscami zabawnie, a sama rozgrywka nie jest prostacka. Wzorem dużych gier, nagradzane jest trafianie w słabe punkty maszyn, więc trzeba pozostawać w ruchu aby je trafiać. Różne postacie mają różne bronie, do tego specjalne przedmioty w postaci ognistych butów, kul zamrażających czy rozdzielacza klocków Lego. Poziom trudności nie jest jakiś wyżyłowany, gram na najwyższym, ale wydaje mi się że nawet na niskich poziomach jest o wiele trudniejsza od Astro Bota (podczas walki, bo poza nią nie można w zasadzie zginąć). Grając levelujemy naszą postać (każdą osobno) co daje dostęp do większej ilości życia i mocniejszych ataków, a za zbierane klocki kupujemy globalne ulepszenia czy modyfikacje strojów i wioski. To czego mi brakuje to jakichś zagadek, bo na razie to albo się idzie, albo walczy. Nie mam porównania do innych gier Lego, więc nie wiem jak wypada na ich tle, ale ogólnie jest dobrze. Cenowo mogłaby być tańsza, ale to po skończeniu będę bardziej wiedział czy zawartościowo jest ok. 1 1 Cytuj
balon 5 336 Opublikowano niedziela o 08:41 Opublikowano niedziela o 08:41 19 godzin temu, Square napisał(a): czego mi brakuje to jakichś zagadek, bo na razie to albo się idzie, albo walczy. Nie mam porównania do innych gier Lego, więc nie wiem jak wypada na ich tle, No sęk w tym, że właśnie gry z serii Lego mają dużo „zagadek”. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano niedziela o 08:49 Opublikowano niedziela o 08:49 A walka? Typu Astro czy coś bardziej złożonego? Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano niedziela o 08:53 Opublikowano niedziela o 08:53 Walka w grach LEGO od tt games to naciskanie jednego przycisku albo strzał i robi to robotę. Nie ma żadnego rozwoju postaci i nie da się zginąć. Ale nie ma sensu porównywać do nich LEGO Horizon bo to zupełnie inni twórcy. Przesadzili z ceną. Myślałem o zakupie na switcha bo lubię gry lego ale 270zl to przesada gdy nowe gry od Nintendo chodzą po 215zł. Cytuj
Square 8 575 Opublikowano niedziela o 09:09 Opublikowano niedziela o 09:09 Dzięki. No to ja jednak chyba wolę formułę tutaj. Cytuj
giger_andrus 3 092 Opublikowano niedziela o 12:14 Opublikowano niedziela o 12:14 Ten przytaczany czas gry 6h też należy traktować na luźno. U mnie Horizon już siedzi ~5h w napędzie a jest to dopiero około połowa gry (25 złotych klocków). Cytuj
Square 8 575 Opublikowano niedziela o 12:57 Opublikowano niedziela o 12:57 Ja mam niecałe 6h na sejwie, a jestem dopiero w drugim rozdziale. 4 godziny temu, devilbot napisał(a): nie da się zginąć Jest opcja nieśmiertelności jakby ktoś chciał, i auto celowanie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi