Square 8 710 Opublikowano 1 grudnia Opublikowano 1 grudnia Wpadło 100%. Szkoda, że po przejściu poza odblokowaniem tych czterech sekcji nie ma jakichś dodatkowych poziomów czy wyzwań, bo po wbiciu max lvl postaci się fajnie śmiga. Myślałem, że jeden strój jest zbugowany, bo pokazywało mi 103/104, a w sklepie wszystko kupione. Okazuje się, że łącznie są 3 osobne "klocki" w sekcji modyfikacji strojów do kupienia. Spoiler 2 Cytuj
MichAelis 5 625 Opublikowano 8 grudnia Opublikowano 8 grudnia Gierka ma więcej slotów na sejvy niż jeden? Cytuj
Square 8 710 Opublikowano środa o 21:00 Opublikowano środa o 21:00 Zrobiłem ala speed run, bo chciałem zobaczyć ile mi zajmie przejście. W zasadzie ciągle bieg przed siebie, eksploracja ograniczona do minimum (z 5 minut może max), tym razem solo, poziom trudności Normal (3), praktycznie zerowa interakcja w wiosce. Fajnie jakby gra była o połowę dłuższa i miała więcej wyzwań, no i te zagadki, ale i tak bawiłem się wyśmienicie grając w coop. Spoiler Już srogie obniżki są, więc chyba sprzedaż była słaba. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi