XM. 11 184 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Co za rok! A ludzie napiszaa, że nie ma w co grać xD 2 Cytuj
Figaro 8 373 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ja chcę czysty run and gun bez dużej fabuły i dodatkowych pierdół. No cóż. Cytuj
Homelander 2 428 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Ten Doom wygląda wybitnie! Cóż, pora nadrobić Dooma z 2016 i Eternala Pierwszego dostałem w prezencie od forumowicza, Eternal właśnie kupiony Cytuj
Pupcio 18 996 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Mam nadzieję że nie przesadzą z zawartością (jak głupio by to nie brzmiało) 2 Cytuj
messer88 6 761 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia 12 minut temu, XM. napisał(a): Co za rok! A ludzie napiszaa, że nie ma w co grać xD Trzeba się będzie wyrobić z 33 do tego KOLCZAKA Z FUTERKIEM. Cytuj
SnoD 2 383 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Zajebiście to wygląda. 2016 przeszedłem na jednym oddechu. Eternal nie podszedł mi z tym skakaniem jak małpa. Ale Dark Ages wygląda jak mix Doom x Quake x Painkiller Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 23 stycznia Opublikowano 23 stycznia Hmmm Campaign DLC. No więc ciekawe czy dodatek wyjdzie do konca roku. Cytuj
Pix 1 028 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Day one zdecydowanie. Trochę zaskoczenie, że bez multi, ale przynajmniej łatwiej platynę będzie wbić I oby faktycznie nie przesadzili z zawartością. 12-15 godzin spokojnie wystarczy na ostrą i konkretną napierdalankę w stylu Dooma. Cytuj
pawelgr5 1 587 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Wspominali wczoraj, że jak ktoś bardzo nie chce łazić to nie musi ale będzie do zdobycia sprzęt i pewnie upgrady jako nagroda dla tych co chcą wejśc wszędzie na mapie. Cytuj
Rozi 803 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Ten Doom jest jedną z najbardziej oczekiwanych gier tego roku dla mnie. Uwielbiam szybki gameplay Eternala, dlatego troszkę się obawiam o spowolnienie rozgrywki i dodanie warstwy fabularnej w formie cutscenek. Ale ufam twórcom, że dowiozą kolejny raz i kolejny raz dostaniemy unikalną (oczywiście w ramach serii) grę. A tymczasem zakupiłem za 20 zł cudowny pakiet Doom I+II, jenysiu, ależ to jest cudownie odświeżone! Multum opcji sterowania, grafiki, dźwięku, dodatkowe levele, wow! Szkoda, że gry nie ma w pudełku, bo kupiłbym do swojej kolekcji 2 6 Cytuj
GSPdibbler 176 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia Mi spowolnienie będzie pasowało, bo gram na konsoli, a na padzie ciężko było ogarnąć na najwyższym poziomie. I dlatego przy końcówce wymieklem. Nie lubię obniżać poziomu w grach. Kiedyś podejdę na kompie i dojadę piekielne nasienie. Cytuj
drozdu7 2 953 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia No ale przecież pokazywali też szereg suwaków które każdy może sobie ustawić pod siebie, w tym szybkość gry bo sami mówili że są świadomi że niektórym graczom wolniejsze tempo może nie odpowiadać 1 Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano 24 stycznia Opublikowano 24 stycznia 4 godziny temu, Rozi napisał(a): A tymczasem zakupiłem za 20 zł cudowny pakiet Doom I+II, jenysiu, ależ to jest cudownie odświeżone! Multum opcji sterowania, grafiki, dźwięku, dodatkowe levele, wow! Szkoda, że gry nie ma w pudełku, bo kupiłbym do swojej kolekcji Jak to jest z tymi levelami, jest jakaś wyszukiwarka i mam dostęp do wszystkiego co jest np na doomwadstation czy tylko np 30 losowych wadów wybranych przez komisje gier i zakładów? No i wspiera mody? O(pipi)iłby se człowiek Brutal Dooma z pozycji kanapy. Cytuj
Rozi 803 Opublikowano piątek o 18:41 Opublikowano piątek o 18:41 Takie coś jest: Doom Doom II Master Levels for Doom II TNT:Evilution The Plutonia Experiment No Rest for the Living Sigil Legacy of Rust Cytuj
jimmy 1 452 Opublikowano sobota o 21:39 Opublikowano sobota o 21:39 Zapowiada się rewelacyjnie, a brak obsranego multiplayera tylko zwiększa szanse na zajebistą kampanię Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano niedziela o 07:13 Opublikowano niedziela o 07:13 Ja mam tylko nadzieję że wrogowie będą rozsiani po całej mapie a nie będą to spacery od killrumu do killlrumu bo to nie podobało mi się w tym z 2016. Cytuj
Ukukuki 7 344 Opublikowano niedziela o 09:40 Opublikowano niedziela o 09:40 Nie ma na to szans, będzie kontynuacja rozgrywki z Doom 2016. Nie ma szans już do powrotu rozgrywki w stylu Doom 1, 2 czy 64. Jednak mogli by to jakoś fajnie połączyć i wymieszać te dwa style. Cytuj
Rudiok 3 394 Opublikowano niedziela o 10:09 Opublikowano niedziela o 10:09 2 godziny temu, Galaktyczny Wojażer napisał(a): Ja mam tylko nadzieję że wrogowie będą rozsiani po całej mapie a nie będą to spacery od killrumu do killlrumu bo to nie podobało mi się w tym z 2016. This. Klimat i akcję nowe Doomy mają nieziemską, ale po pewnym czasie robi się właśnie kopiuj-wklej, killroom, spokój, killroom, spokój, killroom, spokój. Jakby tak faktycznie łazili po całej mapie, zaskakiwali, albo nawet się nie kończyli wrogowie. Tylko niestety wydaje mi się, że młode pokolenia by po pierwszej mapie oddawały swoje gry i robiły dramę na Tiktokach, bo za trudne. 2 Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano niedziela o 11:00 Opublikowano niedziela o 11:00 57 minut temu, Ukukuki napisał(a): Nie ma na to szans, będzie kontynuacja rozgrywki z Doom 2016. Nie ma szans już do powrotu rozgrywki w stylu Doom 1, 2 czy 64. Jednak mogli by to jakoś fajnie połączyć i wymieszać te dwa style. No ale czemu? Ile razy otwierałem drzwi gotów wy(pipi)ać zombasowi z szotgana a tu dupa, pusto. Od biedy by mogły zostać te killrumy, ale korytarze niech też będą wypełnione wrogami, nawet bez respawnów. W aktualnym podejściu to doomguy zamknięty w ciele poważnego sama. Cytuj
Ukukuki 7 344 Opublikowano niedziela o 14:22 Opublikowano niedziela o 14:22 3 godziny temu, Galaktyczny Wojażer napisał(a): No ale czemu? Ile razy otwierałem drzwi gotów wy(pipi)ać zombasowi z szotgana a tu dupa, pusto. Od biedy by mogły zostać te killrumy, ale korytarze niech też będą wypełnione wrogami, nawet bez respawnów. W aktualnym podejściu to doomguy zamknięty w ciele poważnego sama. By przyjęcie Doom 2016 i Doom Eternal było zbyt dobre żeby wracać do stylu rozgrywki z początku lat 90. Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano niedziela o 14:26 Opublikowano niedziela o 14:26 2 minuty temu, Ukukuki napisał(a): By przyjęcie Doom 2016 i Doom Eternal było zbyt dobre żeby wracać do stylu rozgrywki z początku lat 90. Zawsze może ewoulować i łączyć cechy starego i nowego. Cytuj
Ukukuki 7 344 Opublikowano niedziela o 14:29 Opublikowano niedziela o 14:29 2 minuty temu, Galaktyczny Wojażer napisał(a): Zawsze może ewoulować i łączyć cechy starego i nowego. Pewnie tak tylko rozgrywka wtedy to już będzie zbyt intensywna i totalne ADHD. Cytuj
Galaktyczny Wojażer 5 Opublikowano niedziela o 14:30 Opublikowano niedziela o 14:30 Teraz, Ukukuki napisał(a): Pewnie tak tylko rozgrywka wtedy to już będzie zbyt intensywna i totalne ADHD. Elegancko, czysty roz(pipi) a nie rurki z kremem 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi