Sylvan Wielki 4 621 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca (edytowane) Edytowane 9 czerwca przez Sylvan Wielki 1 Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Największy czarny koń konfy, niech podają szczegóły co to jest, bo wygląda na razie jak jakaś podróba współczesnych finali i jeśli tak będzie to łykam to 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Bede miał na oku, wyglada ciekawe. Rpg nigdy za wiele. Cytuj
Bzduras 12 608 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Największa niespodzianka, wyskoczyła ta gierka jak Filip z konopii i wygląda bardzo dobrze Ciekawe połączenie europejskiego klimatu z mechanikami jRPGa. Wskakuje na radar. Cytuj
Ma_niek 860 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Największy plus konfy. Świetnie to wygląda Cytuj
Paolo de Vesir 9 130 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Obejrzałem raz jeszcze - obłędnie dobry zwiastun. Intrygujący setting, dynamika walki, coś pięknego. Cytuj
Jukka Sarasti 364 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Jak dla mnie, obok Perfect Dark, prezentacja konfy. Jest hype. Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 9 czerwca Opublikowano 9 czerwca Nie no jak zobaczyłem turowy system walki, to aż mi się oczy zaświeciły Cytuj
Sep 1 624 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca Setting robi wrażenie . Takie niespodzianki na konferencjach są zawsze najlepsze. Ciekawe czy system walki to będzie coś na modłę ostatnich Fajnali czy jednak bardziej klasyczna turówka. Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 10 czerwca Opublikowano 10 czerwca To jest system na modłę Paper Mario. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Ależ trzymam kciuki by wyszedł super tytul Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 30 lipca Opublikowano 30 lipca Walka prezentuje się kozacko, również dołączam do tytułów obserwowanych. Cytuj
Assassins_78 992 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Mega grubo się zapowiada, no po małpie wiem w co bede gau Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 28 sierpnia Opublikowano 28 sierpnia Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały. 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Wygląda fajnie, jedynie design przeciwników trochę taki z dupy. No ale zainteresowanie jest mimo że to jrpg. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 5 minut temu, Daffy napisał(a): Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów W preview nie pisali, że na 10h? W każdym razie to nie będzie jakiś open world Cytat Wiem, że Clair Obscur: Expedition 33 będzie fabularną grą o linearnej strukturze (choć ma oferować wybory), ale na jak długo wystarczy? Mam nadzieję, że zabawimy tu dłużej niż 10 godzin. Twórcy obiecują zadania poboczne i inne aktywności, ale nie ujawnili, ile de facto zajmie przejście gry. 18 godzin temu, SnoD napisał(a): Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały. No ja bym nie chciał co nie zmienia faktu, że ładne. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Mi się marzy własnie taki liniowy szpilek z taką walką Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Teraz, Szermac napisał(a): Mi się marzy własnie taki liniowy szpilek z taką walką Taki ma być, gra się też podobno zacnie https://www.gry-online.pl/newsroom/jesli-swiat-ma-sie-skonczyc-niech-skonczy-sie-wlasnie-tak-widzial/z12a6a7 Cytuj
SnoD 2 320 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia 20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a): W preview nie pisali, że na 10h? W każdym razie to nie będzie jakiś open world No ja bym nie chciał co nie zmienia faktu, że ładne. Ja już mam dosyć loli dla pedofilów w jRPG 1 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 29 sierpnia Opublikowano 29 sierpnia Jest VA pani od Shadow z BG3, +1 do oceny. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi