Skocz do zawartości

Clair Obscur: Expedition 33

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Największy czarny koń konfy, niech podają szczegóły co to jest, bo wygląda na razie jak jakaś podróba współczesnych finali i jeśli tak będzie to łykam to

• Plusik 1
Opublikowano

Największa niespodzianka, wyskoczyła ta gierka jak Filip z konopii i wygląda bardzo dobrze :obama: Ciekawe połączenie europejskiego klimatu z mechanikami jRPGa. Wskakuje na radar.

Opublikowano

Setting robi wrażenie :obama:. Takie niespodzianki na konferencjach są zawsze najlepsze. Ciekawe czy system walki to będzie coś na modłę ostatnich Fajnali czy jednak bardziej klasyczna turówka.

• 1 miesiąc temu...
  • 5 tygodni później...
Opublikowano

Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów 

Opublikowano
5 minut temu, Daffy napisał(a):

Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów 

W preview nie pisali, że na 10h? 

W każdym razie to nie będzie jakiś open world 

Cytat

Wiem, że Clair Obscur: Expedition 33 będzie fabularną grą o linearnej strukturze (choć ma oferować wybory), ale na jak długo wystarczy? Mam nadzieję, że zabawimy tu dłużej niż 10 godzin. Twórcy obiecują zadania poboczne i inne aktywności, ale nie ujawnili, ile de facto zajmie przejście gry.

18 godzin temu, SnoD napisał(a):

Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały.

No ja bym nie chciał :) co nie zmienia faktu, że ładne. 

Opublikowano
20 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

W preview nie pisali, że na 10h? 

W każdym razie to nie będzie jakiś open world 

No ja bym nie chciał :) co nie zmienia faktu, że ładne. 

Ja już mam dosyć loli dla pedofilów w jRPG ;)

• Haha 1