Opublikowano 9 czerwca 20241 r Największy czarny koń konfy, niech podają szczegóły co to jest, bo wygląda na razie jak jakaś podróba współczesnych finali i jeśli tak będzie to łykam to
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Największa niespodzianka, wyskoczyła ta gierka jak Filip z konopii i wygląda bardzo dobrze Ciekawe połączenie europejskiego klimatu z mechanikami jRPGa. Wskakuje na radar.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Obejrzałem raz jeszcze - obłędnie dobry zwiastun. Intrygujący setting, dynamika walki, coś pięknego.
Opublikowano 9 czerwca 20241 r Nie no jak zobaczyłem turowy system walki, to aż mi się oczy zaświeciły
Opublikowano 10 czerwca 20241 r Setting robi wrażenie . Takie niespodzianki na konferencjach są zawsze najlepsze. Ciekawe czy system walki to będzie coś na modłę ostatnich Fajnali czy jednak bardziej klasyczna turówka.
Opublikowano 30 lipca 20241 r Walka prezentuje się kozacko, również dołączam do tytułów obserwowanych.
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie Wygląda fajnie, jedynie design przeciwników trochę taki z dupy. No ale zainteresowanie jest mimo że to jrpg.
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie W dniu 29.08.2024 o 08:12, Daffy napisał(a): Żeby tylko fabuła dojechała i świat był ciekawy i pełny fajnych aktywności. Nie chcę by to była przepiękna wydmuszka w liniowych lokacjach czyli taki ff13 naszych czasów W preview nie pisali, że na 10h? W każdym razie to nie będzie jakiś open world Cytat Wiem, że Clair Obscur: Expedition 33 będzie fabularną grą o linearnej strukturze (choć ma oferować wybory), ale na jak długo wystarczy? Mam nadzieję, że zabawimy tu dłużej niż 10 godzin. Twórcy obiecują zadania poboczne i inne aktywności, ale nie ujawnili, ile de facto zajmie przejście gry. W dniu 28.08.2024 o 13:21, SnoD napisał(a): Chciałbym żeby wszystkie współczesne jRPGi tak wyglądały. No ja bym nie chciał co nie zmienia faktu, że ładne.
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie W dniu 29.08.2024 o 08:20, Szermac napisał(a): Mi się marzy własnie taki liniowy szpilek z taką walką Taki ma być, gra się też podobno zacnie https://www.gry-online.pl/newsroom/jesli-swiat-ma-sie-skonczyc-niech-skonczy-sie-wlasnie-tak-widzial/z12a6a7
Opublikowano 29 sierpnia 202429 sie W dniu 29.08.2024 o 08:16, KrYcHu_89 napisał(a): W preview nie pisali, że na 10h? W każdym razie to nie będzie jakiś open world No ja bym nie chciał co nie zmienia faktu, że ładne. Ja już mam dosyć loli dla pedofilów w jRPG